Видео репортаж

Видео репортаж

Видео репортаж с няколко мига от представянето на ТЕС пред аудитория в „Среща със себе си“. 
На мен лично, още ми е топло от сълзите от радост, облекчение и вътрешно озарение, с които най-накрая се прегърнахме с тази майка от кадрите…
Освен това имаше много нови лица, дошли за първи път да видят що е то енергийна психология и какви са тези техники ТЕС и Пренареждане на матрицата с ТЕС.
Отночало сдържани и скептични, много внимателно слушащи, няколко чифта очи непрекъснато меняха изражението си, докато зрителките ми постепенно преминавайки през различни състояния на ума и душата, накрая блестяха, от сякаш още повече въпроси и любопитство. Мисля и от очарование, от новия начин за свързване със себе си.

Вероятно се чудите как продължава историята? Ще ви разкажа сега!

Минахме през няколко етапа в процеса на изчистване на спомена. Изчистихме ужаса и гнева ѝ на майка, от безсърдечното отношение на лекарите, докато шият детето ѝ (ужасено детенце с увреждания, което не може да изкаже себе си вербално), докато всичко е в много кръв. Изчистихме и този образ на много кръв. Изчистихме вината, че тя се е спънала и паднала, докато сама е пренасяла детето по стълбите. Шока от точно този момент на стъписване от внезапното падане, заедно с детето. Изчистихме и спомена съхранен в рамото ѝ под формата на сковаване и силна болка при движение, най-вече при лягане и заспиване. Тя не успяваше да си движи ръката в сгънато положение по-високо от нивото на кръста, когато започнахме демонстрацията на ТЕС. Минахме и през други детайли от преживяването.

Крайният резултат бе – пълна подвижност на ръката, без болка. Прощаване на себе си и приемане на случилото се. Едно дълбоко вътрешно усещане за спокойствие и мир. А както и самата майка каза:

Сега ми е толкова леко и сякаш отвътре душата ми свети.

Междувременно останалите участнички от публиката забелязаха, как детето в количката се успокои заедно с нея и притихна в сладък сън.

Разбира се, имаше сълзи на радост и облекчение, както в нейните очи, така и в очите на участничките в публиката.

Освен това, както при всяка групова практика или демонстрация, когато публиката потупва заедно с нас (мен и някой желаещ), и останалите участници постгнаха своите резултати. Кой освободи негова вина, кой негова мъка… или просто се вдъхнови и съпреживя, от болката до вътрешното озарение, целия процес.  Важното за мен е, че накрая всички бяха от притихнало усмихнати, приятно развълнувани,

до бъбриво щастливи, в това число и аз, разбира се!

Надявам се този кратък репортаж, да е стоплил и вашите души и да ви е заредил с още вдъхновение да използвате ТЕС, за да подобрите живота си в посоката, която ви е на сърце!

За да участвате и вие в предстоящи събития, погледнете ТУК!

За да научите повече за методите на енергийната психология може да прочетете от ТУК!

За да видите научно доказаната страна на метода ТЕС, може да гледате ТУК!

За да  се запознаете предварително как се прилагат, вижте документални кадри от ТУК!

За споделени лични  резултати и впечатления на мои клиенти може да прочетете от ТУК!

Още възможности да получите знания и подкрепа от мен чрез методите на енергийната психология ТУК!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

До нови срещи приятели!

 

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.