Аз правя ТЕС– 12 история

Аз правя ТЕС– 12 история

Аз правя ТЕС

12 история

Интервю на Дарина Гаврилова консултант Eнергийна психология и специалист Неврографика

с

Лора животозастаховател

Здравейте, приятели на Живот За На Пред На Ли!?

Днес е заключителната ни серия от цялата поредица интервюта с които целя да покажа, че правим ТЕС в България, при българските ни условия на живот, от нас – българи и имаме натрупване във времето на резултати, а не обещание в бъдещето за резултати. По този случай съм поканила ето това прекрасно усмихнато момиче!

Би ли ни се представила коя си ти?

Л. – Здравейте, казвам се Лора. Майка на две деца съм. На 45 години съм. Занимавам се с нещо, което носи истинско удоволствие. Открих го така, доста късно в професионалния си живот, но в момента съм доволна от това, което правя.

Д. – Искаш ли да кажеш какво е това?

Л. – Ами да, занимавам се с животозастраховане! И съм изключително радостна, че на четиридесет и четири открих това, което наистина ме кара да се радвам, което върша професионално. Защото определено това, което правя, как се казва – прибавям стойност към живота на хората, което за мен е важно!

Д. – Звучиш наистина добре и така, вдъхновено и удовлетворено!

Л. – За което мисля, че и ТЕС има…

Д. – А така, да си дойдем на думата!

Л. – Има, има…известна „вина”, да кажем, наистина промяната беше изключително голяма!

Д. – И за това ще ни разкажеш днес, но да започнем от началото!

Ти ли срещна ТЕС или ТЕС срещна теб, кога и как стана това?

Л. – Това е много интересен въпрос. По-правилното може би би било ако кажа че взаимно се открихме! Знам много добре коя беше първата среща с ТЕС – беше една ТЕС-демонстрация на Иван Петърнишки. Защо обаче отидох нямам спомен!

Д. – А кога беше това?

Л. – Или е било 2013 г., или е било 2012 г., отново нямам спомен! Запитах се защо… Обикновено съм човек, който си обяснява нещата! – и малко ме доядя, че не можах да се сетя, кое ме накара, а имаше нещо конкретно. Съвсем случайно попаднах в интернет на това събитие. Съвсем конкретно нещо ме накара да отида – вече нямам спомен защо е. Но си дадох сметка, че за наистина важните неща в живота ми аз просто знам, че трябва да го направя! И явно срещата ми с ТЕС е било едно от тези „трябва!”.

Д. – Да, и какво се случи тогава?

Л. – Беше изключително интересно. Хората, които излязоха, за да направи демонстрация Иван, бяха много интересни, защото на пръв поглед съвсем тривиални проблеми такива, причини за техните (тегоби) възникнаха, че… направо бях като втрещена! И тогава си казах: „Ей, това е много готина техника!” След което, много типично за мен, не направих нищо повече, освен че си купих книгата, която даже и не прочетох.

Д. – Ох, ле-ле! Това е класика! Толкова много хора са в същото положение! Но ми се иска преди да продължим да поясня нещо. Демонстрация значи, че отиваме пред публика, където някой консултант или терапевт, някой, който е добре запознат с ТЕС, ни показва с представители, участници, абсолютно на случаен принцип – който желае, как се прилага Техниката. Човекът си казва някакъв проблем по негов избор, прави се серията от потупване и там могат да излязат ето наистина неочаквани неща, които дори не подозираме. Не ги мислим, не ги чувстваме ей-така живеейки си ден за ден. И това, както виждам, и за теб е било впечатляващо, така и за мнозина други.

Л. – Изключително!

Д. – И другото много типично – чуваме за ТЕС, впечатляваме се, взимаме книгата и някой чете, някой не…

Л. – … на Иван, и никога… слагаме ги там, ха-ха-ха…

Д. –… и продължаваме по навик. Ха-ха-ха! И какво става след това?

Л. – На въпросната демонстрация пред мен стоеше Мая Сидерова, мисля, че беше…

Д. – И за нея имаме интервю, с него започнахме.

