ДНК може да бъде изменена

19. януари 2018 статии 0
ДНК може да бъде изменена

ЖИВАТА ДНК МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗМЕНЕНА С ПОМОЩТА НА ДУМИ И ФРАЗИ

АВТОР „РУСИЯ ДНЕС“. ПУБЛИКУВАНА В НЕЗНАЙКО

Взето от : ТУК

„Генетично откритие най-после обясни тайнствени явления като интуиция, пророчество, аура, сънища и т.н., смятани досега за паранормални. Руски учени се осмелили да изследват територията на ДНК, която колегите им от други държави не успели да изучат. Откритието може да пренапише цялата история на човечеството. Стана ясно, че живата ДНК може да бъде променяна с помощта на думи, фрази. Ключът на това явление се намира в използването на правилната честота. Руските учени, начело с биофизика и молекулярен биолог Пьотър Гаряев, успели да повлияят на клетъчния метаболизъм и да поправят генетични дефекти.

Напомняме, че преди изумителното откритие западните изследователи ограничили изследванията си върху 10% от човешката ДНК, тоест върху тази част, която е отговорна за изграждането на белтъците. Те смятали останалите 90% за генетичен „боклук”. Но се оказа, че нещата не стоят именно така. От своя страна Гаряев с група руски учени решили, че толкова голяма част от ДНК не може да представлява генетичен „боклук” и да не съдържа ценна информация. Те обединили усилията си с генетици и лингвисти за провеждането на изследване, което да провери въздействието на колебанията и думите върху човешката ДНК. След редица експерименти в тази насока, те открили, че данните в човешката ДНК се съхраняват по същия начин, както се съхранява информация в паметта на компютъра. Оказало се още, че генетичният ни код използва граматични правила и синтаксис по начин, който е близък до човешкия език. Съответно структурата на ДНК, алкалните двойки следват правилата на граматиката и синтаксиса! По всичко личи, че човешкият език всъщност е само вербализация на нашата ДНК, а ДНК се променя от думи и фрази.

Учените използвали съответна честота и език, посредством които постигнали невероятни резултати. Например, те предали от един набор ДНК към друг информационни образи. Нещо повече, учените дори успели да препрограмират клетки без скалпел и нито един разрез, преобразувайки ембрион на жаба в ембрион на саламандър. Всички резултати от необичайните експерименти научно доказали защо внушението и хипнозата имат толкова силно въздействие върху хората. ДНК е природно програмирана да „откликва” на думите. Тук е моментът да подчертаем, че духовните лидери и езотериците очевидно отдавна са знаели това, но тъй като не било доказано научно, версиите им най-често предизвиквали недоверие в хората. Факт е, че до голяма степен всички форми на внушение и „мислителни енергии” се основават на разгаданото явление.

Това изследване помага на изследователите да обяснят, защо тези уникални тайни методи не са успешни за всички еднакво. Работата е там, че добрата „комуникация” с ДНК изисква определена специфична честота, но не всички хора се намират на това ниво. Стана ясно, че хора с развити вътрешни процеси са в пъти по-способни да създадат съзнателно канал за „връзка”. Руските изследователи са убедени, че с развитието на съзнанието само със собствените си думи и мисли хората ще могат да постигат резултати.

Руските учени са потвърдили и „хиперкомуникацията” — генетична основа на интуицията. Терминът описва ситуация, в която човек внезапно получава мислено информация от необясним външен източник, което не се дължи на база лични знания. Учените твърдят, че явлението хиперкомуникация все по-рядко се случва на съвременните хора поради пречещите на явлението фактори — безпокойство, напрежение и хиперактивност на мозъка, които са прекалено разпространени в ежедневието на човека. Докато при някои видове от животинския свят хиперкомуникацията е плътно „вплетена” във всекидневното им съществуване. Например при мравките, когато царицата е отделена от колонията, нейните „поданици” въпреки това продължават да работят, да изграждат според плановете. Ако царицата е убита обаче, цялата работа незабавно се прекратява, което означава, че докато царицата е жива, тя има достъп до съзнанието на членовете на колонията си посредством явлението „хиперкомуникация”.

Предполага се, че сега, след това изумително откритие, направено от руските изследователи, хората ще могат отново да си върнат, да възстановят тези необикновени способности и да ги използват. Освен това учените открили, че ДНК може да създава така наречените магнитни червоядини — миниатюрни версии на мостовете на Айнщайн-Подолски-Розен,(от мисловен експеримент в квантовата механика).

Парадоксът на Айнщайн-Подолски-Розен — магнитни червоядини или въпросните мостове, съединяващи различни области от Вселената, като позволяват на информацията да се предава извън пределите на пространството и времето. Ако ние можем съзнателно да активираме и управляваме такива връзки, бихме могли да използваме нашата ДНК, за да предаваме и получаваме информация от мрежата на Вселената. По същия начин бихме могли да се свързваме с други участници в мрежата.“

http://www.rusiadnes.bg/bg/ne-znaiko/2720-zhivata-dnk-mozhe-da-bade-izmenena-s-pomoshtta-na-dumi-i-frazi.html

Как конкретно да повлияем с думи и фрази на нашето ДНК, може да научите от най-скорошните събития


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.