Искам Къщата!

03. април 2016 Uncategorized 2
Искам Къщата!

Искам Къщата!

 

Т.

Искам да продам един апартамент, а продажбата се бави. В това време съм намерила каква къща искам да си купя. И сега, толкова ме е страх да не ми вземат къщата, защото аз съм я видяла преди месец. Имам половината средства, а средствата от продажбата на апартамента ще добавят другата половина. Какво да правя?

Дарина

Единият вариант е да си нарисувате къщата или да вземете снимка на къща и да я „завържете за себе си“, китката например, с конец или панделка.

Т.

Ау, ами като вляза в банята!?

Дарина

Друг вариант е да си я „сложите в джоба“, за да Ви е винаги „в джоба!“.

Т.

Ами как да стане с продажбата на апартамента и по-бързичко?

Дарина

Напишете си един „договор“, сякаш вече е продаден, за „продаден бързо, леко, в най-подходящия за мен момент, за много пари и за благото на всички, които участват в това“ и си го сложете и него в джоба. Може да си нарисувате сърчице или усмивка върху „договора“, за още добро настроение. Може да добавите „нека се продаде с много любов и в него да намерят щастие и уют, както и аз намерих“.

Т.

А за това може ли да се прави ТЕС и да има и позитивна фраза?

Дарина

О, да! „Въпреки, че се чувствам притеснена, че продажбата се бави (че, няма да успея да купя къщата/ че…), аз съм прекрасен човек“. Като свалите напрежението, може да въведете и позитивна  фраза от типа на: „Избирам да продам  бързо, леко, в най-подходящия за мен момент, за много пари и за благото на всички, които участват в това!“

Т.

И понеже купуваме заедно с мъжа ми, да направя ли и за него една снимка, да я носи със себе си?

Дарина

Няма нужда според мен, но ако искате, ако ви е по-забавно… Но къщата е една и за да не „се раздели на две“, по-добре да е при един човек. Може вечер да слагате „къщата“ в общото ви легло, под матрака или възглавницата и да си я мътите, сънувате и тази къща да е за двама ви, да ви събира, да ви е хубаво, да ви е уютно – като сте си двамата заедно в леглото, където прекарвате към осем часа заедно, или на друго място, където се задържате дълго време заедно.

Ето, ритуалът е измислен, остава да го приведете в действие!

Ако и ти опиташ, да Ти, сподели ефекта – „за всеобщото благо“!

А ТЕС? – О, разбира се и ТЕС!

Живот За На Пред На Ли!?


2 thoughts on “Искам Къщата!”

  • 1
    Иван Иванчев on 13.05.2016 Отговор

    Хей интересува ме какво стана с къщата.Имаха ли ефект техниките?

  • 2

    И аз съм любопитна да науча, но още не са ме потърсили да ми кажат. Надявам се, ако прочетат това, да се сетят да ми се обадят. 🙂

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.