Л. – … така, която… аз понеже съм много припрян и така, енергичен човек, и все нещо репликирах, тя най-спокойно се обръщаше и ми обясняваше. Като репликите ми бяха, понеже не можех да виждам много хубаво: „Ами къде е сега тази точка!?” И Мая нали, съвсем така… И, може би е било година –година и нещо след тази демонстрация, причината – дъщеря ми, която тогава да е била на 5-6 годинки, или е ходила вече на училище на 6-7, след едно съвсем абсолютно…. Ние живеем на една улица от 200 метра, която няма изход, и тя се загуби! И получи абсолютна страхова невроза. От дете, което беше – никога не го е интересувало кога ще се прибере, кой ще го прибере, от къде ще го прибере, започна да изпитва абсолютен страх да остава самичка, ама до такава степен, че например от рода на: „Ще забравиш ли да дойдеш да ме вземеш от училище?” И тогава се сетих за ТЕС! Така, Иван ми се стори по-недостъпен и през … намерих контакта на Мая. И отидох и направихме една сесия с Мая. И още същия ден имаше резултат. И това отново ме върна към ТЕС, когато вече започнах малко по-сериозно да се занимавам. След което завърших, мисля че беше на следващата година или няколко месеца, обучителен курс при Ирена, след това при идването на Карл Доусън бях и на Пренареждане на матрицата (курс по Пренареждане на матрицата с ТЕС – бел. Д.), бях и на Шарън за пренареждане на раждането ( курс на Шарън Кинг за Пренареждане  на матрицата на раждането – бел. Д.), така че…

Д. – Минала си и тези хубави обучения?

Л. – Да, да. Всъщност да се докоснеш до истински учители е много, много впечатляващо.

Д. – Радвам се за теб!

В кои области на живота си ти прилагаш ТЕС, независимо дали самостоятелно или с нечия помощ?

Л. – Ами най-вече беше във връзка с дъщеря ми, която освен конкретната причина, която ме накара тогава да потърся Мая, имаше доста здравословни проблеми, които разбира се както винаги при деца се оказва, че са най-вече мои емоционални. Така че работих за нея, но реших много проблеми, емоционални, за себе си. И идвайки сега насам за интервюто си казах, че е крайно време, понеже аз нямам никакви съмнения, че ТЕС работи, да започна да го ползвам и за себе си!

Д. – Ха-ха, след толкова години ти реши, че можеш и за себе си!

А всъщност, когато работим с деца, обикновено работим през родителя. Защото наистина проблемите на децата започват неизбежно с проблеми в семейството. Или в някой от родителите, или в някой от предците може да е, защото техните нерешени проблеми те си остават като фон на живота и детето ги улавя, то ги чувства по начин…

Л. – Освен че ги улавят, те физически ги проявяват!

Д. – … да, те в един момент се проявяват в неговия живот. Затова, когато ние се справим с проблемите на възрастните, автоматично по същия начин резултатът се предава на детето и реално детето се променя. Но покрай това се променят и възрастните!

Искаш ли да разкажеш някакви случки във връзка с това? Случки, спомени за ТЕС като тема, като резултати.

Л. – Ми не, всъщност, резултатите наистина, това което мен много ме впечатли е, буквално мигновеното! Резултатност на неща, които (това със страха беше първият пример, който дадох). Другият, който наистина, въпреки че бях подготвена до известна степен, ме изненада, е когато (може би си спомняш) бяхме на групова… бяхме няколко човека при теб. Когато аз работих точно по този проблем при дъщеря ми. Идвайки събота сутринта, аз я оставих болна в къщи, неможеща да диша. Като това нейно състояние беше свързано с един точно определен гняв към определен човек, в мен. В момента, в който аз изпитвах този гняв, това дете спираше да може да диша, носът му се запушваше и сесията, работихме тогава, и дойдоха с баща ѝ да ме вземат – тя беше заспала в колата. Оставихме я да спи. Спа четири часа и се събуди здрава.

Д. – Чудесно!

Л. –  Това беше направо като едно от чудесата, които се случват!

Д. – Да, обади се тогава доста развълнувана да кажеш: „Дари, тя е здрава!”

