Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

При индивидуалното консултиране работим заедно с вас за постигането на вашата цел. Правим го чрез методите на Енергийната психология и Неврографиката.

Целта която поставяте за постигане може да е от всякакво естество – по-добро самочувствие, по-добри умения, по-балансирано здравословно състояние, по-различен фокус на мислене, постигане на желания, качества. Целта може да е подобрение във вашия живот или този на близък човек, също на домашен любимец. Успехът е много голям при работа с тези методи, защото третираме отношението към обекти и субекти, а не самите тях.

Пример: проблеми с бебе. Не работим с бебето, а с вашето усещането за проблема на бебето. Ако е проблем на колега, свекърва, партньор, друг човек, работим с вашето усещане към проблема (като неразбиране, липса на чуваемост, гняв, предателството, лъжа, мъка, самота, безпомощност да помогнете, болка и т.н.), които изпитвате по отношение на този човек, негови действия, негов проблем.

Пример: проблем с домашен любимец. Работим с усещането на гняв,безпомощност, съчувствие, тъга, умора, изнервеност и други, породено от проявленията на вашия домашен любимец.

Индивидуалното консултиране е подходящо за клиенти от всяка възраст, пол, вяра, политически убеждения, раса, образователен или социален статус.

Освен, че по-бързо и всеобхватно се справяме с казуса заедно, вие се научавате да работите по-ефективно и самостоятелно.

За деца, първо се консултира родител (или изпълняващ функцията на родител), ако се налага след това се работи и с детето в присъствие на доверен пълнолетен придружител. Възможни са изключения при остри състояния на симптоматика при детето, да се работи направо с него, ако то е комуникативно и желае.

За много възрастен човек– консултира се  човекът ангажиран с проблема му. След това, ако възрастният желае се работи и с него.

За домашни любимци – консултират се стопаните.

Консултацията се извършва в личен контакт или по Skype,ZOOM, друг вид интернет връзка (Viber, WhatsApp), телефон (Viber, WhatsApp).

Необходима е предварителна заявка за консултация на телефон 0889522879 ( включително Viber, WhatsApp),  със записване на ден, час и начин на провеждане (лично/ интернет/ телефон).

Една консултация трае обичайно между 60  и 90 минути. Възможно е да надхвърлим определеното време с оглед завършеност на консултацията.

Консултацията включва първоначален опознавателен безплатен разговор на основата на който определяме как ще работим, евентуалния необходим брой сесии и други важни за процеса неща.

При консултация с мен очаквайте поставяне на задачи за самостоятелна работа, проверка на свършеното. Целта е да постигнем резултат! Вие сте активна страна в работата.

NB! Стойността на услугата се определя в следствие на първоначалния разговор и зависи от естеството на действителния проблем установен при разговора, продължителността и сложността на работа която предстои. При този вариант на работа, като допълнителна гаранция за качеството на предлаганата услуга освен досегашната оценка на клиентите ми е и обещанието да ви върна платената сума в пълен размер, ако нямате резултат от съвместната ни работа, а вие сте направили всичко необходимо да се справите от своя страна.

Заплащане:

– При лична среща предварително на място или по сметка,

– При  консултация по Skype, ZOOM, друга уговорена интернет връзка, телефон се извършва предварително по сметка.

Когато искате консултация по Skype, ZOOM, друга уговорена интернет връзка, телефон, трябва да сте сигурни, че техниката с която се свързвате е изправна, имате работещ микрофон, слушалки, камера. Ако по някаква причина връзката прекъсне, свързваме се отново и продължаваме. Ако прекъсването не може да се възстанови в близките 5 минути, сесията ще продължи  в друг удобен момент, договорен допълнително.

NB! Важно е да знаете за консултациите по SKYPE, ZOOM, друга уговорена интернет връзка, телефон – ако сте склонни към свръх реакция от физическо или емоционално естество, да си осигурите близък човек в съседно помещение към когото аз да мога да се обърна и да го насочвам как да ви окаже съдействие, ако се наложи. За целта е нужно да ми бъде предоставен контакт, за да мога да го потърся и да го извикам да влезе при Вас.

