Видео НАРИСУВАЙ МИ…

Видео НАРИСУВАЙ МИ… събира всички видеа, които създавам за вас. Документирани откровения, които да може да съпреживеете колкото пъти имате нужда.
Те представят цял процес на изграждане на Неврографика по конкретна тема, през който да може да минете заедно с мен, но в удобно за вас време и място.
Възползвайте се и поканете близките и приятелите си, с които сте на една вълна!

Освен това съм добавила и кратки видеоформи на документиране на процеса на изграждане на рисунки по метода Неврографика по време на консултация с клиентите ми, за да добиете допълнителна представа как може да изглежда един такъв процес.

Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

За услегата НАРИСУВАЙ МИ и метода Неврогафика може да прочетете, като кликнете върху думите в цвят.

НАРИСУВАЙ МИ… Удовлетворение от работата!

Всъщност клиентката ми търсеше и интерлектуално, и финансово удовлетворение. Защото обича работата си, харесва и, но иска още и още предизвикателства и награди. Защо да не!?
Това бе целта на клиентката ми, освен тази да я постигне именно чрез рисуване по метода Неврографика и с мен.
Хич не обича да се среща с проблемите си, но е любопитна да опита как ще се получи чрез рисуване, защото в рисуването не се приказва много много. За нейна изненада и тук има съпротиви и вълнения, които се получават при преодоляването им. И тук се иска воля от време на време, но най-вече търпение към себе си, за да премине вълната от страх, объркване, недоволство или друго и дойте радостта от облекчението и новата за ума и душата посока. А ръката ѝ макар и неумела в неврографирането, я води по гъстите плетеница на ума ѝ и я извежда на правилното и възможно засега място за нея.
Завършва първата си неврографика доволна: „Усещането ми е, че ще се нареди всичко и че понякога ще получавам помощ навреме“.
Е, може да не е абсолютното и отлично чисто положително ново мислене, но като знам, през каква въртележка мина, за да стигне до това, от мен има голямо БРАВО!
А вие смятате ли, че го заслужава?
Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!
Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

НАРИСУВАЙ МИ… Справяне с агресия при дете!

 

Родителите на дете на 4 г. възраст , споделят с мен, че в последно време изпада в агресивни състояния без видима причина. Учудени са и явно това не им се нрави. Детето не е способно да обясни или изкаже причина или вълнение, то действа спонтанно в явния си опит да се справи с нещо. В същото време детето много харесва мои неврографики и иска да си има една. Обещавам му Неврографика, специално рисувана за него. Речено-сторено! Рисувам от името на детето, което на професионален език се нарича Прокси или Сурогатна работа. Осъзнавам изживявания и мисли на малката си клиентка. Развивам ги, пак под давление на нейния свят, до усещането за завършеност и ясен позитивен финал. Целият процес на Неврографиране е събран в тези 10 минутки, но в тях са отразени и запечатани и тези скрити детски вълнения.
Бъди щастлива, малка слънчева госпожице!

Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

 

 

НАРИСУВАЙ МИ… Сигурност!

 

„Търся сигурност“ – заяви клиентката ми – „…за да…“ И разгърна плановете и немеренията си. Явно за нея това бе сериозна пречка в пътя на реализацията на мечтите ѝ. Освен това много искаше да го постигнем чрез метода Неврографика, който владея и с който ви помагам във вашите цели. Заради това седнахме и изпълнихме желанието ѝ, аз като водеща и специалист, тя като мечтател с ясна цел.

НАРИСУВАЙ МИ… „Сигурност“!

Процесът не беше лесен или бърз, но постигна своето – отключване на пътя, на силите, повече яснота и достоен финал:

„Сега чувствам мрежа от помощ, стабилност и опора“

Какво по-добро за нея и мен, ако не такава развръзка на съвместната ни работа!?

Ако и вие търсите своята успешна и красива развръзка по вашия казус, то потърсете ме и…

Рисувайте с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!
и с мен, разбира се:

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… Справяне с неизразената мъка!

 

Животът си върви, но… Видиш нещо уж обикновено и те стяга гърлото. Чуеш песен и ти се доплаче. Случайна реплика между някакви хора и ти става тежко. Уж си на приятелско събиране, а ти е тежко без причина… Уж нищо, а… сънунаш ли сънуваш сцени, които те разстройват и се събуждаш унила. Ако се позамислиш и вгледаш в себе си може и да ти стане ясно, какво не е наред, но какво от това!? Иначе взимаш скицника, маркерите и моливите, и почваш да

Рисуваш с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!

Разбира се с мен е по-лесно, за да те водя в този силно емоционален процес на опознаване на себе си и преработване на неизвестното лошо в известно добро. Аз те насърчавам да изхвърлиш тази тежест и ти разбираш, че всъщност е голяма мъка, неизказана, неизживяна навреме, запушила сърцето ти, заседнала в гърлото и горчива… Чудото на трансформацията е започнала… Нарича се Неврографика!
Неусетно, потопена в магията на рисуването се оказва, че си преминала през най-различни мисли, спомени, горещи приливи и смразяващи тръпки, като на скоростно влакче. Светът ти се извърта наопаки, за да се преподреди и когато уж вече влакчето е спряло, на теб още ти се върти главата, но си усмихната, искряща и знаеш с цялото си същество „Справих се!“, а новото и обсебило те преживяване е на „Светлина, разширение, надежда“.