Л. – Да, тогава аз я оставих едва дишаща в къщи!

И друго смешно нещо, което съм го разказвала, защото разбира се домашните в къщи бяха тези, на които най-много пробваха ТЕС, когато (я) учех, и дъщеря ми да е била на 5-6, синът ми с 2-3 г. по-голям, и пътуваме в колата, аз карам, те са отзад двамата (тя може да бъде доста досадна, Николета) и нещо закача Алек, при което той казва: „Спри, дразниш ме!” – при което тя го поглежда и казва: „Колко от 0 до 10?”

Д. – Ха-ха-ха-ха!

Л. – Ха-ха-ха-ха!

Д. – От  0 до 10, както вече може би знаете, е скалата, с която работим, и по която оценяваме емоционалния заряд при работа с Техника за емоционална свобода, където 0 е нищо, 10 е максимално много.

Л. – Та това беше периодът нали, в който, преди да започнем да работим, аз винаги казвах: „Какво те тревожи, колко от 0 до 10” и тя нали, веднага: „Колко от 0 до 10?”.

Д. – Много симпатично! Аз си спомням и един друг впечатляващ случай, който съм описала в моя сайт. Там, където разказвам сесии, които съм имала, с мои клиенти. Случаят с алергията на дъщеря ти.

Л. – Ами то всъщност алергията, това запушване на носа, което лекарите бъркаха (с астма не, някакъв бронхит беше, вече не си спомням) всъщност беше проявление на алергията, която отново е реакция в детето на емоции, които аз съм изпитвала.

Д. – Да! И тогава…

Л. – Непоносимост от моя страна към ситуация, която беше свързана със започване на захранване на бебето, всъщност се прояви като алергия към… тя освен към глутен и към млечните имаше непоносимост.

Д. – И към пилешкото месо, доколкото си спомням.

Л. – Да, да! Бебешките пюрета всичките са… почваме с пилешко и пуешко (месо).

Д. – И след една сесия всъщност тези алергии абсолютно отпаднаха и детето вече можеше да се храни с абсолютно всичко.

Л. – Ми да, тя си се храни, няма… в смисъл, тя спря да се разболява – което беше нали, проявлението на алергии!

Д. – Може да прочетете повече, както ви казах, тази история я има описана в сайта ми (jivnali.net-споделено-разкази – бел. Д.).

Чудесна история! Сега да видим какво ще направиш за себе си оттук нататък с тези добри примери, които имаш ти самата!

Л. – Крайно време е, да!

Как биха изглеждали нещата ако не беше направила тази крачка към ТЕС, според теб?

Л. – Ми как щяха да изглеждат – щяхме да продължим да… Ми не, ТЕС промени живота ми, наистина! Защото сега аз това го разказвам от позиция на времето, където нещо е отминало, обаче да виждаш как детето ти не може да си поема въздух, е много страшно! Минахме през какви ли не лекарства, през какви ли не инхалации, бяхме и на кортикостероиди. Така че, положението беше много сериозно! ТЕС изчиства емоциите. А пък наистина до голяма степен това, което ни разболява, са нашите емоции.

Д. – Да.

Л. – Промени живота ми! Не знам, щяхме сигурно да продължим да се тъпчем с лекарства, да… не знам!

Д. – И сега как е животът?

Л. – Добре е животът!

Какво се промени за теб освен това и как другите отразиха това нещо, забелязаха ли го по някакъв начин?

Л. – Определено го забелязаха, защото, както казах, промяната е много видима! Като хората по принцип са скептични нали, защото – да!? Сега какви са …

Д. – Какви са тия странни работи – потупваш се по точки, говориш някакви фрази…

Л. – … Да, говориш някакви фрази и изведнъж, видиш ли, нещо, което от години го е имало ей-така изчезва!?

Това, че видяха резултата ги направи най-малкото любопитни. Определено обаче наблюдавам, не съм имала много така практика с хора извън семейството, че когато човек види, че нещо което толкова време го е тормозило и може да се освободи от него, в него се появява страхът „Ами какво ще правя без това”, даже и това да е било нещо, което ти е вредило. И може би и при мен донякъде причината да не прилагам ТЕС толкова усърдно, е защото знам, че ще има промяна.