NB! Личните консултации се записват, като звуков файл.

NB! При лична консултация информацията е поверителна и от Вас зависи тя да остане такава!

NB!  Когато сте извън рамките на България, такса превод и други обслужващи превода такси, е за ваша сметка!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология

Споделено

Отзиви и препоръки на клиенти

 

Диана:

Казват, че намираш каквото ти трябва в точния момент.

Така се случи с Дарина – съдбата ме свърза с нея, когато търсех правилния метод и човек за психическото ми възстановяване от отключено автоимунно заболяване. Исках да върна себе си, или по-точно да изградя новото си Аз – уверено в своето настояще и бъдеще, надмогнало проблемите си.

В процеса на работа харесах непринудеността, искреността й и отдадеността й в работата с мен. Всеки път ме „мъчеше“ до последно, докато изчистя емоционалните си колебания и терзания. Разбра, че крия сама от себе си проблеми и не искам да си го призная, а го задържам в себе си – нещо, което би се постигнало с интуиция, опит и професионализъм. За няколко сесии успя да ме вкара в играта на ТЕС, а с времето изградих сама за себе си подход за изчистване на негативната енергия от случките.

С всяка следваща сесия разбирах, че проблемите ми са преекспонирани и предизвикани от една и съща причина – страх или неувереност. С нейния метод успявах да разбера накрая, че нищо фатално няма и има изход от всяка ситуация, да отсявам и да се пазя от ненужните за мен хора, като си задавам въпроса защо се държат негативно с мен и дали не е в мен причината да го виждам така. Сега, когато се обърна назад, виждам какъв дълъг и трънлив път съм извървяла за кратко време и колко уроци съм научила. Образът на Дарина се изгради у мен като на гуру, който има отговор за всички въпроси и нейната фигура се явяваше в ключови моменти, когато не знаех как да реагирам.

Общуването с нея беше удоволствие – тя излъчваше увереност и беше еманацията на опита и професионализма. Очаквах всяка следваща среща с готовността на ученик, или както тя казваше „комсомолката“ – взе на подбив прекалената ми изпълнителност, която ми пречеше на спокойствието до сърцебиене. Беше изненада за мен, когато се оказа, че съм постигнала добри резултати и наближава моментът на нашата раздяла и поемането ми по новия път с моето ново Аз. Логично беше като продължение, тъй като бях взела поуките за мен, бях разбрала как да се справям с неспокойството и напрежението по мой си начин чрез ТЕС или по-точно преработената му от мен за мен модификация.

Знаех, че предизвикателствата няма да свършат, но важно е как гледаме на тях – като участник или като страничен наблюдател.

Благодаря ти, Дари за всеотдайността ти и за новото ми утвърдено Аз. Препоръчвам те на всеки мой познат и приятел, който би станал твой събеседник на удобното кресло в светлата и топла стая, където бях и аз!

 

Божидара Божилова:

Мога само горещо да препоръчам консултации с Дарина. Беше много вълнуващо  и ползотворно.
В началото имах много оплаквания  особено телесни,  като крампи,  схващания, упорито и нетърпимо  главоболие  и  силни болки по тялото. Ходих на доста лекари, правиха ми множество  изследвания, но резултатите бяха  в норма. Лекарите нямаха обяснения  за  случващото  се. Накрая казаха, че е  психосоматично  разстройство. Много се бях отчаяла  и реших  да потърся помощ. След ровене в интернет  попаднах  на Дарина, която  се оказа,  че  също  често пише в форума за ТЕС, където и аз бях започнала да пиша.
Проведохме консултации  повече от 5 Месеца  веднъж  седмично. В останалото време имах домашно – всеки ден чистих  случки от миналото.
Дарина с внимание и такт провеждаше  консултациите.
В началото на моменти ми беше скучно, но тя използваше   все повече разнообразни техники и ми ставаше все  по-интересно и забавно, но най- важното  бе ефективно.
Успях с нейна помощ  да се освободя от много страхове, физически оплаквания, крампите и болките  изчезнаха,  все oще на моменти имам сковаване и главоболие  но доста по-слабо, а  аз  продължавам да работя по тях самостоятелно. Също така преработвахме болезнени  теми с родители, семейство, работа …
Сега се чувствам като нов човек. Всички около мен казват че съм се променила –много по-спокойна и усмихната  съм станала…

