Здрав дух – здраво тяло

Здрав дух – здраво тяло

Здрав дух – здраво тяло

 

„Здрав дух – здраво тяло“ – спомняте ли си тази фраза? Аз да и сега ще разберете защо отново я извиквам за вас.

Вчера четох една статия за броя на самоубийствата в Япония заради паниката от Ковид и домашното насилие пак заради ситуацията (https://www.lentata.com/page_19527.html…). В България тече същия процес, макар едва тук-таме да се споменава за това.
Ние сме различни хора и сме различно устойчиви на стрес.

Нормално е понякога, особено при интензивно облъчване и натиск отвсякъде, да не удържим психическия баланс. Това е достатъчно да залитнем в една или друга посока. При всеки това залитане ще се прояви по различен начин и с различна сила.

На мен, консултанта, също ми се случва. Все пак и аз съм човек, при това потопен и в проблемите на клиентите си, освен личните и обществените. Това е, освен добра тренировка за мен и отговорност, опитност и възможност да се развивам, както заради себе си, така и заради вас.

Във връзка с всичко това ви каня да се подсетите, че по-добре навреме да се справите с излишния стрес, независимо дали е във връзка с актуалната здравна тема или ваша лична, защото това е предпоставка за справяне с всяко друго нещо в живота ви и този на близките ви.

Заявете културата си на грамотни, съзнателни и интелигентни хора, като се погрижите първо за баланса на личното си психично здраве!

Повечето от вас сте жени, съответно майки и душата на семейство и дом. Ако душата на дома е здрава, то и домът е непоклатим и намира сили да преодолее порива на урагани и сътресения, да покани светлината и създаде нужния уют и мир в гнездото си!

Тези от вас, с които вече сме работили, знаете от преживяното в консултациите, колко дълбока и силна е връзката ви с рода, като цяло, и с всеки член от рожденото и лично семейство. Преживели сте как, когато вие се справите, това се отразява на обкръжението ви.

Каня всички ви да споделите мнения, предложения и опит за другите. Нека се подкрепим взаимно и се справим заедно със стреса!

От своя страна заявявам, че продължавам да съм на линия за вас и работя максимално упорито и последователно в посока справяне и изход от дисбаланса в който сме заедно с вас, изграждане на здрави устои и умения да се справяте и самостоятелно.
Продължавам да ви приемам и в студиото си, и онлайн по всички възможни канали за връзка, според вашето усещане за сигурност и комфорт. Грижа се и за моите също, за взаимното ни добро.

Бъдете смели да се пожрижите за душата си и климата в дома!
Бъдете живи, здрави и щастливи, но си спомнете олимпийския принцип „Здрав дух – здраво тяло“, нека се грижим и за двете еднакво старателно и трепетно!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.