Изобилието е и за мен

Изобилието е и за мен

Интересни истории от трите дни в  ШАТРА 41 – нашата щастлива шатра за енергийна психология

История шеста

Изобилието е и за мен

 

Една малко крива в началото история и с отворен край, но… все пак ще я споделя с вас. Може да се припознаете в нея и да стане повод да се справите с нещо свое.

Бяхме се събрали в ШАТРА 41 за да поработим с темата „Изобилието е и за мен”. Местата пак бяха уплътнени, но се присъединиха още няколко участника, наместиха се и се включиха във вече започналото потупване. Между тях и една дама която ме попита:

Ама Вие какво имате предвид под изобилие!?

Отговорих ѝ, че изобилието има много варианти, но най-общо го свеждаме до изявата му във физически/ материален аспект; ментално/ идеи, решения; духовно/ вдъхновение, творчество, любов.

За останалите, както обикновено, преобладаващата тема за липса на изобилие, беше сведена до темата пари – дългове, кредити, работа за пари, късмет за пари… Някой изпитваше недостиг на идеи. А тя заяви, че всъщност има всичко, постигнала го е с много труд и материалното си е в изобилие за нея, че винаги има достатъчно идеи, че всичко ѝ е наред. Но когато споменах любов… чак усетих как тя потръпна в себе си! Това още повече я открои. Явно се развълнува и започна да потупва съсредоточена в преживяването си, заедно с всички нас.

След първият кръг потупване тя вече беше осъзнала следващото скрито в душата ѝ откровение

Страх ме е да реализирам връзка.

Продължихме да потупваме. Лицето ѝ бе скрито зад големи тъмни очила, но устните ѝ потрепваха, изричайки полускрито истините, които все повече я вълнуваха.

Пак стигнахме до момента с проверка на прогреса на всеки един от участниците в груповата ни работа с ТЕС. Нейното новото осъзнаване бе, че търси перфектната възможност.

На следващата проверка, беше достигнала до това, че ѝ липсва усещане за връзка с другия пол. След още потупване, се разбра, че всъщност напълно е изгубила доверие в мъжете. По-нататък изплуваха още страхове, лични спомени и когато и това беше изтупано от душата ѝ тя каза:

Всъщност около мен има много мъже, но те са свързани с работата ми и някак не върви да търся връзка там.

Следващото, което научи за себе си и начина си на мислене бе, че изглежда тя не иска каква да е връзка, а качествено, пълноценно преживяване…

И така, нейното откровение пред нея самата се развиваше и задълбочаваше, достигайки до досега неосъзнати нейни истини, които тя не просто осветяваше с помощта на ТЕС в груповата ни практика, но и освобождаваше от стойност, с което получаваше свободата да продължи да изследва и още повече да освобождава себе си.

Уви, времето не стигна тя да приключи своята сесия по този явно добре укрит и потиснат проблем, но имаше един силен и добре фокусиран старт, усвояване на процес за самостоятелно боравете с тази привидно несериозна техника и общата ни практика, дала ѝ пример и опит, които са незаменими!

Последното, което си спомням за нея, бе – едно скромно и притихнало момиче, смирено пред големината на личните ѝ прозрения и силата, които те притежават да преобърнат живота ѝ в по-добра посока. Силата на трансформацията възможна много по-бързо, леко и трайно именно с техниките от енергийната психология, каквато е и техниката за емоционална свобода – ТЕС.

Нека да пожелаем успешен край на нейния процес и едно пълноценно любовно преживяване, достойно да бъде наречено изобилие от любов!

Разбира се и другите участници постигнаха забележим напредък, всеки по неговата тема. Разбира се, пак се разделихме с много усмивки, благодарности и уговорки за още съвместно потупване, както за дните на фестивала, така и в индивидуална сесия. Разбира се, и всеки един от вас, които четете този разказ, е добре дошъл за индивидуална консултация, групова работа или обучение с мен, защото всеки заслужава изобилие от онова, към което го тегли сърцето!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Живееща в изобилието на емоциите ви, благодарностите ви и възможността да е съпричастна на най-съкровените ви трепети.

Благодаря!

История първа

История втора

История трета

История четвърта

История пета

История седма


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.