Видео – личен фонд

Видео заснето при демонстрации на ТЕС и Пренареждане на матрицата с ТЕС, с участници от публиката.

Авторски видеа с готов текст (скрипт), за общовалидни ситуации, които да ви подсетят и улеснят в самостоятелната работа с ТЕС.

Може и вие да опитате да тупкате, докато гледате.
За ТЕС и други техники от енергийната психология може да научите от ТУК.
Как се прави ТЕС ще разберете от ТУК.
Как да се свържете с мен от ТУК.

Още информация ТУК.

Приятно и ползотворно занимание!

Дарина Гаврилова  консултант енергийна психология

 

 

 

 

 

 

ТЕС при „Пеперудени емоции“ – документални кадри от демонстрация на ТЕС със хора със състоянието булозна епидермолиза, наричани Пеперудени хора, заради нежната им кожа, която, също както прашецът от крилете на пеперудата, пада при допир.

Дарина Гаврилова

 

 

ТЕС при фобия от змии – в клипа е показана част от групова практика за справяне с фобията от змии, заснета след основната работа по справяне с фобията. В клипа се вижда как хората вече са преодолели пика на фобията си и имат желание да пипнат и подържат змиите. Някой имат нужда от още малко потупване, но напредъкът е огромен и още веднъж искам да ги поздравя – справихте се чудесно!
Дарина Гаврилова
и
Мая Сидерова

 

ТЕС за ЖИВОТ БЕЗ ФОБИИ – след 1 сесия с методите на енергийната психология, децата отново се чувстват в безопасност и готови за разходки в гората.
Консултанти –  Дарина Гаврилова и Мая Сидерова

ТЕС за изява пред публика – демонстрация.

Точно преди да стъпиш на сцената. Последната крачка. Всичко събрано в 30 секунди и усещането, че сърцето ти ще изскочи!

Дарина Гаврилова

ТЕС за изява пред публика – демонстрация.

Страх ме е, че ще се изложа – устата ми пресъхва, гърлото ми се свива, изтръпват ми краката, сърцето ми бие…

Дарина Гаврилова

 

ТЕС за изява пред публика – демонстрация.
Трябва да се представя на ниво! Още повече, когато публиката е от колеги професионалисти. Това сковава ли и твоето сърце? Ако е така, потупай същите точки, докато гледаш и успей с нас!
Дарина Гаврилова

 

 

ТЕС за изява пред публика – демонстрация.
„Дали не си внедрявам нещо лошо, когато използвам негативни фрази?“
Дарина Гаврилова

 

ТЕС при  бременност и раждане

Бременността е красив период, но за всяка жена ли? Да не позволяваме на страховете да помрачават това невероятно преживяване за всяка жена! Вижте как бързо и лесно можем да преодолеем страха „Дали ще успея да защитя това, което аз искам“ към момента на раждане. Може да тупкате докато гледате и да усетите облекчение и за вашия страх. Опитайте!

Водеща Дарина Гаврилова

 

Когато чувстваме че сме предадени, обидени, смачкани, унижени и много боли, едва ли ни е до прошка. Дори да знаем, колко е благородно и освобождаващо, трудно и направо невъзможно е да го направим. Но след време, когато тези емоции продължават да объркват живота ни, тайничко надничащи от дъното на душата, където са се скрили, стигаме до момент в който ако искаме да продължим да живеем пълноценно, удовлетворяващо и с любов, е крайно време да погледнем болката право в очите и … да я освободим. Вече има техники, като Пренареждане на Матрицата с ТЕС, които ни помагат това да стане по-бързо и леко. Приятно гледане!

 

 

ТЕС когато боледуваме – демонстрация.
Не винаги нещата са толкова прости – боли ме нещо, потупвам, минава ми. Понякога под повърхността лежи по-голям проблем, който не винаги сме готови да погледнем в очите, толкова сме изненадани или толкова е голяма болката ни. Това не означава обаче, че не можем да продължим, когато сме готови да се справим и заживеем свободни от проблема.

Водеща Дарина Гаврилова

 

ТЕС за „Избори и възможности“

Водеща Дарина Гаврилова

 

 

ТЕС  и ефекта от нея

1 месец след участие в демонстрация на тема „Избори и възможности“

 

ТЕС за  „Избори и възможности“ 2

Дарина Гаврилова

 

 

ТЕС – „Срам ме е, че съм жена“

Водеща Дарина Гаврилова

ТЕС за жени – демонстрация, как с ТЕС да открием какво спира изявата на женската ни същност.
Дарина Гаврилова

 

 

ТЕС и проблемите в любовта?

Водеща Дарина Гаврилова

 

 

 

 

Живот За На Пред На Ли!?


2 thoughts on “Видео – личен фонд”

  • 1
    Dima Aleksieva on 27.06.2016 Отговор

    Бих се радвала, ако споделите и техники за безсъние. Това ще помогне , надявам се, на много хора! Предварително благодаря!

    • 2

      Бих се радвала да забележите, че техниката е една и съща, проблемите за които се прилага са различни. С това искам да ви кажа, че и за безсъние може да приложите същата техника – на потупването, а в сайта ми да намерите и прочетете, как се прави, каква е историята на ТЕС и т.н.

Вашият коментар