Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

При индивидуалното консултиране работим заедно с вас за постигането на вашата цел. Правим го чрез методите на енергийната психология.

Целта която поставяте за постигане може да е от всякакво естество – по-добро самочувствие, по-добри умения, по-балансирано здравословно състояние, по-различен фокус на мислене, постигане на желания, качества. Целта може да е подобрение във вашия живот или този на близък човек, също на домашен любимец. Успехът е много голям при работа с тези методи, защото третираме отношението към обекти и субекти, а не самите тях.

Пример: проблеми с роднина. Не работим с роднината, а с усещането ви за неразбиране, липса на чуваемост, гнева, предателството, лъжата, мъката, самотата, безпомощността да съдействам на роднината и т.н., които изпитвате по отношение на този човек.

Пример: проблем с домашен любимец. Работим с усещането на гняв,безпомощност, съчувствие, тъга, умора, изнервеност и други, породено от проявленията на вашия домашен любимец.

Индивидуалното консултиране е подходящо за клиенти от всяка възраст, пол, вяра, политически убеждения, раса, образователен или социален статус.

Освен, че по-бързо и всеобхватно се справяме с казуса заедно, вие се научавате да работите по-ефективно и самостоятелно.

За деца, първо се консултира родител (или изпълняващ функцията на родител), ако се налага след това се работи и с детето в присъствие на доверен пълнолетен придружител.

За много възрастни хора – консултира се  човекът ангажиран с проблемите им. След това, ако възрастният желае се работи и с него.

За домашни любимци – консултират се стопаните.

Консултацията се извършва в личен контакт  или по skype.

Необходима е предварителна заявка за консултация на телефон 0889522879 ,  със записване на ден, час и времетраене на сесията. Възможно е да надхвърлим определеното време с оглед завършеност процеса на консултирания.

Една консултация трае минимум 60 минути и максимум 2 часа.

Заплащането се извършва на място или по сметка при личен контакт и по сметка предварително при консултация по skype.

Когато искате консултация по skype трябва да сте сигурни, че техниката с която се свързвате е изправна, имате работещ микрофон, слушалки, евентуално камера. Ако по някаква причина връзката прекъсне, свързваме се отново и продължаваме. Ако прекъсването не може да се възстанови в близките 5 минути, а остават повече от 15 минути платено време, сесията ще продължи с оставащото заявено и платено време в друг удобен момент,  договорен допълнително.

NB! Важно е да знаете за консултациите по skype – ако сте склонни към свръх реакция от физическо или емоционално естество, да си осигурите близък човек в съседно помещение към когото аз да мога да се обърна и да го насочвам как да ви окаже съдействие, ако се наложи. За целта е нужно да ми бъде предоставен телефонният му номер, за да мога да му звънна и да го извикам да влезе при Вас.

NB! Личните консултации се записват, като звуков файл.

NB! При лична консултация информацията е поверителна и от Вас зависи тя да остане такава.

Цена на консултация е  60 минути/ 60.00 лв. включително и за skype в рамките на България. Извън рамките на България, такса превод и други обслужващи превода такси, е за ваша сметка!

Плащане от гише по тази сметка.

Плащане on-line чрез бутоните по-долу.

Индивидуална консултация 60 минути60.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Индивидуална консултация 90 минути90.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Индивидуална консултация 120 минути120.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Споделени лични разкази за консултации с мен и отзиви от клиенти може да прочетете от ТУК.

 

Още услуги

Консултации и цени