ЕМОЦИОНАЛНА ТЕРАПИЯ РЕНЕ МЕЙ

ЕМОЦИОНАЛНА ТЕРАПИЯ РЕНЕ МЕЙ

Даряване на
„ЕМОЦИОНАЛНА ТЕРАПИЯ РЕНЕ МЕЙ“

Събота 16.07.2016 г. от 10:00 до 16:00ч.

гр. Пловдив, ул. „Парчевич“ 2, ет. 2, зала „Талантино“

„Емоционална терапия на Рене Мей“ включва две терапии „Регенеративна терапия на клетката“ и „Експресивна терапия“.
Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетката за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкан, орган, система. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на емоционално и физическо напрежение и едно интелигентно разпределяне на енергията в тялото, за оптималното му функционално състояние.

Знайно е, че:
– само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени
– около 3% са обусловени от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме
– а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и „Емоционална терапия на Рене Мей“.

• Регенеративна терапия на клетката изисква физически контакт с приемащия терапията , който се състои в докосване, поглаждане и задържане на ръцете на терапевта на лице, шия, рамене, гръб, пояс, цели ръце, крака от коляното до стъпалото включително.
• Експресивна терапия включва стимулиране на енергийни центрове по тялото , чиято главна функция е реорганизиране на метаболитната енергия на тялото. Това се прави по протокола на терапията, плюс зони посочени от приемащия терапията, чрез ритмично потупване.

Терапията отнема към 8-10 минути всяка.
Количеството и вида на Терапията е по преценка на терапевта, съобразно заявените обстоятелства от приемащия терапията.

• Емоционална терапия Рене Мей се дава винаги безплатно
• Емоционална терапия Рене Мей е превантивна мярка за здравето
• Емоционална терапия Рене Мей не си противодейства с никакво хомеопатично или алопатично лечение
• По време на даване на Терапията няма нужда да сваляте метални неща от вас (бижута или друго)
• Терапията може да се прилага на всички хора като бременни, деца и възрастни

Рене Мей е
Френски, хуманист, човек на мира, без никаква политическа или религиозна принадлежност. Посветен на хуманитарната дейност и предаване послание за мир, като се надява да се създаде нов начин да се помогне на другите, да си помагат взаимно.
От детството Рене Мей има спомени от предишния си живот, можете да вижда и усеща присъствието на светлинни същества, които винаги ни съпътстват и ви водят. Като тийнейджър привлечен от математиката, той успява да разбере как е направена материята и научава много за мистериите и тайните на живота: защо и как съществуват нещата и вселената, защо има войната, защо хората са болни, гладни, жадни.
По този начин съвсем естествено, Рене Мей събужда сетивата си и осъзнава, че причината за нашето присъствие в живота се крие в ДАВАНЕТО. Така, в продължение на много години с присъствието си той помага на хиляди хора във всякакъв вид проблеми: емоционални, болестни, духовни, професионални, като посещава и хоспитализирани пациенти, особено такива с онкологични проблеми или в терминална фаза.
Сайт на Рене Мей
Филм за Рене Мей „Отвъд светлината“

30 секунди в които просто да седнете, притихнете в себе си и приемете енергията, която Рене Мей ни праща точно сега.

 

ОБСТОЯТЕЛСТВА, при които се провежда „Емоционална терапия на Рене Мей”

Терапевтът е лице преминало обучение от инструктор на фондация „Рене Мей“, за извършване на „Емоционална терапия на Рене Мей“.
Приемащият терапията е лицето заявило желание и съгласие да получи „Емоционална терапия на Рене Мей”.
Приемащият терапията и терапевтът са лица над 12 годишна възраст.
„Емоционална терапия на Рене Мей” се състои от два вида терапии „Регенеративна терапия на клетката” и „Експресивна терапия”.
Регенеративна терапия на клетката включва третиране на лице, шия, рамене, гръб, пояс, цели ръце, крака от коляното до стъпалото включително, чрез физически контакт от страна на терапевта към приемащия терапията. Физическият контакт се състои в докосване, поглаждане и задържане на ръцете на терапевта върху посочените зони на приемащия терапията.
Експресивна терапия включва физически контакт за третиране на определени центрове по тялото по протокола на терапията, плюс зони посочени от приемащия терапията , чрез леко потупване.
Не се допуска физически контакт с интимни зони на тялото на приемащия терапията, както и други изрично посочени от него, като нежелани за докосване. Приемащият терапията остава облечен, ако се налага се свалят обувките. Не се работи с деца под 12 г. възраст.
И двете терапии се извършват в удобна за приемащия терапията права или седнала поза, ако се налага и легнала и в рамките на възможния физически достъп на зоните за третиране.
Терапевтът доброволно, съвестно и професионално спазва инструкциите за прилагане на „Емоционална терапия на Рене Мей”.
Количеството и вида на терапията е по преценка на Терапевта, съобразно заявените от приемащия терапията обстоятелства.
Терапевтът не е задължително да има медицинско или приравнено към медицинското образование.
Приемащият терапията заявява личното си съзнателно и доброволно желание за прием на „Емоционална Терапия на Рене Мей” при посочените по-горе обстоятелства.
Приемащият терапията се съгласява и поема пълна отговорност за приема на „Емоционална терапия на Рене Мей” при посочените обстоятелства с произтичащите от това последствия за себе си, като освобождава от отговорност терапевта.
При тежки физически, психически, ментални проблеми се консултирайте с лекуващия ви специалист.

А всяка сряда има обща медитация с Рене Мей от 22:00 ч. до четвъртък 4:00 ч. българско време. Всеки може да се включи от ТУК.
Как и какво се прави за медитацията може да прочетете от ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.