 

Казвам се Делян Димитров Дидо, двукратен световен шампион по Паркур:

Имах дълги години проблем с храненето на емоционална основа. Случайно намерих Дарина и заедно започнахме работа. Аз съм скептично настроен към всякакъв вид терапии, психолози (вече веднъж бил), но знаех, че контролът върху емоциите (което тя ме научи) е нещото, което може да промени нещата. Не съжалявам и за минута време, нито за всяка заплатена стотинка. Ако мислите, че психолозите просто „заблуждават“, то помислете дали това не е поредното оправдание на обърканата ви душа и егото ви, които така и не се разбират.
Те трябва да работят заедно, това научих аз, че без значение от ситуацията мога да погледна от добрата или от лошата страна, мога сам да взема решение. Тази сила ми дава лекота и спокойствие, да взимам решения. Това не е решение на проблемите ви, това е инструмент, който може да използвате, за да ги решите.
Успех, бъдете борбени, бъдете истински и постигащи, а да потърсите помощ не е слабост, а намиране на решение.

 

Лора:

Здравей Дари,
Дълго мислех преди да седна да напиша това писмо, т.к. исках да съм сигурна, че ще мога да изразя с думи цялата ми преливаща благодарност към теб.
Мислих, мислих и видях, че надали ще успея „да облека с думи“ всичко , което си ти за мен и за да не отлагам повече /ти си знаеш защо е тази усмивка/, ето, сядам и пиша!
Има срещи в живота, които ни променят завинаги. И срещата ми с теб бе именно такава.
Благодаря ти за всички въпроси, които ме накара да си задам, благодаря най-вече за отговорите!
Благодаря ти за чудесната работа, всеотдайността и подкрепата!
Всяка среща с теб е като завръщане у Дома!
Бъди все така вдъхновена! Бъди благословена!

 

Краси:

Първоначално мислех, че целта ми в работата с Дари  е моята работна реализация, но постепенно целта така се разшири – здраве, благополучие, любов, отношения, предци, деца … В петте месеца почти не остана нелекувана област. Работата се оказа цялостна – почистване, първичния мистичен акт, потягане на луфтове и попълване на освободеното пространство с естествените ритми на здравословния растеж – „три напред една назад“, стигнахме доста напред в посока „личностно здраве и способности за обновление“.

Виолета, 44г.:
Свързах се с Дарина във връзка с силно безпокойство и проблеми със съня, продължаващи доста време. Искам да й благодаря за бързата реакция. Веднага получих час за първоначално интревю, в което обсъдихме какви са проблемите ми, по които трябва да работим и колко пъти трябва да е видим. Заплатих пакетна цена. В процеса на работата се оказа, че насроченият брой срещи, които си бяхме определили не е достатъчен и проблемите все още оставаха. Благодаря на Дарина, че се ангажира да доизчистим проблема без допълнително оскъпяване за мен. Работихме дистанционно по Скайп един път в седмицата по 2 часа заедно, като след това имах задачи за самостоятелна работа, които ми отнемаха също по около 2 часа на ден. На следващата среща обсъждахме проблемите, които съм имала при самостоятелната работа и ги решавахме заедно. В процеса на работа проблемите ми постепенно се изчистваха и в крайна сметка успяхме да се справим с всичко.
Благодаря още веднъж!