За мен

Здравейте, аз съм  Дарина!

 

Открих света на Енергийната психология точно когато ми трябваше. Но това го разбрах по-късно…

Първо се срещнах с ТЕС (Техника за Емоционална Свобода). Да, на два пъти я подминах, макар и грижовно подадена ми от знаещи проблемите ми хора, за да ме достигне и докосне през екрана на телевизията, когато вече бях готова да я забележа и приема. После, вече запленена от ефекта на въздействието ѝ, аз я потърсих в интернет и книгите и я обикнах с цялото си същество, жадуващо свободата си.

Благодаря ви, Йоанна, Ваня, Мая, Ирена, Огнян, Иван… съфорумци, приятели, роднини и всички тайни и явни сили в битието ми!

С ТЕС освободих душата си от много тежки емоции, ума си – от неудобни мисли, а с това и тялото си – от излишни проблеми. Последва промяна на осъзнаването коя съм, какво мога, как е устроен светът ми.              

Хоризонтът ми се разгърна и отведе към ПЕАТ (Първични Енергии – Активация и Трансформация), ПМ (Пренареждане на Матрицата), няколко дълбоко трансформиращи практики, базирани на ТЕС, с което осъзнах още  повече заряда на моето Съм.

Сертифицирах се.

Междувременно всичко това доведе до разгръщане на енергията ми, което, освен да се прояви физически и творчески, отвори в мен още рецептори без име.

Последва река от нови и нови открития, знания за техники и подходи кои от кои по-забавни, по-ефективни, а и не трудни за прилагане, идващи сякаш сами при мен, за да ми помогнат да продължа поетия път към самоосъзнаване чрез самопомощ и все по-пълноценен Живот…

И ето ме сега – изпълнена с желание да споделя практиките с Вас. Надявам се и Вие да се запалите и заискрите с живителната сила на същността си, скрита във всеки един от нас!

Откакто се престраших и създадох Facebook страницата си Живот За На Пред На Ли!?, сe доближих още повече  до себе си. С някои неща се разделих – илюзии, фалшиви ценности, обезличаващи ме вярвания. Други придобивам, затвърждавам и развивам. Уча интересното, забравям излишното, избистрям личната си истина. Опознавам се все повече в дълбочината на бъденето и боязливо се възраждам… Макар и болезнено понякога и доста драматично, е неповторимо красиво, много истинско и незаменимо преживяване!

С настоящия сайт, правя следващата крачка към себе си, но и към Вас – света, в който се проявявам.

Сега съм активно практикуващ  консултант Енергийна психология с техниките, които владея и с радост съдействам на всеки дръзнал да се изправи и погледне страховете си в очите да поеме отговорността за живота си и да реализира най-доброто от себе си. Аз го направих и знам, че всеки може, стига да иска.

Благодаря за доверието, обичта и подкрепата Ви!

Добре дошли в Живот За На Пред На Ли!?


Видео – личен фонд

Видео, заснето при демонстрации на ТЕС и Пренареждане на матрицата с ТЕС, с участници от публиката. Авторски видеа с готов текст (скрипт) за общовалидни ситуации, които да ви подсетят и улеснят в самостоятелната работа с ТЕС. Може и вие да опитате да тупкате, докато гледате. За ТЕС и други техники от енергийната психология може да научите ...

Аз го направих.

Подтиквана от хора, понякога от любопитство, понякога от нужда да почерпят сила,  вдъхновение и кураж, понякога от провокативна насмешка към това, което съм постигнала в работата си с ТЕС и другите методи от енергийната психология, реших да понапиша едно-друго в отговор на поредния такъв въпрос, тип заяждане. Да, явно ми трябваше по-силна провокация, за да ...

Сертификати

Част от обученията които съм преминала, за професионално ниво на владеене на посочените техники.Издадени са от името на организацията, автора на техниката или оторизиран сертификатор. Имам усвоени и множество техники, за които няма издаване на сертификати, но които са също полезни с качествата си и допринасят подобряването на емоционалното, менталното и физическото състояние на онези, ...

Галерия

  Страх от изява пред публика семинар, групова практика и демонстрация   Конференция на Пеперудените хора демонстрация на енергийна психология   Глътка въздух петък вечер групова практика с енергийна психология   ТЕС-разходка групова практика     ИЗОБИЛИЕТО 2 демонстрация с БАРЕП    ИЗОБИЛИЕТО 1 демонстрация с БАРЕП      ЕДНА ГОДИНА с БАРЕП       ...

Аудио

Аудио
Това е мястото на което може да чуете аудиозаписи с мое участие. Надявам се освен интересно, да ви е и полезно. Приятно слушане! А ако чувствате, че ще е полезно и за друг, споделете, не се колебайте.