Глътка въздух петък вечер

Глътка въздух петък вечер

„Глътка въздух петък вечер“ е груповата практика с методи на енергийната психология с цел справяне със стреса и напрежението

 

Глътка въздух петък вечер се провежда в защитена среда, сред хора в едно и същото положение. Фокусираме се върху това, да променим съотношението стрес-покой в наша полза. Макар стресът да е неотменима част от живота, даже  нормален и необходим,  когато е в такова количество, че да не смогваме да се справим с него, той става  вреден. Всъщност вреден е не самият стрес, а продължителността и степента му на изява.

Ако сме в стресова ситуация, но за кратко и не е ужасно силна, ние имаме механизми да се успокоим  и отново да функционираме нормално след известен момент на справяне. Например, тръгваме да пресечем улица, но в този момент зеленият цвят на светофара се променя в червен и стреснати от неочакваната промяна се забързваме да довършим пресичането или решаваме да отстъпим към тротоара. Стресът се явява механизъм за задействане на цяла поредица от решения и реакции с цел оцеляване. Поемаме си дъх и толкова. Ако обаче сме под непрекъснат и продължителен стрес, може да не ни достигнат сили, време и опитност да се справим. Такъв пример за  стрес, който вече се явява проблем, може да е продължително усещане за натиск от страна на шеф, колега, съсед, партньор в живота; тежки изпити в учебно заведение; продължително и тежко боледуване на близък, за когото се грижим; прекрасното ни новородено, което си иска своето денонощно и ние сме отговорни за него, а нямаме помощ. Дори продължително увеселение, макар и считано за положително преживяване, може да се яви стресова ситуация – недоспиване, силен шум, много храна и напитки, дим от цигари, много и различни хора, много сменящи се разноцветни светлинни ефекти, много всякаква информация атакуваща сетивата ни… Психиката и тялото ни не смогват да се справят с целия този поток от възприятия и може да изпадне дори в шок за известен период от време, докато се върне към обичайното си състояние.  И ето, че на лице е стрес!

Какво предлагам?

Да работим заедно, в малка група – до 10 човека, спокойно и на моменти забавно, за да отработим напрежението и стреса.

Участват всички, на всеки обръщам внимание, всеки свободно общува с мен и в групата, през цялото време.

Целта с Глътка въздух петък вечер е, да променим негативно възприемани преживявания, в градивни решения, които да са приемливи и продиктувани, от позицията на увереността, осъзнатостта, достойнството, за да доведат до положителни промени в насока спокойствие, трезво мислене, адекватни решения и действия.

Работим с най-различни  методи от енергийната психология, с някой от които можете да се запознаете от ТУК.

Процесът е мек, не изисква специална подготовка или умения.

Глътка въздух петък вечер е подходящ  за всеки решил да се справи с напрежението породено от каква да е житейска ситуация в собствения си живот и караща го да определя състоянието си като стресово.

Занятието се провежда точно както е  посочено в името му – петък вечер, но не всеки петък! Абонирайте се и получавайте бюлетин в пощата си, за да знаете преди всички и да се запишете на време за участие на тел. 0889522879!

Начален час за Глътка въздух петък вечер –18.45 ч., но елате 15 минути по-рано, за да се настаните и да изпием чаша чай.

Край на занятието 19.45 ч.

Необходимо е предварително записване  за участие на тел.0889522879.

Записването започва от публикуването на събитието, за посочена в събитието Глътка въздух петък вечер дата, до петък – деня на събитието, или до изчерпване на местата.

Заплащане 20.00 лв. на място или по сметка на ePay чрез бутона по-долу.

Място София, ул. Любен Каравелов“ № 82, ет. 3, „Сезам“

Не обещавам чудеса, но обещавам да ви съдействам максимално адекватно във вашия стремеж да се справите, до където ви е комфортно, с вашето темпо, с колкото посещения имате нужда, стига да се запишете и участвате, решени да вземете нещата в свои ръце и да дишате свободно и леко. С моятапомощ, упорито, последователно и докато още можете да оправите състоянието си. Така ще сте полезни не само на себе си, но ще допринесете за спокойствието и на средата, неотменима част, от която сте – семейство, приятели, колеги, съотборници.

Искате го. Можете го. Време е!

Поемете Глътка въздух петък вечер!

Върнете си спокойствието, насладете му се и дишайте все по-леко!

Живот За На Пред На Ли!?

Къде: София, ул „Любен Каравелов“ № 82

Кога:

Край:

Цена:20.00 лв.

Глътка въздух петък вечер20.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.