Демонстрация

19. февруари 2015 Uncategorized 0

ОСМИ МАРТ – ПЕРФЕКТНАТА ЖЕНАТА

ДЕМОНСТРАЦИЯ С ЕНЕРГИЙНА ПСИХОЛОГИЯ

ДАТА: 8-ми МАРТ, 2015 г., НЕДЕЛЯ
ЧАС: от 11.00 ч. до 15.00 ч.
МЯСТО: ц-р „Идея Вита“, София, ул. Лерин 64
ВХОД: 10 лв.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: http://goo.gl/forms/xWb1FsLi57
ЗА ИНФОРМАЦИЯ: 
0889-522-879, Дарина Гаврилова

Много жени се стремят към перфекционизъм в работата, дома, семейството, връзките си, в женствеността си изобщо. Ако имате такъв стремеж и ако вече Ви тежи, заповядайте на демонстрацията, на която ще можете да почувствате облекчение и да заобичате повече себе си такава, каквато сте.

На демонстрациите с енергийна психология участниците получават силни лични изживявания с освобождаващ ефект, промяна на енергията и дълбоки лични прозрения. Както всяка лична сесия, така и всяка демонстрация е различна. Посещението на различни демонстрации обогатява опита Ви и Ви дава повече възможности за качествена работа върху себе си.

Написани са хиляди думи за енергийната психология, но нищо не може да замени личния опит. Заповядайте отново на 08.03.2015 г. от 11.00 ч. в ц-р Идея Вита да изпитате разнообразните подходи в меридианните техники на трите водещи – практици от БАРЕП по следните теми:

Перфектна в работата – Ирена Рельовска-Бартън

Викащата майка – Мая Сидерова

Блокирана женственост – Дарина Гаврилова

ПЕРФЕКТНА В РАБОТАТА – ИРЕНА РЕЛЬОВСКА-БАРТЪН

Напрежението и високите изисквания към работещата жена могат да бъдат смазващи – задачите в работата валят отвсякъде, а у дома ви чакат още ангажименти. Като добавим към това проблеми на децата, на партньора или на болен родител, психосоматичните болки не закъсняват, обострят се хроничните заболявания.
Чрез прилагане на методите на енергийната психология ще намалим напрежението, ще си възвърнем хармонията и баланса в ежедневието и ще се заредим за още по-високи върхове в кариерата.

ВИКАЩАТА МАЙКА – МАЯ СИДЕРОВА

В тазидемонстрация ще работим над моментите в родителството, когато не можем да удържим крясъците си.
Ако сте майка и Ви се случва да изтървете нервите си пред детето/децата, ако викате и след това съжалявате и ако не искате това да продължава, заповядайте на демонстрацията, на която можете да го промените или да откриете пътя към промяна в желана посока.

БЛОКИРАНА ЖЕНСТВЕНОСТ – ДАРИНА ГАВРИЛОВА

Какво е да си жена: най-естествената и хармонична проява на съществото ви; празно понятие, чуждо на вътрешния ви свят или ужасяващ факт, тегнещ като проклятие в живота ви!?
А какво са мъжете за вас: онази част от сътворението, която ви прави още повече жена; сила, която ви парализира без понятна причина или осъзнат враг!?
С техники от енергийната психология ще докоснем онази крехка част от женското ви проявление, която поради някаква важна причина може би пазите скрита дори от самите себе си. Ще потърсим – има ли неразкрит до сега потенциал в привидно овладяната ви женственост.

ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ (ЕП) е направление от събирателни методи на психотерапия, коучинг и други изцелителни подходи основани на традициите за лекуване на системата тяло-ум, датиращи от преди 5000 години. ЕП смесва био-енергийните основи на тези традиции с най-добрата съвременна психологическа практика, която през последните 35 години е била от модерен, клиничен опит с милиони клиенти от цял свят. Тази мощна комбинация осигурява бърза позитивна промяна и оптимален психотерапевтичен резултат и е подкрепена с последните научни открития в областта на неврологията и травматологията.

За лекторите:

ИРЕНА РЕЛЬОВСКА-БАРТЪН, Управител на БАРЕП, единствената българка с академичния сертификат по ТЕС от създателят им Гари Крейг; член на международната асоциация за развитие на меридианните техники ААМЕТ International, преподавател по ТЕС към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата на ТЕС Мастър Карл Досън. Ирена посвещава времето и силите си все повече хора в България да се запознаят с оригиналните техники от енергийната психология.

МАЯ СИДЕРОВА – консултант по личностно развитие, практикуващ към БАРЕП и семейна с 4 деца – се среща за първи път с енергийната психология в началото на 2008 г. С помощта ѝ се справя успешно със здравословен проблем, който е считан за нелечим без операция. Продължава да работи интензивно със себе си, посещава семинари, от които научава различни ефективни подходи и се сертифицира в ТЕС – техники за емоционална свобода – 1 и 2 ниво, Пренареждане на матрицата с ТЕС, ПЕАТ – Първични Енергии Активация и Трансформация, хипноза, хипнотрерапия и метода Силва.

ДАРИНА ГАВРИЛОВА – Сертифициран ТЕС, ПМ, ПЕАТ практик. Тръгнала от решаване на собствени проблеми, минала през доказало качеството си обучение и квалификация, практикуваща с обич методите на енергийната психология.
„Нищо не радва така, както успешното справяне с житейски проблем и отприщване на жизнения потенциал по неподозиран и за най-смелите ни фантазии начин!”

ДАТА: 8-ми МАРТ, 2015 г., НЕДЕЛЯ
ЧАС: от 11.00 ч. до 15.00 ч.
МЯСТО: ц-р „Идея Вита“, София, ул. Лерин 64
ВХОД: 10 лв.
ЗА ЗАПИСВАНЕ: http://goo.gl/forms/xWb1FsLi57
ЗА ИНФОРМАЦИЯ:
0889-522-879, Дарина Гаврилова

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.