Индивидуална консултация

Индивидуална консултация

При индивидуалното консултиране работим заедно с вас за постигането на вашата цел. Правим го чрез методите на Енергийната психология и Неврографиката.

Целта която поставяте за постигане може да е от всякакво естество – по-добро самочувствие, по-добри умения, по-балансирано здравословно състояние, по-различен фокус на мислене, постигане на желания, качества. Целта може да е подобрение във вашия живот или този на близък човек, също на домашен любимец. Успехът е много голям при работа с тези методи, защото третираме отношението към обекти и субекти, а не самите тях.

Пример: проблеми с бебе. Не работим с бебето, а с вашето усещането за проблема на бебето. Ако е проблем на колега, свекърва, партньор, друг човек, работим с вашето усещане към проблема (като неразбиране, липса на чуваемост, гняв, предателството, лъжа, мъка, самота, безпомощност да помогнете, болка и т.н.), които изпитвате по отношение на този човек, негови действия, негов проблем.

Пример: проблем с домашен любимец. Работим с усещането на гняв,безпомощност, съчувствие, тъга, умора, изнервеност и други, породено от проявленията на вашия домашен любимец.

Индивидуалното консултиране е подходящо за клиенти от всяка възраст, пол, вяра, политически убеждения, раса, образователен или социален статус.

Освен, че по-бързо и всеобхватно се справяме с казуса заедно, вие се научавате да работите по-ефективно и самостоятелно.

За деца, първо се консултира родител (или изпълняващ функцията на родител), ако се налага след това се работи и с детето в присъствие на доверен пълнолетен придружител. Възможни са изключения при остри състояния на симптоматика при детето, да се работи направо с него, ако то е комуникативно и желае.

За много възрастен човек– консултира се  човекът ангажиран с проблема му. След това, ако възрастният желае се работи и с него.

За домашни любимци – консултират се стопаните.

Консултацията се извършва в личен контакт или по Skype, друг вид интернет връзка (Viber, WhatsApp), телефон (Viber, WhatsApp).

Необходима е предварителна заявка за консултация на телефон 0889522879 ( включително Viber, WhatsApp),  със записване на ден, час и начин на провеждане (лично/ интернет/ телефон).

Една консултация трае обичайно между 60  и 90 минути. Възможно е да надхвърлим определеното време с оглед завършеност на консултацията.

Консултацията включва първоначален опознавателен безплатен разговор на основата на който определяме как ще работим, евентуалния необходим брой сесии и други важни за процеса неща.

При консултация с мен очаквайте поставяне на задачи за самостоятелна работа, проверка на свършеното. Целта е да постигнем резултат! Вие сте активна страна в работата.

NB! Стойността на услугата се определя в следствие на първоначалния разговор и зависи от естеството на действителния проблем установен при разговора, продължителността и сложността на работа която предстои. При този вариант на работа, като допълнителна гаранция за качеството на предлаганата услуга освен досегашната оценка на клиентите ми е и обещанието да ви върна платената сума в пълен размер, ако нямате резултат от съвместната ни работа, а вие сте направили всичко необходимо да се справите от своя страна.

Заплащане:

– При лична среща предварително на място или по сметка,

– При  консултация по Skype, друга уговорена интернет връзка, телефон се извършва предварително по сметка.

Когато искате консултация по Skype, друга уговорена интернет връзка, телефон, трябва да сте сигурни, че техниката с която се свързвате е изправна, имате работещ микрофон, слушалки, камера. Ако по някаква причина връзката прекъсне, свързваме се отново и продължаваме. Ако прекъсването не може да се възстанови в близките 5 минути, сесията ще продължи  в друг удобен момент, договорен допълнително.

NB! Важно е да знаете за консултациите по SKYPE, друга уговорена интернет връзка, телефон – ако сте склонни към свръх реакция от физическо или емоционално естество, да си осигурите близък човек в съседно помещение към когото аз да мога да се обърна и да го насочвам как да ви окаже съдействие, ако се наложи. За целта е нужно да ми бъде предоставен контакт, за да мога да го потърся и да го извикам да влезе при Вас.

NB! Личните консултации се записват, като звуков файл.

NB! При лична консултация информацията е поверителна и от Вас зависи тя да остане такава!

