Как се започна

Как се започна и до къде стигнахме с Дора? Чуите я:

Запознах се с метода ТЕС преди няколко години, но в началото не му обърнах сериозно внимание. Докато преди няколко месеца живота се превърна в ежедневна борба-както в емоционален, така и здравословен план. За мое щастие пак се натъкнах на статии за ТЕС, от там на форума.. и така се запознах с Дари. Още докато четях напътствията и към другите съфорумци ми направи впечатление способността и да анализира и „вижда“какво се крие под повърхностното изразяване на дадена емоция, да „открива “ нови и важни аспекти за разрешаване на даден проблем и безкористната и помощ.
Аз вече бях започнала да правя първите си самостоятелни стъпки за разчистване на погрешните си вярвания за себе си и света.. за трансформиране на негативни емоции.. но някак си все не успявах да стигна до ядрото.Усещах, че имам нужда от помощ от човек с опит и знания..и така преди няколко седмици се престраших да помоля Дари за помощ. да си призная.. очаквах да ми даде само теоретични насоки.. но тя откликна най-безрезервно на молбата ми и след 2 дена проведохме първата ТЕС сесия, а след още една седмица-втората. И в двете сесии Дари ме водеше толкова уверено, умело и професионално из дебрите на моите страхове, вини, неуважение и неприемане на себе си.. и какво ли не още !! не спираше докато самата тя не се убедеше, че ме оставя в пълен душевен комфорт и хармония със себе си. След първата сесия, която основно беше за отлагане на разни дейности , аз бях като препълнена с енергия и желание да чистя, подреждам и уважавам себе си !! След втората Дари ми помогна да стигна още по-дълбоко в затрупани/подтиснати емоции и страхове.. които се бяха превърнали във физически/здравословни проблеми. По някакъв чудодеен начин тялото ми следваше указанията и. и болката и усещанията обикаляха различни части на тялото ми, докато не „излязоха“ през гърлото с буквалното усещане за неприятен вкус, мирис и цвят .
Впечатлена съм и съм безкрайно благодарна, Дари !!
Знам, че това е само началото на преоткриването на истинската аз, но без твоята помощ , окуражаване и „побутване’ към повече доверие в себе си и възможностите си аз щях да се лутам кой знае още колко дълго.. а може би даже да е отчая и зарежа всичко. От тоя опит установих, че провеждане на ТЕС с помощта на знаещ и можещ практикуващ е далеч по-силна и освобождаваща, и е в състояние да проникне много по-дълбоко до истинската същност на проблема.
С много уважение и благодарност, Дора

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.