Разкази

Разкази

  На вниманието ви – реални казуси от различно естество, до чиято развръзка се стига с помощта на психо-енергийните техники. Имената на хората са скрити, за запазване личното им пространство.

 

conversation (1)

 

Паническа атака след купон 

Мога да умра. мога да получа инфаркт. Мога да изгубя контрол над себе си пред всички. Срам ме е от това. Уплашен съм. Става нещо нередно. Чувства се силно нагнетяване на напрежение в сърцето, като притискане, в максимално висока степен.

Безконтролно поведение

  След кратка пауза и видимо недоумение се сеща за загуба на контрол във водата, когато ѝ се намокрят очите, губи ориентация и изпада в паника, ужас: „няма дъно под краката ми, няма за какво да се хвана…!”

Нещо като проклятие

 С. изведнъж споменава, че изпитва опасение, че усеща цял живот „нещо като магия, проклятие”( даже я е страх да го изрече и го прави с множество уговорки и колебание, сякаш самото изричане предизвиква лошото).

Проблеми в работата

Имала съм шанс да кажа…,но не го направих. Животът ми предоставя възможности, пък аз не се възползвам ”. „Това е страх да вляза в конфронтация, в открит контакт, чувствам се хлъзгава, не искам да го правя, защото ще загубя

Невъзможност за реализация

„нямам право на успех, на подкрепа,  нямам право на майка”

Паника

когато е сама, Г. изпада в паника

От болки в кръста до… решен бизнес проблем.

От миналата седмица нещо кръстът ме заболя и изведнъж се схванах, спрях да мога да

 Живот За На Пред На Ли!? 


Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.