Истории от ШАТРА 41

Истории от ШАТРА 41

Истории от ШАТРА 41 

Историите са доста заради многото интересни срещи, разговори, проведена работа в Шатра 41, която ми бе любезно предоставена от домакините на това уникално събитие. ШАТРА 41 стана своеобразен център за активна работа, учене и практикуване на Техниките за емоционална свобода и Пренареждане на матрицата с ТЕС, които обичам, владея и предоставям, като знание, опит и помощ обичайно на на клиентите си, а сега и на гостите на събитието. Център за активно сътворяване на нова реалност – по-добра от дотогавашната. Това ми прозвуча достатъчно магично-приказно, заради това така озаглавявам и по този начин отбелязвам специалността на това ценно кътче от фестивала.

ШАТРА 41 бе мястото ми на тазгодишния фестивал на здравето и спорта в Южния парк на Голямата поляна. А историите, са сесии, проведени с някой от участниците – гости в ШАТРА 41, които ме впечатлиха силно и сега споделям с вас.

Беше много вълнуващо и в този цикъл от няколко истории се опитвам да предам атмосферата на съвместната ни работа с техниките от енергийната психология. А работа свършихме наистина много. Бе най-горещото време от лятото, точно в тези три фестивални дни, и повярвайте ми, не бе никак лесно едновременно да се справим и с това, и с вътрешните ни огньове. Но успяхме и аз поне съм много доволна. Предполагам, освен че ми бе изказано по десетки начини, че и участвалите отнесоха само положителни спомени  и емоции със себе си.

Приятно съпреживяване на всяка една история от ШАТРА 41 и дано и вие успеете да се справите с някой свой вътрешен огън, четейки споделеното. Ако не, то винаги може да ме намерите в страниците на този сайт и посочените варианти за контакт.

 

Истории от ШАТРА 41:

ИСТОРИЯ първа – Изнервям се бързо, като се върна в България

ИСТОРИЯ втора – Осъзнат стопанин, щастлив домашен любимец!

ИСТОРИЯ трета – Моето коте

ИСТОРИЯ четвърта – Страхът на един баща

ИСТОРИЯ пета – За един крак

ИСТОРИЯ шеста – Изобилието е и за мен

ИСТОРИЯ седма – Алергия ли!?

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

ВИДЕО

Още информация

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.