Д. – Да. И е много плашещо да не знаеш какво ти предстои.

Л. – Да, а пък промяната плаши.

Д. – Това е един от основните страхове на повечето хора „Кой ще съм аз?”. Все едно губиш идентичност. „Добре, аз сега знам, в познатото зло съм. Не ми е комфортно, не ми е приятно, не ми харесва, обаче ако го няма това, какво правим? Какво става?” – все едно животът свършва и не знаем оттам нататък какво има. Все едно си на ръба на пропаст. За повечето хора е така. А всъщност, затова сме тук, да ви кажем: „Животът продължава и след като сме изхвърлили проблемите”!

Л. – Животът продължава и то в много по-хубав вариант!

Д. – И става много по-добре, даже! Да! Ето – намираме си призванието в живота, намираме си мястото, намираме доброто здраве, силите си, радостта си и други хубави работи.

Благодаря ти за това! Има нужда да го чуем, затова правя тези интервюта, за да окуражим хората, да им покажем, да ги вдъхновим.

Л. – Д, да, определено – трябва ли да се справите с емоции, ТЕС е начинът и знаеш, препоръчала съм те на не малко хора, които не знам колко от тях са дошли при теб. Но наистина, трябва ли човек да се справи с емоциите – ТЕСайте!

Д. – ТЕСайте!

Благодаря за препоръките!

Продължаваш ли да работиш с ТЕС и очакваш ли още нещо от тази техника?

Л. – Ами продължавам! Пак казвам – не съм много, и аз като всеки човек – „докато проблемът не стане нетърпим не реагирам”, нали!? Но да, очаквам! Даже, ъ,… да, очаквам!…

Д. – Какво?

Л. – Да отслабна с помощта на ТЕС! Да сваля килограми! Ха-ха-ха.

Д. – И това е възможно.

Л. – Сигурна съм!

Д. – Дори и странно да звучи, защото когато сме във вътрешен баланс, когато сме спокойни, щастливи, ние нямаме нужда от излишните килограми.

Л. – Да задоволяваме с храна.

Д. – Да! Задоволяваме неосъзнатите си емоции, липси и нямаме нужда да си създаваме допълнителна тежест, за да си тежим на мястото…

Л. – Да сме по-устойчиви, да!

Д. –… или да се защитаваме от някого и нещо като един такъв пояс около нас, около тялото ни, като буфер. И други такива емоционални причини наистина за килограмите. Да, има случаи в които човек като се справи емоционално, тогава естествено му идва потребността да се храни по нов начин, да се движи по нов начин или въобще да започне да се движи, и други такива, за които иначе трябва да прилага много воля. И това е трудно, затова вече се явява спънка!

Л. – Волята, да!

Д. – Но когато ти идва естествено, защото ти имаш неспряната потребност да се изразиш като тяло в пространството, започваш – излизаш, спортуваш по някакъв начин, срещаш хора, срещаш информация, приемаш я вече, няма ги блокажите, даже емоционалните.

Л. – Май вече ще направя това за себе си, защото крайно време е…

Д. – И „ти го заслужаваш” най-вече!

Л. – И аз го заслужавам!

Д. – „Приемаш и обичаш себе си” (Декларацията в ТЕС – бел. Д.)

Л. – Да, приемам и обичам себе си! Освен това, колкото и знания да имам, ако не ги прилагаме в практиката…

Д. – Тук съм съгласна – за какво ни е „книгата да е на полицата”?

Л. – Да, аз нали след това вече я изчетох разбира се, (изкарах) и всичките обучителни курсове, но Техниката работи, когато се прилага! Когато само знаем за нея…

Д. – Да, като всяко знание, за да има ефект, трябва да бъде приложено в реалния ни живот.

Л. – Да! Такава е истината.

Д. – Точно така! А ако не можете да се накарате и да започнете, какво правим!? – „Въпреки че не ми се прави нищо…” – прилагаме пак ТЕС.

