Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

При индивидуалното консултиране работим заедно с методите на енергийната психология, така че да се справите с казуса, който поставяте за разрешаване. Казусът може да е от всякакво естество, защото третираме отношението към него, а не него.

Индивидуалното консултиране е подходящо за клиенти от всяка възраст, пол, вяра. Подходящо е и за справяне с проблеми на домашните любимци, каквито и да са те, като се работи със стопанина.

Освен, че по-бързо и всеобхватно се справяме с казуса заедно, вие се научавате да работите по-ефективно и самостоятелно.

За деца, първо се консултира родител (или изпълняващ функцията на родител), ако се налага след това се работи и с детето в присъствие на доверен пълнолетен придружител.

За много възрастни хора – консултира се  човекът ангажиран с проблемите им. След това, ако възрастният желае се работи и с него.

За домашни любимци – консултират се стопаните.

Консултацията се извършва в личен контакт  или по skype.

Необходима е предварителна заявка за консултация на телефон 0889522879 ,  със записване на ден, час и времетраене на сесията. Възможно е да надхвърлим определеното време с оглед завършеност процеса на консултирания.

Една консултация трае минимум 60 минути и максимум 2 часа.

Заплащането се извършва на място или по сметка при личен контакт и по сметка предварително при консултация по skype.

Когато искате консултация по skype трябва да сте сигурни, че техниката с която се свързвате е изправна, имате работещ микрофон, слушалки, евентуално камера. Ако по някаква причина връзката прекъсне, свързваме се отново и продължаваме. Ако прекъсването не може да се възстанови в близките 5 минути, а остават повече от 15 минути платено време, сесията ще продължи с оставащото заявено и платено време в друг удобен момент,  договорен допълнително.

NB! Важно е да знаете за консултациите по skype – ако сте склонни към свръх реакция от физическо или емоционално естество, да си осигурите близък човек в съседно помещение към когото аз да мога да се обърна и да го насочвам как да ви окаже съдействие, ако се наложи. За целта е нужно да ми бъде предоставен телефонният му номер, за да мога да му звънна и да го извикам да влезе при Вас.

NB! Личните консултации се записват и предоставят на клиента. Така може да работите допълнително самостоятелно. За целта носете си флашка или ми предоставете skype контакт.

NB! При лична консултация информацията е поверителна и от Вас зависи тя да остане такава.

Цена на консултация е  60 минути/ 60.00 лв. включително и за skype в рамките на България. Извън рамките на България, такса превод и други обслужващи превода такси, е за ваша сметка!

Плащане от гише по тази сметка.

Плащане on-line чрез бутоните по-долу.

Индивидуална консултация 60 минути60.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Индивидуална консултация 90 минути90.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

Индивидуална консултация 120 минути120.00 BGN
Плащането се осъществява чрез ePay.bg – Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки