Аз и парите – 3

09. ноември 2022 Uncategorized 0

„Аз и парите“ 3 разглежда поредния аспект от взаимоотношенията ни с парите. А ако искам да съм съвсем точна, нашето взаимоотношение с нас самите, разглеждано през призмата „пари“. За това днес темата за парите всъщност е темата за цената ми!

Работим с помощта на ТЕС и видео-скрипт.

Има различни начини да се свържем или разделим със себе си, но някой ще го направят през темата здраве, други през темата семейство, трети през темата за професията… Пътища най-различни, за да прогледнем за собствената ни роля в нашия си живот. Неравностите в пътя, наречетн живот, са за да ни накарат да обърнем внимание и се справим с нещо в асинхрон с дълбоко вроденото ни усещане за лична  значимост, свързаност и ред. А темата с парите е често срещана спънка. Наблюдавам го сега, ползвам го за отправна точка и се надявам да стигте до повече от вас, които могат да минат точно през тази врата и се върнат към силното си и  обичащо се Аз.

За мен тази тема е някак минало вече. Забравила съм специфичните си спънки и дори ми се губят личните постановки. Но и аз съм минала през своите вълнения и да, бяха ограничаващи, силно възпрепятстващи развитието ми, мечтите ми, общуването ми, удоволствието ми в работата и свободата в живота. Вероято други тепърва стигат до това и се радвам, че мога да съдействам и ви насърча да се отърсите от вашата лична парична спънка и полетите свободни към изява на истинското си предназначение. В спокойствие, изобилие и свобода.

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Аз и парите – 1 – трудно се печелят

Аз и парите –  2 – харченето, пилеенето

Аз и парите – 4 – страх от парите

Искам  Индивидуална консултация

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.