Доверие след изневярата

Доверие след изневярата

Доверие след изневярата

 

Доверието и неговото нарушаване е проблем, заради който с мен се свърза, чрез препоръки, дама на 56.

Има своята лична и неудобна за разговор тема. Не е споделила с никого освен с близка приятелка, която за неин късмет ме познава и знае, че се занимавам с консултации по енергийна психология.

Притисната от спотайваните си с усилие вълнения, които напират в нея, новата ми клиентка започва отдалече своето споделяне:

По принцип не съм гневен и завистлив човек, но ми се случи предателство от близки хора. Съпругът ми ми е изневерил с моя приятелка. Направо е ужасно!

В един момент се оказа, че има задявка, интимност, целувки…

Разбира го случайно, на едно празненство. Сварва ги да интимничат, уж тайно, в някаква ниша.

Главата ми се напълни с кръв, съпругът ѝ беше там! И сега не мога да си представя, как съм реагирала с акъла си!?

Възкликва все още потресена едновременно от шока и свръх адекватната си и цивилизована реакция дамата.

Не съм от кротките, а човек откровен – „право куме в очи!”.  А сега…

Тя намира сили да разговаря с със съпруга на любовницата. Всички в завързалата се драма са хора, с които се познава дълги години.

Не съм ревнива, не съм и светица, но да ме предаде човек е голяма болка! Двадесет дни преди това загубих майка му…

А децата не знаят. Не съм им казала. Ще бъдат травмирани, ако го направя.

Единственият човек, с когото споделих е приятелка. Щях да умра, ако не го бях споделила!

Потреперваше от дълбокото в себе си, преживявайки целия  ужас, сякаш се случва в този момент отново. Останала дълго затворена с болката от предателството в сърцето си и съзнаваща всички произтичащи евентуални последици по разрухата на една дългогодишна семейна връзка, дамата все още обичаща съпруга си, е търсила сама сили да превъзмогне изневярата.

Искам пак да му повярвам!

Заяви искрено тя,  разкъсвана от невъзможността да подчини тази болка на любовта и крепкостта на брака си.

Станах много мнителна, много гневна.

Споделя последствията от изневярата клиентката ми. Същевременно силно страда от разрива и на едно още по-голямо предателство, това на любовницата. Оказва се, че ѝ е роднина, към която е питаела много топли чувства, уважение и доверие.

Обидена съм! Мъртва е за мен!

Искам да я убия!

Излива сдържания досега гняв към нея жената.

Разказва ми и за невъзможността си отново да бъде интимна със съпруга си, защото:

Започвам да си мисля как се е случвал секс с нея.

Разбира се това още повече я отдалечава от близост, доверие, споделяне, да не говорим за щастлив семеен живот.

Не мога да си върна доверието в него. Няма скандали. Не искаме да се разделим. Но съм без крила!

И крайно унила и сякаш без грам надежда в себе си заключава развълнувания си разказ с думите:

Не съм на двайсет години! На мен това ми пречи. А имам деца, внуци. Уж живеем „като бели хора”, но аз не съм същата!

Последва сесия с която да разтоварим затисналите я с тежестта си емоции, запечатани в съзнанието ѝ сцени. Редуват се обида с гняв и разочарование, надежда с омерзение и усещане за крайно предателство. Не е особено лесно да се споделят толкова много силни емоции и твърде лични, интимни преживявания! Но дамата така силно иска да се справи, че преодолява първоначалното неудобство да се довери на непознатата мен,  само и само да достигне желаната цел – да възстанови доверието и близостта с обичния си съпруг. Всъщност тя напълно бе изключила варианта раздяла. За нея той не съществуваше независимо от зейналата любовна рана. С цялото си същество на влюбена и предана на връзката си жена, абсолютно честна със себе си и своите кривици, тя искаше своето – дълъг и щастлив личен и семеен живот.

Вложи внимание, искреност и доверие в съвместната ни работа и постигна своето. Резултатът бе осезаем не само за мен. В края на сесията с отново светнали и пълни с живот очи тя с възхита заяви:

Не съм вярвала, че на тия години ще ми се стовари това на главата и ще го преодолея!

Разбира се това е най-добрата оценка, която мога да получа веднага, за извършената консултация първоначално кипяща от потиснати страсти, а после огряна от ведрост, широки усмивки и онази дълбока специфична топлина на дълготрайните любовни връзки между партньори, изпитани във времето и премеждията.

Благодарна съм за този финал, защото той само потвърждава смисъла да продължа да допринасям с моите „странни техники” за благото на клиентите си.

А за да ми е още по-хубаво и топло на душата, животът потвърди успеха на дамата от сесията ни. След време тя сподели с мен, че връзката с мъжа ѝ отново е близка, доверена и крепка, изпълнена с безусловни интимни трепети, по-внимателна и честна.

Ако желаете и вашите партньорски и лични отношения да са по-лъчезарни, стабилни и устойчиви във времето и препятствията, не се колебайте да се свържете с мен за индивидуална консултация.

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

https://jivnali.net/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%B8-%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D1%83%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F/


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.