Л. – Да, освен това другото, което изключително много ми харесва в ТЕС е, че е абсолютно нетравмираща техника. Човек не трябва да… в смисъл той преживява, но като страничен наблюдател и много, много травмиращи ситуации в крайна сметка много бързо се трансформират и не са толкова болезнени, колкото с други техники.

Д. – Да не говорим, че има начини да се заобиколят и въпреки това да се справим с тях така, че напълно да ги освободим от живота си, от съзнанието си и подсъзнанието си и да ги лишим от власт над нас, над нашия живот. Така е, да.

Какво е ТЕС за теб, можеш ли, така обобщено, да кажеш?

Л. – Ми ТЕС наистина е абсолютно мигновено трансформираща техника. Изключителна е! Какво да кажа за ТЕС – трябва да го изпробваш, за да видиш!

Д. – Да, ето, един ценен съвет…

Л. – Да, да! Абсолютно!

Д. – За пореден път го казваме – трябва да опитаме! То и авторът на Техниката казва: „Опитайте за всичко!” Бъдете любопитни, провокирайте себе си, експериментирайте. Просто го направете! Забавлявайте се ако щете за начало и като видите, че работи за мъничките неща, после ще пристъпим и към по-големите, ще видите, че и там е възможно. И крачка по крачка нещата се случват и човек може да го направи сам в къщи на спокойствие, може да отиде при консултант – ето, може да отиде на групова практика.

Л. – Ми да, варианти има.

Д. – Варианти много и най-различни!

Л. – Ако някой е по-неуверен нали, както съм аз, е по-добре с консултант, а и по-бързо е. А и когато някой консултант работи с теб, той не е емоционално ангажиран колкото аз, когато работя за себе си, и е много по-лесно да напредна в процеса.

Д. – Така че, да! – възползвайте се! Може да погледнете услугите и в моя сайт.

Л. – Техниката е вълшебна, просто поне веднъж пробвайте! Ще се уверите всички.

Д. – Ъ-хъм! Ако аз ви обяснявам колко е вкусен сладоледът, да, може би ще ви е приятно да го чуете! Но друго си е да го опитате и да си го хапнете.

Л. – Може да не ви хареса, знае ли се!?

Д. – Ако не ви хареса – добре! Нямаме нищо против.

Л. – Но ТЕС действа!

Коя беше ти преди ТЕС и коя си след нея, имаш ли ясна граница? Ето ти спомена донякъде, но!?

Л. – Ами сега, ако кажа че съм била абсолютно различен човек от това, което съм била преди ТЕС и след ТЕС, няма да бъда съвсем откровена. Но определено ТЕС ми показа, че нещата са възможни. И наистина – когато си поставяме граници, това е единствено в нашата глава! Така че да!, ТЕС ми помогна да –  и че няма нищо страшно от промяната! Защото най-сигурното нещо в този живот е промяната.

Д. – Ха-ха, да, това няма да спре, докато сме живи. За след това, ще му мислим после.

Л. – Така че при положение, че нещо непрекъснато ни се случва, е по-добре да го приемем!

Д. – Наистина на всяка крачка може да ни се случи нещо различно, всеки момент може да ни се случи нещо различно.

Л. – Ние всеки един миг сме различни!

Д. – Промяната я има, тя е налице непрекъснато.

Л. – Най-малкото сме остарели с 1 секунда , с 2 секунди, така че…

Д. – Но по-добре да сме щастливи  от този факт или неутрални, отколкото да седим и да треперим в страха си или всякакви други такива неприятни преживявания.

Л. – Да, и друго, което ми показа ТЕС е, колко наистина са важни емоциите всъщност.

Д. – Колко не им обръщаме внимание.

Л. – Да!

Д. – Колко са важни и колко са определящи за живота ни. Всъщност всяка една реклама, всяко едно нещо, което ни се предлага и с което искат да ни накарат да действаме, се залагат емоции. Опитват се да ни въздействат емоционално. Ние като общуваме се опитваме да си въздействаме емоционално. И колкото повече емоцията съвпада, толкова повече общуването ни е близко, сърдечно, приятно и ползотворно.

