Искам да имам! Тук, сега, веднага!

29. ноември 2022 Uncategorized 0

Искам да имам това! Тук, сега, веднага! Непреодолимо силно.

Възкликваме несъзнавано, напълно автоматично, гледайки небрежно или свръх фокусирано повтарящите се реклами. И преди да сме се усетили вече сме купили НЕЩОТО.

Напрегнати в ежедневието и стресирани, нахълтваме в някакъв магазин и като в транс накупуваме някакви неща, тук, сега, веднага, просто за да купуваме. А като се приберем и изсипем торбите с покупки се хващаме за главата, какво сме направили ПАК!?

ВСИЧКИ около нас говорят за най-новия модел на НЕЩО и се сгърчваме, че само ние го нямаме, акциите ни автоматично падат и настъпва онзи позорен момент, в който се чувстваме най-жалките, бедни, дребни, нищожни смотаняци на света! И искаме да имаме НЕЩОТО веднага.

Тъжни, самотни и ядосани, необичани, скучаещи или пристрастени, време е да освободим бремето на тази сляпа страст, автоматизъм и временна утеха и постигнем задоволяване на същинската ни нужда, дълбоко скритата болка на пренебрегнатото дете в нас или каквато друга личностна драма диша в тъмното на подсъзнанието и командва действията ни.

Искам да имам! Тук, сега, веднага!  – е само признак, за проблем, симптом, който да забележим и обърнем внимание на себе си, от какво е породен.

Непреодолимо силното желание – ей така, както изглежда похвално и задвижващо велики дела, всъщност е спънка, като всяка друга фиксация. Пренавиване, смучещо огромни количества градивна енергия. Обичайно последвано от разочарования, защото не ни е останала нужната сила за вземане на адекватни решения, събрани действия, фокус и търсен резултат.

– Дали е наш проблем, или го разпознаваме при някой друг?

– Дали сме склонни да се увличаме в покупките?

– Дали сме пристрастени шопинг маниаци и у нас се включва автоматично програмата: „Искам да имам! Тук, сега, веднага!“?

Това видео е тозно за тези ситуации, особено преди празници с пазаруване на много и всякакви подаръци, за друг или за вас самите.

Заповядайте, да потупаме заедно!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Искам  Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.