За мен

За мен

Здравейте!

Аз съм  Дарина Гаврилова, консултант Енергийна психология и специалист Неврографика. Работата ми е да ви помогна да се свържете с източниците си на сила, като овладеете енергията на емоциите, мислите и тялото си, за да ги ангажирате да работят ЗА вас вместо ПРОТИВ вас.Така значително подобрявате връзката със себе си и останалия свят, напредвате в целите си запазвайки баланса.Чувствате осезаемо свободата в избора си, удовлетворението и удоволствието от собственото си проявление.

 

Как става това?

 • Като ви съдействам да осъзнаете максимално добре какво изпитвате  като емоции, убеждения и физически симптоми, в този момент.
 • Като ви помогна да избистрите целта си.
 • Като ви помогна да подредите приоритетите си за работа.
 • Като работим заедно за вас чрез методите на Енергийната психология и Неврографиката
 • Като ви стимулирам да се справяте и самостоятелно.

Какво още предлагам?

 • Публикувам безплатни скриптове, за да можете да учите и постигате резултати самостоятелно.
 • Публикувам видеа от публични демонстрации на техниките от енергийната психология с които работя, за да добиете представа що е то сесия с тези техники и с мен; как може така бързо и леко да настъпи трансформация в емоциите, начина на мислене и физическото състояние; видеа на автора на техниката и колеги от цял свят, за да научите повече.
 • Публикувам документални разкази на консултации с мои клиенти, където може да намерите ярки примери за възможностите за лична трансформация; теми върху които да се прилагат техниките; дълбочината на осъзнаване на причинноследствените връзки и първопричините за моделите ни на мислене, които изграждат нашата лична действителност.
 • Давам платена индивидуална консултация лично и през интернет/ телефон.
 • Публикувам тематично свързани изключително полезни свои и чужди  статии, филми, книги, видеоматериали, връзки към сайтове.

Друго?

 • Винаги правя оптималното за всеки свой клиент. Ако преценя, пренасочвам го към колега, друг специалист, информация.
 • Максимално щадя достойнството ви, уважавам убежденията ви, подкрепям щедро усилията ви да се справите.
 • Присъствам леко но, упорито. Понякога с хумор но, винаги честно. Спестявам ви максимално болката на личните ви емоционални преживявания но, ви водя към откриване и отстраняване на коренчето на проблема, колкото дълбоко и далече да е било посято семенцето му.
 • Искрено се радвам на успехите ви. Гордея се с вас.
 • Помагам ви, дори без да подозирате, за да се справите, когато не ви достигат силите и средствата да работим. Обичам ви, като мое огледално проявление.
 • Подкрепям ви, когато решите от клиент да ми станете колега. Радвам ви се, когато вече сте ми колега и запазвате честни и открити отношения. Когато се спънете в себе си/ в мен, пак ви помагам, дори да не знаете – достатъчно ценя и уважавам себе си, а вие сте част от мен.
 • Влече ме хармонията и се стремя да я постигна, но се радвам на вълнуващите амплитуди, те ме учат и обогатяват опита ми по неповторим начин. Така съм  още по-полезна на себе си, вас и света.
 • Продължавам да уча, да опитвам, да експериментирам, да прилагам, да споделям.

Защо?

 • Защото сама си помогнах след дълги години неяснота коя съм, какво и колко мога и знам, как се проявявам, какво аз мисля и чувствам, къде са ми границите, силата, фокусът…
 • Защото се влюбих в гениалността и широтата на възможностите, които дават техниките от Енергийната психология.
 • Защото ми харесва да споделям всичко това с ценители и търсачи.
 • Защото така животът ми е по-интересен.
 • Защото това съм аз.

Щекотливите подробности или поне част от тях може да прочетете през сълзи и усмивка, в следващите подстраници.

Прегръщам ви! Добре дошли и добре останали!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Открих света на Енергийната психология точно когато ми трябваше. Но това го разбрах по-късно…

Първо се срещнах с ТЕС (Техника за Емоционална Свобода). Да, на два пъти я подминах, макар и грижовно подадена ми от знаещи проблемите ми хора, за да ме достигне и докосне през екрана на телевизията, когато вече бях готова да я забележа и приема. После, вече запленена от ефекта на въздействието ѝ, аз я потърсих в интернет и книгите и я обикнах с цялото си същество, жадуващо свободата си.

