Какъв ти секс!?

Какъв ти секс!?

Какъв ти секс!?

 

Какъв ти секс!? Имам много работа, мъж, деца. Във всяко малко джобче от време се опитвам да свърша нещо за себе си, дори да правя ТЕС. И вечерта, мъжа ми си цъка на компютъра, а аз имам работа. Какъв ти секс!? Мъжа ми вика: „Почни да си мислиш за секс и ще станат нещата”. Ама не става! Казвам му – аз съм като една коледна елха, дето ѝ светят отвсякъде различни неща за вършене, не мога. Кефя се, че всичко съм направила, обаче се чувствам малко напрегната защото си беше изхвърляне за мен. Добре че вече сме на почивка и компютъра го няма, не ми звънят!

Нямам желание за секс. Не става. И до ден днешен не става. Но ще стане!

Всъщност аз не изпитвам остра нужда да правя секс, ако трябва да съм честна. Не разбирам защо трябва да потупвам за това.

Темата със секса в семейните двойки и разминаването в желанията е доста честа сред клиентите ми. Интересно, защо и откъде идва разминаването? Добре е да се обърне внимание на това, за да има хармонични и любящи, пълноценни отношения във всеки един аспект, между тях.

Може би трябва да си го изясня! По друг начин да си формулирам проблема.

В процеса на работа тръгваме от един проблем. В течение на работата има промени, налага се преформулиране спрямо новите нюанси, осъзнавания, присетени ситуации. Идеята на консултацията с енергийна психология е да се разбереш със себе си. Да проумееш за какво иде реч и накрая да махнеш противоречието със себе си. Когато няма какво повече да излезе като конфликт, може да говорим за решение на проблем.

Да, реално сега ми изкристализира!

Ти го обичаш, той те обича. Обичате да сте заедно. Но някъде се разминавате.

Да!

Някъде в подробностите. Как да си кажете, как да поискате. В хилядите детайли, които изграждат едни отношения, някъде, в някой параграф се разминавате.

Да!

Усети какво е!

Тъпо! Защото за мен е ОК, но за него не е ОК. Аз не искам да е нещастен, недогледан мъж. Не че ме е страх, че ще ходи да ми изневерява вече, защото ако отиде да ми изневерява няма да се прибира вече в къщи, нали. Нещата ще приключат… Леле!?

Тъпо се чувствам, че не се синхронизираме в секса.

И комплиментите му не ми харесват.

Държи се все едно му е все тая дали е с мен или не е с мен.

Просто съм като вещ, като предмет все едно.

Дали съм си свършила работата, дали съм прибрала багажа, и това, и това, и това???… Бях на изпит, като тръгвахме за почивка. Отвърнах му: „Защо следващия път не го оправиш ти!? Да си направиш един списък и да ги вземеш всичките тия неща и да престанеш да ме изпитваш!” Защото аз приготвям багаж за цялото семейство. Направо е… Брррр! Много ми идва това с багажа! Ядосвам се. А той блее!?

Започват да излизат онези малки камъчета дето обръщат колата. Класически конфликтни ситуации в кое ли не семейство.

Не че не ми прави комплименти: „много си красива”, нали, но да цени, че е с мен, че аз съм човека, много ми липсва!

В различните ситуации излизат различни проблеми. Като сме на почивка едни, като сме на работа други. Като са при нас децата няма време да се видим, като ги няма е друго.

Случва се да работим заедно. Идва и ме занимава. Ама не ме занимавай, взимай си твоята работа и си я върши! Принципно имаме добра екипна работа, но аз имам други неща, за които си мисля в момента и той ме занимава с работи, които не са ми на дневен ред. И да е простряно прането през това време и да има нещо за вечеря!

Ей ги на, дреболиите започнаха да излизат малко по малко. Толкова ежедневни, обичайни, масово срещани. Банални направо. И при вас ли е така? Забелязвате ли вашите мънички ежедневни дразнители, които ви раздалечават, напрягат отношенията! Как се справяте, намирате ли вашето решение, което да ви сближи, стопли и то трайно?

И парите!

Възкликва тя.

Но има още. Всичките задачи покрай децата. Подреждането на ангажиментите.

Няма да ви разказвам какво и как работихме. Да, работихме и си свършихме добре работата. Тук въпросът ми е към вас. Дали вие спирате да си отделите време и разгледате този аспект с разминаването в секса в брачните отношения? Всъщност говорите ли и споделяте ли помежду си мисли, вълнения, желания и какво прави сексуалните ви отношения налични, пълноценни и хармонични? Къде се допълвате и подкрепяте и къде се разминавате? Какво пречи – нещо във вас самите или външни фактори? Това поправимо ли е? А кога смятате да го поправите? Кое е по-ценно за вас – вие, партньорът ви или нещо съвсем различно! Това ли искате наистина?

Но, стигат ви толкова въпроси за днес. Даже си мисля, че може да ви отнемат месеци и години, нали!? Или бъркам, кажете! Кой е вашият раздалечаващ ви от чудесни интимни отношения фактор? Готова съм за съдействие чрез моите изпитани помощни средства. Не се колебайте, направете вярната крачка, като започнете от ТУК! Живот За На Пред На Ли!?

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.