NB!  Когато сте извън рамките на България, такса превод и други обслужващи превода такси, е за ваша сметка!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Отзиви и препоръки на клиенти

Деница К, 41 г.:

„Dare to dare“
Знаех какво означава това, но бяха само думи за мен, поредния изтъркан, високопарен, модерен девиз. Благодаря на Дарина, че изпълни тази фраза със смисъл, дела, мечти, планове.
Обърнах се към Дарина с конкретен емоционален проблем, а „изчистихме“ и „отупахме“ толкова много други насложени и оплетени отрицателни мисли, объркани взаимоотношения. Бих казала, че с нея успяхме значително да оправим миналото, отразяващо се на настоящето и нямам търпение да се появи следващата възможност да работим пак заедно и за бъдещето. Защото чрез консултациите с Дарина аз повярвах, че мога и по-важното- заслужавам хубавите неща, които ми се случват и които предстоят да ми се случат.

Благодаря ти, Дарина Гаврилова!

Пс: може и да не е много случайно съвпадението на „Dare“ и Дарина

 

Desislava Todorova  препоръчва Живот За На Пред На Ли.
Скъпа Даре,
Животът е интересно приключение и по пътя на това приключение, аз срещнах теб. Срещнах те в момент, когато се загубих, когато бях паднала надолу и не знаех на къде да вървя- напред, назад или настрани. Страхувах се и не знаех какво да очаквам, не разбирах живота, не разбирах нуждите на душата. И бааам! Озовах се при теб. Спомням си как ми каза, че са ми нужни 15 срещи и аз реших…..ето, 15 посещения и съм готова, „поправена”. Но ти ме изпрати на едно пътешествие, напълно неочаквано и гигантско за мен. Пътешествие, изпълнено с много болка, сълзи, усмивки и надежди. Не беше лесно и все още не е. Всеки път, на всяка наша среща, очаквах Ти да ме поправиш, Ти да ми дадеш отговорите на всеки мой страх, на всяко мое страдание, на всяко мое усещане. Много ми се искаше всичко да се случи бързо, да оправя всички конфликти и нещастия и да изпитвам само безгранично щастие. Но поглеждайки навътре в себе си, видях, че нещата не са толкова лесни, не са толкова бързи, не са толкова прости. И започнах да се вглеждам по-внимателно, започнах да изслушвам по- съсредоточено, започнах да усещам всеки дъх, всяко движение, започнах да проглеждам. Благодарение на Теб! Ти ми даде много! Даде ми способността да усещам себе си, да виждам другите, да приемам света, такъв какъвто е, защото такъв, той е съвършен. Показа ми, че Аз не съм „развалена”, не съм проблем, който да бъде решен. Показа ми, че отговорите са вътре в мен и не трябва да очаквам решението да се появи отвън. Показа ми друго измерение, друга гледна точка. Сега виждам! И ще продължавам да уча, да посрещам всичко, което ми предстои, защото знам, че е част от моя път, от това необикновено пътешествие. Ще търся всичко, което ме прави щастлива, ще усещам всяко листо, звук, мирис, дъх. И винаги, когато усетя, че ще кривна от пътеката или ще се спъна в камък, ще знам, че там има един приятел, една близка душа, при която винаги ще мога да отида и да се почувствам у дома- Дарина!
Благодаря от все сърце, приятелко моя!
Ти си изключителна!
Ти си уникална!
С любов,
Деси

Ваня И.П.:

