Божидара Божилова:

Божидара Божилова:

Мога само горещо да препоръчам консултации с Дарина. Беше много вълнуващо  и ползотворно.
В началото имах много оплаквания  особено телесни,  като крампи,  схващания, упорито и нетърпимо  главоболие  и  силни болки по тялото. Ходих на доста лекари, правиха ми множество  изследвания, но резултатите бяха  в норма. Лекарите нямаха обяснения  за  случващото  се. Накрая казаха, че е  психосоматично  разстройство. Много се бях отчаяла  и реших  да потърся помощ. След ровене в интернет  попаднах  на Дарина, която  се оказа,  че  също  често пише в форума за ТЕС, където и аз бях започнала да пиша.
Проведохме консултации  повече от 5 Месеца  веднъж  седмично. В останалото време имах домашно – всеки ден чистих  случки от миналото.
Дарина с внимание и такт провеждаше  консултациите.
В началото на моменти ми беше скучно, но тя използваше   все повече разнообразни техники и ми ставаше все  по-интересно и забавно, но най- важното  бе ефективно.
Успях с нейна помощ  да се освободя от много страхове, физически оплаквания, крампите и болките  изчезнаха,  все oще на моменти имам сковаване и главоболие  но доста по-слабо, а  аз  продължавам да работя по тях самостоятелно. Също така преработвахме болезнени  теми с родители, семейство, работа …
Сега се чувствам като нов човек. Всички около мен казват че съм се променила –много по-спокойна и усмихната  съм станала…


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.