Без контрол

Без контрол

Без контрол

Без контрол съм, дърпам и чопля кожичките около ноктите си. Не знам защо го правя, нищо ми няма, пък изведнъж започвам да ги чопля, до кръв, много боли, но не мога да спра!  Знам, че като си лакирам ноктите и издържам така известно време, но после пак започвам.

Желанието ѝ е:

Да не го правя и ръцете ми да са добре поддържани и  красиви, като на другите хора.

В процеса на работа, изхождайки от неудовлетвореността на настоящото състояние и изследване кога се е чувствала и преди по такъв начин, И. докладва за такова усещане на брега на морето, на плажа, когато децата ѝ влизат във водата, а тя не. След това се установява, че тя много обича плуването и водата, но „вече не смее” да влиза в дълбокото и да плува, а заявява че умее да плува много добре. Последва  спомняне на преживяване в плувен басейн, където  като дете на 9 –10 годишна възраст ходи на уроци по плуване. След кратка пауза и видимо недоумение се сеща за загуба на контрол във водата, когато  ѝ се намокрят очите, губи ориентация и изпада в паника, ужас:  „няма дъно под краката ми, няма за какво да се хвана…!”

След освобождаване от силния заряд на този момент, И. си връща усещането за контрол над ситуацията и  увереността, че е свободна да плува отново в дълбокото и то с удоволствие. Настъпва видима промяна в излъчването и мимиките й, усещане за облекчение и почудата: „Това ли било!?”.

Още на следващия ден, И. Си оправя маникюра започвайки от щастливото хрумване да си купи лак за нокти, с убеждението, че това ще й помогне окончателно.

Към днешна дата И. си гледа с обич и радост красиво изглеждащите и без лак ръцете, не ги чопли, даже се готви за „корица на списание”.

ТЕС, нокти, Живот За На Пред На Ли

P.S.

Ето какво ми прати И. след няколко месеца:

Ако ви е харесъл резултатът и искате и вие да постигнете своето, по един нестандартен начин, свържете се с мен!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

https://jivnali.net/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%83%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f/


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.