Не знам откъде да почна, но почвам!
Дарина я потърсих в момент на безизходица, в момент, в който светът ми се беше преобърнал за част от секундата с неочакваната новина за онкологичното ми заболяване и с назначена дата за операция (на 38 години съм с две малки деца – момиче на 3 и момченце на 1).
Всъщност моя приятелка ме насочи с думите: „Виж има доказани случай, че с ТЕС е излекуван и „РАК“, та тогава веднага разгледах за енергийни терапевти, спрях се на Дарина и веднага се свързах с нея. Още с първият ни разговор по телефона, без да ме познава, само чу диагнозата и започна ДЕЛИКАТНО да ме „СПАСЯВА ЕМОЦИОНАЛНО“, окуражава и настоява да се информирам в материя, която беше непозната за мен без да очаква нещо в замяна.
В малкото време, което имах преди операцията, от насоките на Дари, какво да гледам и чета, разбрах, че имам ГОЛЯМ КОНФЛИКТ СЪС СЕБЕ СИ И ТО НЕ ОТ СЕГА! Разбрах, че не мога да се справя сама и вече бях сигурна, че моят емоционален спасител е ТЯ!
След първата ни среща с респектиращата ме вече Дари, бях толкова развълнувана, облекчена, разтоварена и с хъс, че бях готова да направя сега и веднага всичко, което зависи от мен! Не се замислих за нищо, нито за пари, нито за това да пътувам всяка седмица 300 км (аз исках да е лично) за нашите чакани срещи.
Започнахме да работим, като веднага я засипах с информация за чувствата в мен – само негативни (не разбрана, нямаща време, вечно бързаща, бягаща от мрънкащото бебе, нетърпелива, мрънкаща, затворена, далече от всички и всичко, дебела, не харесваща се, отпусната, несигурна и ВЕЧЕ БОЛНА-ОПЕРИРАНА). Бях притеснена, че имаше много работа за нея и много домашни за мен!
Толкова ми харесваше работата с нея, защото почвах след всеки час да откривам разликата и да летя, че чаках с нетърпение да и излея информацията, която съм открила сама със себе си и тя да ми помогне да я „донаместим и разнищим докрай“ (винаги оставах и за нея доста неща за работа).
Часовете по време на работа с Дари, летяха неусетно, караше ме да изливам всичко, което бях натъпкала толкова навътре в себе си, че чак не можех да повярвам, как ми се е отразявало емоционално и здравословно. Всеки път Дари ми разнищваше чувствата зациклени в мен, толкова лесно, и така ми  разясняваше причините в нашите разговори, та успях да си дам отговор на всичко, което работихме.
Месеците работа с Дари минаха неусетно, когато в началото ми каза, че ще се виждаме само 18 пъти, аз се стреснах дали ще са ни достатъчни, но тя беше права, за това време моите чувства вече са противоположни от първата ни среща (ЗДРАВА СЪМ, ДЕТЕТО МИ НЕ МРЪНКА, ДЕЦАТА МИ СА СПОКОЙНИ, УСМИХНАТА СЪМ, ЩАСТЛИВА, УДВОЛЕТВОРЕНА, ИМАЩА ВРЕМЕ, НЕ БЪРЗАМ, ХАРЕСВАМ СЕ, ОТНОШЕНИЯТА С МОЯТ ППАРТНЬОР СА В ХАРМОНИЯ, В КАКВИТО НАПЪЛНО НЕ БЯХА, без да казвам една от причините, че Дари пак ще ми се смее . Да все още изпадам от време на време в леки ситуации, но както ме съветваше и напътстваше Дари, „потупвам се“, опитвам се да ги докарам до край и мога да кажа, че така всичко отминава по-леко, по-бързо, но знам и че ако изпадна в по-тежко затруднение Тя винаги ще е насреща за бързи разяснения и неочаквани отговори, каквито може само тя да ми даде.
От както съм добре емоционално, вече виждам повечето хора, колко са емоционално (негативно) обременени и, за съжаление, виждам и колко не искат да го осъзнаят и да си помогнат. Лошото е, че и аз бях част от тях ПРЕДИ! За съжаление ми се случи нещо лошо, за да предприема крачката за промяна.
За моята промяна, казвам едно БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРЯ НА ДАРИ, ЗА ТЪРПЕНИЕТО, ЗА ОТДАДЕНОСТТА Й, ЗА СЕРИОЗНОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ РАБОТАТА, ЗА ПРОФЕСИНАЛИЗМА Й, ЗА РАЗБИРАНЕТО Й! ТЯ БЕШЕ ТОЧНА, А НА МЕН ВИНАГИ МИ ТРЯБВАХА ПОЧТИ ДО КРАЯ САМО ЕДНИ ПЕТ МИНУТКИ, ЗА ДА СЪМ НАВРЕМЕ!

НАПИСАЛА СЪМ ТОВА, което ЧУВСТВАМ! Чак се кефя на себе си, за постигнатата разлика.

Благодаря!

 

Мартина Джамбазова:

Дари е прекрасен човек и невероятен специалист!

Когато я потърсих за първи път бях много впечатлена от нейната реакция към един определен проблем – дъщеря ми спря да спи през деня. Затова аз исках сесиите ни да се провеждат събота или неделя, защото нямах свободно време през седмицата. Тя ми каза, че причината най-вероятно е моят стрес и напрежение, които се проектират върху нея. Когато чух това ми беше трудно да го разбера, защото не бях чувала нищо подобно. Дари ме посъветва да се ТЕСам една седмица по този проблем и да й се обадя след 7 дни. Аз реших да опитам, защото ми беше интересно дали ще постигна нещо и защото имах нужда от малко време за себе си. Тъй като аз практикувам ТЕС от няколко години, но само като хоби, започнах веднага. Най -интересното беше, че малката спа 1 час още същия ден, а от следващият ден нататък си спеше нормално по 2 часа, както преди, и аз и тя бяхме много по-спокойни от преди. Най-вероятно само майките с малки деца ще разберат, колко доволна останах от резултата, но за мен беше изумително да разбера, че аз съм така свързана с дъщеря си. Благодаря ти Дари, че не ме препрати на друг специалист и ми помогна да се справя сама! Това ми отвори време за срещи през седмицата, а не в почивните дни.

