Пренареждане на Матрицата с ТЕС/ MREFT, история

Пренареждане на Матрицата с ТЕС/ MREFT, история

Пренареждане на матрицата с ТЕС,

така е озаглавена книгата на ТЕС мастър Карл Досън

Авторът на ПМ – пренареждане на матрицата, се казва Карл Досън. Един от само 29-мата ученици на Гари Крейг, лично обучени и сертифицирани от него за практици и преподаватели по ТЕС. Това става 2006 г., а до там го отвеждат „случайните” перипетии в живота му. По разкази на самия Карл Досън, през 1987 г., като младеж на 21 години с пренаситен социален живот, той започнал да изпитва силен копнеж за усамотение. Това го отвело в Испания на един плаж, където останал най-накрая насаме със себе си, той изпитал невероятното за него усещане за единение с Вселената. Променил се за винаги! Първо с преживяването да си част от това велико нещо Вселената и нейното проникновение и озарение, магнетично влияещо и на околните и второ с преживяването да го изгубиш веднъж изпитал го!

Живот За На Пред На Ли!?

Следват години на неосъзнати опити да върне това усещане, през които от създаденото от него семейство с две деца, стига до разпад на семейството и развод. Това го увлича към усещането за провал и изолация. Започва много да пие и пуши. Следват куп физически проблеми – болки в кръста и гърба, проблеми със зрението и слагане на очила, храносмилането, пред-диабетно състояние и зависимост от инсулин, непосилна умора и депресия. Това го отвежда на свой ред в Тайланд на гладолечебен курс, където за първи път чува за ТЕС. След постепенни подобрения на състоянието му в следствие употребата на ТЕС, Карл се освобождава от болките, депресията, очилата, енергията му се възвръща, настроението също. Той започва да учи ТЕС при различни учители, да практикува и във времето стига и до изпити и сертифициране  при Гари Крейг – авторът на ТЕС. Вече сертифициран, Карл Досън организира курс „ТЕС за сериозни заболявания” заради личния си опит в това отношение и практически курсове за широката публика по цял свят. На един от тези курсове провеждан в Австралия през 2006 г. една от курсистките толкова добре вижда своето по- младо Аз, което е преживяло травма някога, че дори усеща как  може да тупка директно върху него! Който е запознат с приложението на ТЕС ще разбере този ключов момент, родил ПМ.

Гари Крейг и Карл Досън, jivnali.net

 

Да, това е повратната точка довела до изграждането на този нов ТЕС-базиран подход в енергийната психология! Постепенно Карл Досън развива протокола на новата техника водещ до още по-бързи от ТЕС и значителни постижения в справянето с различни проблеми.

Авторът на ПМ Карл Досън  е обучил хиляди терапевти в EFT и ПМ включително лекари, психо-терапевти, кинезитерапевти, масажисти, НЛП-терапевти, хипнотерапевти и много други специалисти и широка публика от хора искащи да помогнат както на себе си, така и на близките им. Участва в международни конференции от световно ниво и значимост.

Член е на ААМЕT INTERNATIONAL

Книги издадени в България за метода Пренареждане на матрицата (ПМ) с ТЕС:

„Пренареждане на матрицата с ТЕС“ – от Карл Досън и Саша Алънби

„Промени убежденията си, промени живота си с ТЕС и ПМ“ – от Карл Досън и Кейт Мерилат

„Излекувай раждането си излекувай живота си с ПМ с ТЕС“ от Шарън Кинг ученичка на Карл Досън

Карл Досън и Брус Липтън, jivnali.net

 

Тази снимка е от поредната конференция по Пренареждане на матрицата с ТЕС, в която участва и клетъчният биолог д-р Брус Липтън , за да докаже за пореден път връзката между убежденията, които имаме и проявленията на ДНК, съответно как методът Пренареждане на матрицата има място точно в промяната на убежденията, а така и на физическата реалност.

В какво накратко се състои методът ПМ с ТЕС?

 

Живот За На Пред На Ли!?

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Може да ме намерите и чрез следните канали:

https://www.youtube.com/playlist

https://www.facebook.com/TEC.EFT.counseling/

https://www.facebook.com/dari.narisuvai.mi/

#ДаринаГаврилова #ЕнергийнаПсихология #ЖивотЗаНаПредНаЛи #техниказаемоционалнасвобода #ТЕС #психичноздраве #здраве #живот #психолог #страх #война #душа #АзправяТЕС #Неврографика #НАРИСУВАЙМИ

https://jivnali.net/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%83%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f/


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.