До кога? ТЕС за отлагането.

До кога? ТЕС за отлагането.

ТЕС-разходка за големия въпрос с отлагането!

До кога?
Отлагане на почивката.
Отлагане на спорта.
Отлагане на добрия режим на хранене.
Отлагане на работата.
Отлагане на удоволствията.
Отлагане на срещите с хора.
Отлагане на началото на края на лошите навици?
Отлагане на … вниманието към себе си и своето?
А може и да отлагаме вниманието към децата и приятелите, за времето за четене или писане, за кино и театър или за малка ваканция сред природата, за сбъдване на някоя мечта или учене на нещо интересно!?

До кога!?

Вие какво отлагате най-често?
А какво най-много искате да спрете да отлагате?

Елате да се запознаете с метода ТЕС – техника за емоционална свобода и да поработим заедно за това, да започнем да сбъдваме желаното, като се справим с причините за проблема с отлагането. Защото за да отлагаме тека упорито нещо много желано, значи в нас има стаен някакъв тихичък страх, който нашепва: „Недей, в никакъв случай, това е опасно за теб, помниш ли…“ Но ние не помним, поне не съзнателно, само там някъде дълбоко в нас стои невидимата бариера към личната ни свобода.
Елате да я открием заедно, потупвайки ТЕС-точки сред свежата красота на Витоша и пътеката от с. Драгалевци към хижа „Бай Кръстьо“!
Лятото започна. Птичките пеят бодро, слънцето топли по-нежно под сенките на дърветата, трептящи в новите си премени. Всичко това е на наше разположение стига само да пожелаем. И аз съм там готова да споделя знания и дългогодишен опит в преодоляването на скрити страхчета и страхове по този нестандартен начин наречен енергийна психология и базовия метод – ТЕС (техника за емоционална свобода).


Заповядайте!
Събираме се на площада на с. Драгалевци в 10:15 ч., отиваме до х. „Бай Кръстьо“ и се връщаме, след кратка обедна почивка, към с. Драгалевци до 15:00ч.

Не е нужно да познавате ТЕС, за да дойдете, но може и да я знаете, дори ползвате.
Желателно е да сте пълнолетни!
Трябва ви добра физическа подготовка за планина, удобни и подходящи дрехи и обувки, вода, храна по желание ( На „Бай Кръстьо“ има достатъчно вкусни неща).

Внимание!
В планината всеки сам носи отговорност за поведението си!

Водещ „ТЕС-разходка“: Дарина Гаврилова консултант за справяне по нестандартен начин със стандартни ситуации. Повече за нея на страниците на сайта ѝ: jivnali.net
Повече за „ТЕС-разходка“ , а може да научите и от https://www.facebook.com/commerce/products/1229809037083682/

Транспорт: удобно за кола, има паркоместа на площада, автобус № 64.
Цена: 20,00 лв. (може да платите и по банков път).
Участието става само с предварително записване на телефон 0889522879 до петък вечер на 9.6.2017 г.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.