ACCESS Body Talk

ACCESS Body Talk

ACCESS Body Talk e техника за балансиране на всяка част от тялото на физическо ниво – кости, органи, системи, тъкани, клетка, течности, химичен състав. Това става чрез стимулация на определени точки в тялото, плюс изграждане на мост между двете мозъчни полукълба и запечатване на постигнатото в сърдечната зона, за трайност на резултата. С това се постига баланс и на емоционално, ментално и фините нива.

Щом четете сайта ми, вече знаете, че работя предимно с емоциите, но също така знаете, че емоциите говорят и чрез сетивните усещания на тялото. Нали се сещате за изрази като „Задушавам се от яд“, „Краката ми се парализират от страх“, „Стомахът ми се стяга на топка от притеснение“, „Лицето ми пламва от срам“ ?  Да разбира се, всички използваме подобни определения, при това ни идват съвсем естествено заради неизбежната и също така естествена връзка между двете неща – емоции и физическото им изражение. Е този път тръгвам от физическото, за да се справим не само с него, но и с емоционалното. Та нали там, в тялото, складираме стреса и напрежението, и после ни „стяга главата“, “ схваща врата“, „притъмнява  пред очите“, „треперят мартинките“…

Техниката  ACCESS Body Talk е много приятна –  релаксираща, освобождава блокажи в тялото, освобождава и болка. Връща освен баланса на скелета и баланса на химическия състав т.е. има и момент на детоксикация, включително антиалергичен ефект.  Подобрява водното съдържание в клетката и храненето на клетката с всички онези минерали които тя ѝ доставя, както и кръвта и лимфата. Техниката способства  добрия сън и спокойствието, пълноценното дишане, концентрацията, бодростта. Да има и много други полезни ефекти, като редуциране на теглото, освобождаване от запека, подобряване на здравето на кожата, увеличаване гъвкавостта и подвижността на ставите, подобряване паметта и какво ли още не, само защото сме подали правилните команди, свързали сме ги с помощта на централния пулт – мозъка и тялото послушно ги привежда в действие – почти незабележимо, но дълбоко и трайно. Особено ако сте последователни в приемането на терапията ACCESS Body Talk.

Има раздел и за спешна помощ, но се надявам да не ви се налага! Все пак, ако Ви срещна на пътя и сте пострадал/а, ще мога да се притека за съдействие и чрез този подход.

За прилагане на техниката е достатъчно да доверите проблема си и тялото си на моите умения и да позволите на тялото си да заработи за вас. Останалото е предимно моя работа. Е за някой зони ще ви подканя да участвате, за да не скучаете, пък и нямам четири ръце, а  на моменти трябват точно толкова! И тези четири ръце ни трябват за да стимулираме реакцията на мозъка чрез  нежни и леки докосвания и  същевременно потупвания по зададения протокол на техниката Access Body Talk.

Вярвам, че вече сте любопитни дали това може да помогне и за вашия проблем или този на близките ви. Вероятно да! Достатъчно е само да поискате да се възползване от тази възможност и да си запазите час за сесиите. Лесно ще ме намерите от страницата за контакти. Достатъчно е да позвъните, но ако ми пишете в skype  и не се познаваме още, моля напишете защо ме търсите, за да не отклоня поканата Ви!