За мен

Здравейте, аз съм  Дарина!

 

Открих света на Енергийната психология точно когато ми трябваше. Но това го разбрах по-късно…

Първо се срещнах с ТЕС (Техника за Емоционална Свобода). Да, на два пъти я подминах, макар и грижовно подадена ми от знаещи проблемите ми хора, за да ме достигне и докосне през екрана на телевизията, когато вече бях готова да я забележа и приема. После, вече запленена от ефекта на въздействието ѝ, аз я потърсих в интернет и книгите и я обикнах с цялото си същество, жадуващо свободата си.

Благодаря ви  Йоанна, Ваня, Мая, Ирена, Огнян, Иван… съфорумци, приятели, роднини и всички тайни и явни сили в битието ми!

С ТЕС освободих душата си от много тежки емоции, ума си – от неудобни мисли, а с това и тялото си от излишни проблеми. Последва промяна на осъзнаването коя съм, какво мога, как е устроен светът ми.              

Хоризонтът ми се разгърна и отведе към ПЕАТ (Първични Енергии – Активация и Трансформация), ПМ (Пренареждане на Матрицата), няколко дълбоко трансформиращи практики, базирани на ТЕС, с което осъзнах още  повече заряда на моето Съм.

Сертифицирах се.

Междувременно всичко това доведе до разгръщане на енергията ми, което, освен да се прояви физически и творчески, отвори в мен още рецептори без име.

Последва река от нови и нови открития, знания за техники и подходи кои от кои по-забавни, по-ефективни, а и не трудни за прилагане, идващи сякаш сами при мен, за да ми помогнат да продължа поетия път към самоосъзнаване чрез самопомощ и все по-пълноценен Живот…

И ето ме сега – изпълнена с желание да споделя практиките с Вас. Надявам се и Вие да се запалите и заискрите с живителната сила на същността си, скрита във всеки един от нас!

Откакто се престраших и създадох Facebook страницата си Живот За На Пред На Ли!?, сe доближих още повече  до себе си. С някои неща се разделих – илюзии, фалшиви ценности, обезличаващи ме вярвания. Други придобивам, затвърждавам и развивам. Уча интересното, забравям излишното, избистрям личната си истина. Опознавам се все повече в дълбочината на бъденето и боязливо се възраждам… Макар и болезнено понякога и доста драматично, е неповторимо красиво, много истинско и незаменимо преживяване!

С настоящия сайт, правя следващата крачка към себе си, но и към Вас – света, в който се проявявам.

Сега съм активно практикуващ  консултант Енергийна психология с техниките, които владея и с радост съдействам на всеки дръзнал да се изправи и погледне страховете си в очите, да поеме отговорността за живота си и да реализира най-доброто от себе си. Аз го направих и знам, че всеки може, стига да иска.

Благодаря за доверието, обичта и подкрепата Ви!

Добре дошли в Живот За На Пред На Ли!?


Видео – личен фонд

Видео заснето при демонстрации на ТЕС и Пренареждане на матрицата с ТЕС, с участници от публиката. Авторски видеа с готов текст (скрипт), за общовалидни ситуации, които да ви подсетят и улеснят в самостоятелната работа с ТЕС. Може и вие да опитате да тупкате, докато гледате. За ТЕС и други техники от енергийната психология може да научите ...

Аз го направих.

Подтиквана от хора, кога от любопитството им, кога от нуждата им да почерпят сила,  вдъхновение и кураж, кога от провокативна насмешка за това какво аз съм постигнала в работата ми с ТЕС и другите методи от енергийната психология, реших да понапиша едно друго в отговор на поредния такъв въпрос, тип заяждане. Да, явно ми трябваше ...

Галерия

  Страх от изява пред публика семинар, групова практика и демонстрация   Конференция на Пеперудените хора демонстрация на енергийна психология   Глътка въздух петък вечер групова практика с енергийна психология   ТЕС-разходка групова практика     ИЗОБИЛИЕТО 2 демонстрация с БАРЕП    ИЗОБИЛИЕТО 1 демонстрация с БАРЕП      ЕДНА ГОДИНА с БАРЕП       ...

Аудио

Аудио
Това е мястото на което може да чуете аудиозаписи с мое участие. Надявам се освен интересно, да ви е и полезно. Приятно слушане! А ако чувствате, че ще е полезно и за друг, споделете, не се колебайте.