Един опит с ПЕАТ и Дари

Това са думи, на мойят скъп колега и приятел, Martin Cholakov:

Един опит с ПЕАТ и Дари

Преди около 8 месеца имах соматични прояви, които се изразяваха най-общо казано в едно безсилие, постоянна умора и отпадналост,които въпреки моите не чак толкова скромни познания за различните психосоматични връзки все не успявах да разреша.
Имаше обаче нещо ,което не бях изпробвал като вариант да разреша неразположението си.а именно ПЕАТ (Първични Енергии, Активация и Трансформация).Техника , на която заедно с Дари бяхме обучени преди 4 години.Въпреки, че някои могат и сами да си прилагат тази техника, аз предпочитам да работя с вещо лице, защото така мога да се потопя много по-дълбоко в този процес.
Много съм благодарен на Дари, която ми подаде ръка и ме преведе с голяма лекота по този процес за обединяване на полярности. Знаех, че имам нужда точно от ПЕАТ, за да се освободя от причините довели до тези симптоми, а Дари направи този процес на трансформация много елегантно като допълваше ПЕАТ с други техники, които елиминираха появилите се по време на процеса симптоми като главоболие и треперене.
Тази техника вероятно е неудобна, защото лишава човека от възможността да използва болестта като алиби за нерешените си проблеми, но веднъж осъзнал тази концепция, аз започнах да я използвам за всяко едно неразположение, което се появява по пътя ми към един живот изпълнен със позитиви и смисъл. След приключване на сесията се чувствах така сякаш бях олекнал с 2-3 тона. Чувствах се наистина много лек и същевременно заземен. Лекотата се усещаше по цялото ми тяло, а емоционалното ми отношение към проблемите, които се появиха по време на процеса и бяха причина за състоянието ми към настоящия момент буквално се бяха изпарили някъде. На края на самия процес Дари ме попита ‘а какво се случва с проблема сега’, аз казах „кой проблем”. Буквално бях забравил за какво работим и единственото нещо което усещах беше една блаженна лекота, която ми помогна отново да си намеря центъра, защото именно този център ме караше да се чувствам лек и същевременно стъпил здраво на земята!
Според мен полярността и особено нейното неразбиране като такава е основата на всичките ни неразположения. В един разговор с Дари и двамата споделихме мнение, че за да решим голяма част от проблемите си ние неминуемо трябва да работим с полярността като такава. Знам, че звучи силно но в края на краищата, трудно бихме могли да прекалим, занимавайки се с полярността, тъй като тя е главен проблем на нашето съществувание. Избирам да вярвам, че ПЕАТ е брилянтна техника за работа с полярности, а в ръцете на Дари тя се превръща в инструмент от който нито един проблем не може да остане неразрешен.

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.