В „Покана за пътуване“ с Магдалена Гигова

В „Покана за пътуване“ с Магдалена Гигова

 

В „Покана за пътуване“  с Магдалена Гигова си говорим за ходещия ми мини семинар.

Ето как тя започва онази част от любопитното си предаване, в която имах чудесната възможност да съм поканена и разкажа за „ТЕС-разходка„:

„Знаете ли какво е ТЕС? Не, не става дума за романа Тес от рода Д’ Ъбървил от Томас Харди. Зад абревиатурата се крие Техника за емоционална свобода. Звучи някакси… освобождаващо. Но дали това означава просто да отидем сред природата и да крещим срещу някой водопад, докато ни мине яда от шефа. Ще разберем от Дарина Гаврилова, която всеки уикенд организира ТЕС-разходки, кои са любимите й места и дали ги подбира, заради енергийния им заряд. Или по други причини. Дарина се занимава с енергийна психология от 2010 г. Тя е сертифицирана за процесор и практик по прилагане на ТЕС и Пренареждане на матрицата – техники за активиране потенциала на енергията на тялото и емоциите, предназначени за всеки човек с обичайни умствени, психически и физически способности. А ако се присъедините към групата във Фейсбук ТЕС-разходки, можете да попивате живителните сокове на природата под нейно ръководство.“

Може да чуете останалото ето от този аудиозапис от участието ми в предаването „Покана за пътуване“ с автор Магдалена Гигова, излъчено на 29 април 2018 т. по БНР програма Христо Ботев.

Темата е ТЕС-разходка – къде се провежда, какво е ТЕС.

Приятно слушане и заповядайте на ТЕС-разходка!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

Още за ТЕС-разходка

За ТЕС-разходка

Отзив от ТЕС-разходка

Отзив от ТЕС-разходка

https://jivnali.net/klip-otziv-tes-razhodka/


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.