Благодаря ви, Йоанна, Ваня, Мая, Ирена, Огнян, Иван… съфорумци, приятели, роднини и всички тайни и явни сили в битието ми!

С ТЕС освободих душата си от много тежки емоции, ума си – от неудобни мисли, а с това и тялото си – от излишни проблеми. Последва промяна на осъзнаването коя съм, какво мога, как е устроен светът ми.              

Хоризонтът ми се разгърна и отведе към ПЕАТ (Първични Енергии – Активация и Трансформация), ПМ (Пренареждане на Матрицата), няколко дълбоко трансформиращи практики, базирани на ТЕС, с което осъзнах още  повече заряда на моето Съм.

Сертифицирах се.

Междувременно всичко това доведе до разгръщане на енергията ми, което, освен да се прояви физически и творчески, отвори в мен още рецептори без име.

Последва река от нови и нови открития, знания за техники и подходи кои от кои по-забавни, по-ефективни, а и не трудни за прилагане, идващи сякаш сами при мен, за да ми помогнат да продължа поетия път към самоосъзнаване чрез самопомощ и все по-пълноценен Живот…

И ето ме сега – изпълнена с желание да споделя практиките с Вас. Надявам се и Вие да се запалите и заискрите с живителната сила на същността си, скрита във всеки един от нас!

Откакто се престраших и създадох Facebook страницата си Живот За На Пред На Ли!?, сe доближих още повече  до себе си. С някои неща се разделих – илюзии, фалшиви ценности, обезличаващи ме вярвания. Други придобивам, затвърждавам и развивам. Уча интересното, забравям излишното, избистрям личната си истина. Опознавам се все повече в дълбочината на бъденето и боязливо се възраждам… Макар и болезнено понякога и доста драматично, е неповторимо красиво, много истинско и незаменимо преживяване!

С настоящия сайт, правя следващата крачка към себе си, но и към Вас – света, в който се проявявам.

Сега съм активно практикуващ  консултант Енергийна психология и специалист  Неврографика с техниките, които владея и с радост съдействам на всеки дръзнал да се изправи и погледне страховете си в очите да поеме отговорността за живота си и да реализира най-доброто от себе си. Аз го направих и знам, че всеки може, стига да иска.

Благодаря за доверието, обичта и подкрепата Ви!

Добре дошли в Живот За На Пред На Ли!?


Видео личен фонд

  Колекция от видеа, които съм създала или превела с помощ от приятели или лично, за да приближа ТЕС – техника за емоционална свобода и енергийната психология да вас. Разделила съм видеата по вид и виждате няколко различни групи. Като кликнете на коя да е от тях, се отваря плейлист в You Tube канала ми ...

Аз го направих.

Подтиквана от хора, понякога от любопитство, понякога от нужда да почерпят сила,  вдъхновение и кураж, понякога от провокативна насмешка към това, което съм постигнала в работата си с ТЕС и другите методи от енергийната психология, реших да понапиша едно-друго в отговор на поредния такъв въпрос, тип заяждане. Да, явно ми трябваше по-силна провокация, за да ...

Сертификати

Част от обученията които съм преминала, за професионално ниво на владеене на посочените техники.Издадени са от името на организацията, автора на техниката или оторизиран сертификатор. Имам усвоени и множество техники, за които няма издаване на сертификати, но които са също полезни с качествата си и допринасят подобряването на емоционалното, менталното и физическото състояние на онези, ...

Галерия

Консултиране чрез метода Неврографика Гост в предаването на канал 1 на БНТ „Малки истории“ АстроЕнерджи съвместна услуга с астроложката Красимира Кирчева   12 участници в 12 видео интервюта, практикували повече или по-малко от 10 години Техниките за емоционална свобода Отваряне на студио „Живот За На Пред На Ли!?“ Фестивал на здравето и спорта „Здравей“ шатра ...

В медиите

В медиите
„В медиите“ е мястото, на което може да видите и чуете предавания с мое участие в медиите. Надявам се освен интересно да ви е и полезно! За още информация и връзка с мен заповядайте през парадния вход http://jivnali.net  Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика ************************************************************************************************************************* Българска национална телевизия (БНТ) 12.06.2020 По покана ...