За Старата и Новата година

За Старата и Новата година

Скъпи приятели – клиенти, колеги, последователи, надявам се годината която изпращаме, да е била откривателска, пълноценна и удовлетворяваща за всеки един от вас! Кога по-успешна, кога не толкова, дано всеки е успял да приеме трудностите, като стимул, предизвикателство или урок, а успехите, като най-естествената, заслужена и логична награда!
Надявам се с Новата година, да научим още много един от друг и да продължим да споделяме не само неволи, но и успехи!
Нека забележим, изберем и подкрепим личността си, достойнствата си и постигнатото до тук, за да продължим да черпим сили от най-близкия си приятел – ние самите и създаваме реалността, която най- ни приляга! Реалността, в която да изявим в пълнота онова добро, което всеки един от нас носи и от което и някой друг се нуждае.
Желая ни година изпъстрена с много красиви, разнообразни и насищащи емоции, защото с тях, светът ни е по-жив, истински и вълнуващ! Пожелавам ни зрялост, за да ги оценим и мъдрост, за да създадем онези нови водещи мисли, които да предизвикват такива емоции!
Весел празник и нека са все повече радостта и мъдростта, които постигаме заедно!
До Новата 2018 г. сред страниците на сайта ми jivnali.net, Fb страницата ми Живот За На Пред На Ли!? , Fb групата ми ТЕС разходка и в личните ни срещи!
Бъдете здрави, успешни и споделени!
Дарина Гаврилова
консултант енергийна психология


Публикувам със закъснение, поради технически причини в края на Старата година и оправени едва преди минути, в Новата. Може вече да сте прочели това мое обръщение към вас от Fb страницата ми Живот За На Пред На Ли!?  или Fb групата ми ТЕС разходка, за което моля да ме извините, освен ако не ви е приятно да го прочетете още веднъж, получавайки отново и най-сърдечните ми чувства!

Весела цяла нова година!


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.