Най-щастлива се чувствам със семейството си

Най-щастлива се чувствам със семейството си

Т.Б.

Срещнах Дари на едно обучение. Разбрах, че това е човекът, към който искам да се обърна за помощ. Зад гърба си имах едно онкологично заболяване. Тялото ми бе надало вик, за да ме накара да осъзная, че някъде дълбоко в мен тлеят нерешени конфликти.  Всичко беше наред, а аз бях зациклила насред път и сякаш не намирах посоката.

Дари с различни методи успя да извлече скрити и отдавна забравени преживявания, които рефлектират върху настоящето ми. Беше  и интересно, и нетрадиционно за мен самата, но чувството след всяка сесия и усмивката, която цъфваше на лицето ми, беше прекрасно. В продължение на няколко сесии споделихме път, в който опознавах и откривах себе си. Пишех домашни, потупвах. Дълго говорехме с Дари и се връщахме  отново и отново, и изчиствахме, всичко онова, което ме дърпаше назад. И чудесата почнаха да се случват. Претърпях промени, които ми позволиха да видя света и хората до себе си в нова светлина. Почувствах и предадох енергията, топла и цветна. И получих и топлина, и любов. Отърсих се от чувства, предизвикващи  вина, липса на подкрепа; от думички „трябва“, „борба“ . Започнах да дишам по-леко , сякаш тежест падна от плещите ми. Усетих онова приятно чувство на радост, което изпълва гърдите и очите ти блестят – нещо забравено. И сега се усмихвам, когато пиша тези редове.

Тежките спомени за болните ми родители, отстъпиха място на образите им от младини – усмихнати и обичащи се. Изпитах облекчение и радост, че ги помня и ги обичам, такива каквито бяха. Изгладих вътрешните си противоречия с брат ми и разбрах, че съм свободна да го приема и обичам такъв, какъвто е.

Припомних си, че най-щастлива се чувствам със семейството си.

Благодаря ти, Дари! Имаш специално място в сърцето ми.

Дарѝ ме със спокойствие, върна ми усмивката и вярата в мен самата.

Благодаря ти за търпението, за грижата, за топлото отношение, за професионализма, за знанията, за споделеното време. Благодаря ти  за щедростта.

Ще продължавам да потупвам и да се грижа за себе си и емоционалното си здраве.

Т.Б.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.