Л. – И резонанс се получава във вибрациите.

Д. – Ъ-хъм!

Л. – Аз бях на курса на Брус Липтън

Д. – Да, беше прекрасно!

Л. – … и той го обясни с вълните нали, когато … какво се случва.

Д. – И не само той. Все повече науката потвърждава това. В медицината започва да влиза вече тази информация и да заема своето място. Ако доскоро сме боравили с понятието „стрес” – че проблемите ни са „от стрес”, то какво е стресът!? – то са силни емоции, с които не можем да се справим! На преумора (психическа), на гняв, на омраза, на ето от този сорт неща.

Л. – Да, другото всъщност е, да!

Д. – Страх – дали ще се справя, шефът как ще ме погледне, дали ще спазя сроковете… Ето това поражда нашия стрес. Този стрес, който ни разболява. Така че, за да сме здрави и емоционално, и физически, и ментално, по-добре да се справим с онези емоции, които ни водят до това състояние.

Л. –Да! Всъщност то много добре е обяснено в Техниката, че тялото понеже е интелигентно, то реагира чрез физическа промяна на емоция, за да може да съхрани цялото.

Д. – Да. И обърнете внимание – когато ние се изразяваме и искаме да кажем на някого как се чувстваме какво казваме!? – „почервенявам от гняв”, „вдигнах кръвното от притеснение”, „свива ми се стомаха от …”

Л. – „Позеленях от ужас!”

Д. – Да, или „пребледнях от страх”, „стомахът ми се свива, ще повърна от притеснение, нали –  на изпит съм или на интервю”!

Л. – Парализираме крайниците, буквално някои от крайниците се парализира,т когато нещо е изключително плашещо и…

Д. – „Дъхът ми секна” – гледам нещо страшно и: „дъхът ми секна”. „Сърцето ми се сви от болка” – ето, забележете го! Чуйте себе си, забележете себе си и ще видите колко близка всъщност може да ви е тази техника поради факта, че ние сме емоционални същества!

Л. – Да.

Д. – И бъдете щастливи!

Искаш ли и ти на свой ред да ми зададеш някакъв въпрос свързан с Техника за емоционална свобода?

Л. –  Ха, ти сега ме изненада с този въпрос! – Имало ли е случай, в който теб ТЕС те е изненадала?

Д. – А така сега! Хъм, знаеш ли, че не мога да се сетя! Аз го казах в едно от интервютата – когато чистим, чистим, чистим и забравяме случките, забравяме ситуациите. Спомням си, че в началото, преди да започна ТЕС, около три години аз чаках ключето, с което да се справя с моите емоции. Защото имах много тежки емоции (аз съм го казвала), много тежки преживявания, които абсолютно осъзнавах, че това е нещо, с което не съм нито за психиатър, не искам да ходя на психолог, не съм за лекарства, няма с кого да го обсъдя – защото съм го обсъждала с хора и това не е довело до резултати. И чаках, Нещо да се появи. Чаках си ключето, буквално мисълта в главата ми беше „чакам си ключето”. И три години по-късно, когато аз попаднах на едно телевизионно предаване, където видях как Огнян Симеонов показва нещо странно (там го осмиваха) – аз автоматично започнах да правя…

Л. – Същото! Просто знаеш, че трябва да го направиш!

Д. – Да, и един такъв момент –  ти не мислиш, ти просто започваш. И в следващия момент аз осъзнах, че „Това е ключето”! Ако е имало изненада, може би това е бил моментът на изненадата, че „ето най-после моето ключе се появи”! И тогава аз три денонощия (имах тази възможност), три денонощия, аз ревях…

Л. – О-ле-ле колко сълзи си проляла!?

Д. – … да, аз ревях и изливах емоции и тупах, тупах, тупах, и усещането, което може би да! – тогава може би съм била най-изненаданата и най-впечатлената, първата ми среща сериозна с Техниката и резултатите – как тонове, тонове, тонове товари и емоции се свличат от мен, изчезват и аз се променям! Забележително бързо по невероятен начин става изключителна трансформация, която дори на момента не можеш да осъзнаеш каква е и колко е, само усещаш огромното разтоварване на невероятното бреме, което аз тогава изпитвах в живота си. И до такава степен беше, че все едно се събуждаш от много дълбок сън! Много дълбок сън.

