Ваня И.П.

Ваня И.П.

Не знам откъде да почна, но почвам!
Дарина я потърсих в момент на безизходица, в момент, в който светът ми се беше преобърнал за част от секундата с неочакваната новина за онкологичното ми заболяване и с назначена дата за операция (на 38 години съм с две малки деца – момиче на 3 и момченце на 1).
Всъщност моя приятелка ме насочи с думите: „Виж има доказани случай, че с ТЕС е излекуван и „РАК“, та тогава веднага разгледах за енергийни терапевти, спрях се на Дарина и веднага се свързах с нея. Още с първият ни разговор по телефона, без да ме познава, само чу диагнозата и започна ДЕЛИКАТНО да ме „СПАСЯВА ЕМОЦИОНАЛНО“, окуражава и настоява да се информирам в материя, която беше непозната за мен без да очаква нещо в замяна.
В малкото време, което имах преди операцията, от насоките на Дари, какво да гледам и чета, разбрах, че имам ГОЛЯМ КОНФЛИКТ СЪС СЕБЕ СИ И ТО НЕ ОТ СЕГА! Разбрах, че не мога да се справя сама и вече бях сигурна, че моят емоционален спасител е ТЯ!
След първата ни среща с респектиращата ме вече Дари, бях толкова развълнувана, облекчена, разтоварена и с хъс, че бях готова да направя сега и веднага всичко, което зависи от мен! Не се замислих за нищо, нито за пари, нито за това да пътувам всяка седмица 300 км (аз исках да е лично) за нашите чакани срещи.
Започнахме да работим, като веднага я засипах с информация за чувствата в мен – само негативни (не разбрана, нямаща време, вечно бързаща, бягаща от мрънкащото бебе, нетърпелива, мрънкаща, затворена, далече от всички и всичко, дебела, не харесваща се, отпусната, несигурна и ВЕЧЕ БОЛНА-ОПЕРИРАНА). Бях притеснена, че имаше много работа за нея и много домашни за мен!
Толкова ми харесваше работата с нея, защото почвах след всеки час да откривам разликата и да летя, че чаках с нетърпение да и излея информацията, която съм открила сама със себе си и тя да ми помогне да я „донаместим и разнищим докрай“ (винаги оставах и за нея доста неща за работа).
Часовете по време на работа с Дари, летяха неусетно, караше ме да изливам всичко, което бях натъпкала толкова навътре в себе си, че чак не можех да повярвам, как ми се е отразявало емоционално и здравословно. Всеки път Дари ми разнищваше чувствата зациклени в мен, толкова лесно, и така ми  разясняваше причините в нашите разговори, та успях да си дам отговор на всичко, което работихме.
Месеците работа с Дари минаха неусетно, когато в началото ми каза, че ще се виждаме само 18 пъти, аз се стреснах дали ще са ни достатъчни, но тя беше права, за това време моите чувства вече са противоположни от първата ни среща (ЗДРАВА СЪМ, ДЕТЕТО МИ НЕ МРЪНКА, ДЕЦАТА МИ СА СПОКОЙНИ, УСМИХНАТА СЪМ, ЩАСТЛИВА, УДВОЛЕТВОРЕНА, ИМАЩА ВРЕМЕ, НЕ БЪРЗАМ, ХАРЕСВАМ СЕ, ОТНОШЕНИЯТА С МОЯТ ППАРТНЬОР СА В ХАРМОНИЯ, В КАКВИТО НАПЪЛНО НЕ БЯХА, без да казвам една от причините, че Дари пак ще ми се смее . Да все още изпадам от време на време в леки ситуации, но както ме съветваше и напътстваше Дари, „потупвам се“, опитвам се да ги докарам до край и мога да кажа, че така всичко отминава по-леко, по-бързо, но знам и че ако изпадна в по-тежко затруднение Тя винаги ще е насреща за бързи разяснения и неочаквани отговори, каквито може само тя да ми даде.
От както съм добре емоционално, вече виждам повечето хора, колко са емоционално (негативно) обременени и, за съжаление, виждам и колко не искат да го осъзнаят и да си помогнат. Лошото е, че и аз бях част от тях ПРЕДИ! За съжаление ми се случи нещо лошо, за да предприема крачката за промяна.
За моята промяна, казвам едно БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ НА ДАРИ, ЗА ТЪРПЕНИЕТО, ЗА ОТДАДЕНОСТТА Й, ЗА СЕРИОЗНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ РАБОТАТА, ЗА ПРОФЕСИНАЛИЗМА Й, ЗА РАЗБИРАНЕТО Й! ТЯ БЕШЕ ТОЧНА, А НА МЕН ВИНАГИ МИ ТРЯБВАХА ПОЧТИ ДО КРАЯ САМО ЕДНИ ПЕТ МИНУТКИ, ЗА ДА СЪМ НАВРЕМЕ!

НАПИСАЛА СЪМ ТОВА, което ЧУВСТВАМ! Чак се кефя на себе си, за постигнатата разлика.

Благодаря!

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.