Още след първата сесия, щом започнахме да работим, разбрах,че досега не съм използвала техниката в дълбочината, която Дари ми показа. Това е една от най-невероятните и бързо помагащи техники. Надявам се повече хора да се запознаят с тази техника и с Дари, защото съм убедена, че те могат да променят живота на всеки към по-добро, както направиха с мен.

Сега аз съм по-щастлива от всякога, по-спокойна и започнах да се наслаждавам на изобилието на живота.

Благодаря ти Дари, щастлива съм, че срещнах точно теб!

 

Б.М:

С Дари се познаваме от няколко години. За втори път използвам услугите ѝ и съм изключително доволна.

Помогна ми да намеря пътя, да имам вяра в себе си и да се чувствам жива.

Предплатих си няколко сесии, така бяхме сигурни, както тя така и аз, че всеки ще бъде отговорен за работата си и няма да се откаже.

Имах и домашни, но това беше част от процеса на „оздравяване“.

Показа ми, как човек трябва да бъде това, което иска да бъде, че всичко е възможно, че мислите ни не трябва да ни пречат за това, което искаме да бъдем.

Благодаря ти Дари!

 

Диана:

Казват, че намираш каквото ти трябва в точния момент.

Така се случи с Дарина – съдбата ме свърза с нея, когато търсех правилния метод и човек за психическото ми възстановяване от отключено автоимунно заболяване. Исках да върна себе си, или по-точно да изградя новото си Аз – уверено в своето настояще и бъдеще, надмогнало проблемите си.

В процеса на работа харесах непринудеността, искреността й и отдадеността й в работата с мен. Всеки път ме „мъчеше“ до последно, докато изчистя емоционалните си колебания и терзания. Разбра, че крия сама от себе си проблеми и не искам да си го призная, а го задържам в себе си – нещо, което би се постигнало с интуиция, опит и професионализъм. За няколко сесии успя да ме вкара в играта на ТЕС, а с времето изградих сама за себе си подход за изчистване на негативната енергия от случките.

С всяка следваща сесия разбирах, че проблемите ми са преекспонирани и предизвикани от една и съща причина – страх или неувереност. С нейния метод успявах да разбера накрая, че нищо фатално няма и има изход от всяка ситуация, да отсявам и да се пазя от ненужните за мен хора, като си задавам въпроса защо се държат негативно с мен и дали не е в мен причината да го виждам така. Сега, когато се обърна назад, виждам какъв дълъг и трънлив път съм извървяла за кратко време и колко уроци съм научила. Образът на Дарина се изгради у мен като на гуру, който има отговор за всички въпроси и нейната фигура се явяваше в ключови моменти, когато не знаех как да реагирам.

Общуването с нея беше удоволствие – тя излъчваше увереност и беше еманацията на опита и професионализма. Очаквах всяка следваща среща с готовността на ученик, или както тя казваше „комсомолката“ – взе на подбив прекалената ми изпълнителност, която ми пречеше на спокойствието до сърцебиене. Беше изненада за мен, когато се оказа, че съм постигнала добри резултати и наближава моментът на нашата раздяла и поемането ми по новия път с моето ново Аз. Логично беше като продължение, тъй като бях взела поуките за мен, бях разбрала как да се справям с неспокойството и напрежението по мой си начин чрез ТЕС или по-точно преработената му от мен за мен модификация.

Знаех, че предизвикателствата няма да свършат, но важно е как гледаме на тях – като участник или като страничен наблюдател.

Благодаря ти, Дари за всеотдайността ти и за новото ми утвърдено Аз. Препоръчвам те на всеки мой познат и приятел, който би станал твой събеседник на удобното кресло в светлата и топла стая, където бях и аз!