Л. – Обаче отпочинал и наспал се!

Д. – И изведнъж започваш да осъзнаваш живота по друг начин, от друга гледна точка и то до такава степен, че вече искаш да го раздадеш това на света, да го споделиш, да помогнеш на абсолютно всички това да стигне до тях и да им кажеш: „Боже, хора, вижте! – какво чудо става”. Може би това да е била най-голямата ми изненада.

Иначе с изненадите се свиква, както и с всяко друго нещо. Особено, когато те са хубави! Почваш да ги искаш, както да искаш всяко друго хубаво нещо. И тъй или иначе пак е много приятно, когато видиш, може би изненадата на другите – „А, ама това наистина работи!?” или: „О, аз се справих с това!”, „Ама наистина ли така съм мислила досега, а пък сега мисля по друг начин!?”, „Ама наистина или… и за моето куче може да помогне?”, „Ама наистина ли и за бебето помогна?”. Ето такива едни неща и ми е много драго да видя и да споделя тази изненада за клиентите ми и с хора, които са преживели ТЕС, ето както с…

Л. – Да, да!

Д. – … други, които практикуват ТЕС. Така че, продължавам да я срещам тази изненада. И тя е много зареждаща. Много е стимулираща. Стимулираща и за мен да си работя работата като консултант с енергийна психология, стимулиращо е и за клиентите когато кажат: „А…!?”– нали – „Ама вярно!”. Едни такива хем шокирани, …

Л. – Невярващи, ха-ха!

Д. – … хем с такава тръпка, много сладка тръпка, в себе си. Точно все едно за първи път са открили някакво много щастливо изживяване, вкусна храна, пътешествие, нова страна. С нещо подобно може да се сравни. Да открият, че и те са способни, че и на тях им се получава. Защото много хора си мислят „Аз не мога”, „При мен не става”, „При мен няма да има резултат, защото аз от много години съм с този проблем, какви ли не техники и терапии съм опитвал/а и нищо” – и в следващия момент – „А!? Ама това работи!” – Да хора, работи!

Л. – Работи, да, работи! ТЕС работи!

Д. – Та в момента така мога да ти отговоря. Вероятно, както и други от интервютата, ще се сетя и за още отговори след като интервюто свърши – темата е безкрайна! Единственото, което мога да кажа – позволете си да изненадате себе си! Доставете си тази радост! Доставете си това удоволствие да изненадате себе си по един хубав нов начин и да се зарадвате на самите себе си, на собственото си постижение или на съвместното ни постижение, ако дойдете и бъдете мой клиент (или на някой колега). Да видите каква щастлива изненада е тази – да правиш Техника за емоционална свобода! Горещо ви я препоръчвам и ще ви насоча, вече като заключителна наша серия – влезте в сайта ми „Живот За На Пред На Ли!?” (jivnali.net) – прочетете, участвайте, включете се в това ТЕС-общество и празнувайте живота – Живот За На Пред На Ли!?

Л. – Да! Всъщност ако сте попаднали на това видео, то със сигурност не е случайно. Направете и втората крачка!

Д. – Да! Заповядайте в нашето щастливо ТЕС-общество!

Л. – Свободно общество…

Д. – … Където свободно можем да боравим с нашите емоции и не те да контролират живота ни, а ние, както аз казвам – да овладеем емоциите, а така и живота си, и тази енергия да я впрегнем да работи ЗА нас, вместо против нас!

До нови срещи, където и да е това! Радвам се, че ни гледахте и че бяхте с всичките серии, които заснех за всички нас! За да споделя своята радост, тя да сподели нейната радост и всички, които участваха в тази поредица от интервюта. Бъдете щастливи! До нови срещи!

Благодаря ти!

Л. – И аз благодаря!

Лора животозастаховател

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

Аз правя ТЕС 

всички интервюта


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.