Как да ми потръгне магазина?

23. декември 2015 Uncategorized 2
Как да ми потръгне магазина?

E.S.  „Здравейте. Имам нужда от малко помощ. Преди няколко дни отворихме магазин за дрехи, и имам нужда от идеи за привличане на клиенти, защото нещо съм зациклила на едно място и нищо не ми идва на ума.“

 

 

Обичам такива казуси! Веднага ми хрумва нещо весело, което да раздвижи въздуха и да предизвика разрешаването на ситуацията. Прочетете и вие и открийте своя начин да се справите. Защо това да не е един от тях!?

Как да потръгне Магазина, jivnali.net

Дарина

 Напиши „клиенти“ на листчета и ги пръсни из магазина. В касата листчета с „много пари“ надпис.

E.S.

Магазинът се казва Angela Fashion

Дарина

О! Сложи много ангелчета в магазина и им дай имена. Поръчай им да работят за успеха на магазина. Всеки ангел да си има точна длъжност и подпиши договор с тях за това, трудов договор!!! Не забравяй и да им платиш – с песни, усмивки, какао или каквото друго решиш, но спазвай договора, ако искаш и те да го спазят!

 

Отделно от това, колкото пъти на ден се сетиш, мисли колко си зациклила, докато се въртиш около лявото си рамо (на ляво)!!! Като се почувстваш ОТциклила, завърти се около дясното си рамо (на дясно)!!! Успех!

Е, ако след време усетите, че нещо не се получава, винаги може да се върнете към по-сигурния и изпитан метод ТЕС – техники за емоционална свобода!

До скоро!

Живот За На Пред На Ли!?

 


2 thoughts on “Как да ми потръгне магазина?”

  • 1
    Yana on 28.12.2015 Отговор

    Отново с чудесни идеи и колко синхронично ми идват само да знаеш. 🙂 Благодаря!

  • 2

    Ползвай със здраве!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.