 

Божидара Божилова:

Мога само горещо да препоръчам консултации с Дарина. Беше много вълнуващо  и ползотворно.
В началото имах много оплаквания  особено телесни,  като крампи,  схващания, упорито и нетърпимо  главоболие  и  силни болки по тялото. Ходих на доста лекари, правиха ми множество  изследвания, но резултатите бяха  в норма. Лекарите нямаха обяснения  за  случващото  се. Накрая казаха, че е  психосоматично  разстройство. Много се бях отчаяла  и реших  да потърся помощ. След ровене в интернет  попаднах  на Дарина, която  се оказа,  че  също  често пише в форума за ТЕС, където и аз бях започнала да пиша.
Проведохме консултации  повече от 5 Месеца  веднъж  седмично. В останалото време имах домашно – всеки ден чистих  случки от миналото.
Дарина с внимание и такт провеждаше  консултациите.
В началото на моменти ми беше скучно, но тя използваше   все повече разнообразни техники и ми ставаше все  по-интересно и забавно, но най- важното  бе ефективно.
Успях с нейна помощ  да се освободя от много страхове, физически оплаквания, крампите и болките  изчезнаха,  все oще на моменти имам сковаване и главоболие  но доста по-слабо, а  аз  продължавам да работя по тях самостоятелно. Също така преработвахме болезнени  теми с родители, семейство, работа …
Сега се чувствам като нов човек. Всички около мен казват че съм се променила –много по-спокойна и усмихната  съм станала…

Делян Димитров – Дидо:

Казвам се Делян Димитров – Дидо, двукратен световен шампион по Паркур:

Имах дълги години проблем с храненето на емоционална основа. Случайно намерих Дарина и заедно започнахме работа. Аз съм скептично настроен към всякакъв вид терапии, психолози (вече веднъж бил), но знаех, че контролът върху емоциите (което тя ме научи) е нещото, което може да промени нещата. Не съжалявам и за минута време, нито за всяка заплатена стотинка. Ако мислите, че психолозите просто „заблуждават“, то помислете дали това не е поредното оправдание на обърканата ви душа и егото ви, които така и не се разбират.
Те трябва да работят заедно, това научих аз, че без значение от ситуацията мога да погледна от добрата или от лошата страна, мога сам да взема решение. Тази сила ми дава лекота и спокойствие, да взимам решения. Това не е решение на проблемите ви, това е инструмент, който може да използвате, за да ги решите.
Успех, бъдете борбени, бъдете истински и постигащи, а да потърсите помощ не е слабост, а намиране на решение.

 

Лора:

Здравей Дари,
Дълго мислех преди да седна да напиша това писмо, т.к. исках да съм сигурна, че ще мога да изразя с думи цялата ми преливаща благодарност към теб.
Мислих, мислих и видях, че надали ще успея „да облека с думи“ всичко , което си ти за мен и за да не отлагам повече /ти си знаеш защо е тази усмивка/, ето, сядам и пиша!
Има срещи в живота, които ни променят завинаги. И срещата ми с теб бе именно такава.
Благодаря ти за всички въпроси, които ме накара да си задам, благодаря най-вече за отговорите!
Благодаря ти за чудесната работа, всеотдайността и подкрепата!
Всяка среща с теб е като завръщане у Дома!
Бъди все така вдъхновена! Бъди благословена!

 

Краси:

Първоначално мислех, че целта ми в работата с Дари  е моята работна реализация, но постепенно целта така се разшири – здраве, благополучие, любов, отношения, предци, деца … В петте месеца почти не остана нелекувана област. Работата се оказа цялостна – почистване, първичния мистичен акт, потягане на луфтове и попълване на освободеното пространство с естествените ритми на здравословния растеж – „три напред една назад“, стигнахме доста напред в посока „личностно здраве и способности за обновление“.

Виолета, 44г.:

Свързах се с Дарина във връзка с силно безпокойство и проблеми със съня, продължаващи доста време. Искам да й благодаря за бързата реакция. Веднага получих час за първоначално интревю, в което обсъдихме какви са проблемите ми, по които трябва да работим и колко пъти трябва да е видим. Заплатих пакетна цена. В процеса на работата се оказа, че насроченият брой срещи, които си бяхме определили не е достатъчен и проблемите все още оставаха. Благодаря на Дарина, че се ангажира да доизчистим проблема без допълнително оскъпяване за мен. Работихме дистанционно по Скайп един път в седмицата по 2 часа заедно, като след това имах задачи за самостоятелна работа, които ми отнемаха също по около 2 часа на ден. На следващата среща обсъждахме проблемите, които съм имала при самостоятелната работа и ги решавахме заедно. В процеса на работа проблемите ми постепенно се изчистваха и в крайна сметка успяхме да се справим с всичко.
Благодаря още веднъж!