Ако и ти искаш да обърнеш света си наопаки и бъдеш по-щастлива, потърси ме да порисуваме заедно, за твоята добра цел.

Дарина Гаврилова вашят консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… Искам да си намеря мъж!

 

Това си пожела моя клиентка – мъж и започнахме да рисуваме заедно с НАРИСУВАЙ МИ и мен Дарина Гаврилова, вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика, за да се осъществи желанието ѝ.
С това кратичко видео можете набързо да проследите как порастна и се разви нейната мисъл-линия (неврографика) и какъв е крайният графичен и мисловен модел, които тя постигна.
Приятно гледане!
Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!
Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… наричане в новолуние!

 

Този път реших да се възползвам от новите моливи по новолуние и да нарисувам новия си работен сезон. Разположих се удобно след по-рано приключилия работен ден и се отдадох на приятното си занимание. Не усетих как мина времето, но поне този път се сетих да снимам собствения си процес за вас. Сега го споделям с открито сърце и радост!

НАРИСУВАЙ МИ… наричане в новолуние!

Какъв е резултатът за мен ще прочетете в края на видеото.

Освен него, тепърва ще имам да осъзнавам, но само ще споделя, че още на следващата ми сутрин „вятърът духна“ в моя посока и уреди още едно нетърсено удобство-улеснение в живота ми. Как да не съм доволна от този сигнал!?

Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ … за своята добра цел!

И с мен:
Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… Справяне с поемане на прекомерна отговорност!

 

Започнахме процеса за справяне с „Поемане на прекомерна отговорност“. Такава, която съсипва живота и го блокира по всички направления. Не беше лесно за клиентката ми, но накрая, когато стигнахме последната линия и поглед към нарисуваното нейното лично и ново усещане вече беше за „Изобилие на пълнота на живота, има всичко“. И без да се усети първоначално, колко много се е променила нагласата ѝ, каза: „Хъм, нека всеки си носи неговата отговорност!“
Такава е силата на работа по метода Неврографика и с мен:
Дарина Гаврилова вашият консултнат Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

Прочетете от този линк!

НАРИСУВАЙ МИ… Мир! За добро чрез добро.

Водено рисуване

Да подкрепим промяната по мирен път, чрез съзнателно творене. Да създадем, подкрепим или развием собствения си мирен свят и свържем и укрепим в мрежа тази добра и градивна сила за всеобщото благо! Това е новият тачин, за мен, да се случват нещата. Това е голямата промяна в този свят, според мен, и аз подкрепям това. Правя го чрез рисуване по метода Неврографика – дълбоко трансформиращ и градивен инструмент за моделиране на реалност. Ако сте готови да го направите и вие, ако искате да се научите как да го направите, ако искате да ме подкрепите и да утвърдите този начин на действие, пригответе си листи, моливи, маркери, флумастери, вода за пиене и да започваме!

Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… Невролотос „Летни желания“!

Водено рисуване

Това е моментът в който да си намислите какво толкова много искате това лято и да започнем заедно сътворяването му! Видеото ви помага да го направите в удобството на вашето кътче, където да се потопите в процеса и внесете внимание, чувства, мисъл, енергия в това увлекателно вълшебство. Да запалим заедно искрата и я насочим в правилната посока! Каквото и да е желанието ви, стига да е за добро и Вселената ще ви подкрепи, когато направите първите стъпки зависещи най-вече от вас. Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добре цел! Води ви: Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика https://jivnali.net/

НАРИСУВАЙ МИ… Възстановяване на говоренето след инсулт!

 

Какво ли не е възможно днес!? Познанията ни се разширяват, развиват, градират и стигаме до все по-достъпни начини да си помогнем сами или взаимно. При това говорим за области, като невропластичност на мозъка и способността му да се реорганизира и самовъзстанови. Във връзка с това, днес
НАРИСУВАЙ МИ…
ви показва кратичко видео за процеса на клиент преминал преди време през инсулт, с когото вече сме работили с методите на Енергийната психология и сме постигнали прекрасен напредък. Сега направихме още нещо за развитие към все по-качествен начин на живот – рисувахме заедно чрез метода Неврографика! Гледайте с нас и вижте как изглежда един такъв процес! После споделете новината с приятелите си, защото и те заслужават да научат, че и това вече е възможно – да подобрят състоянието си деликатно и красиво, към по-добро.

Дарина Гаврилова консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… Качествен сън!

 

Когато сънят не идва, когато не спиш добре, когато вече трябва да ставаш, а току-що си заспал, когато ти предстоят много задачи, а на теб ти призлява от недоспалост…
НАРИСУВАЙ МИ…
помага да имаш мечтаната почивка на тялото и съзнанието и Качествен сън. тогава и животът е по-хубав, задачите по-леко изпълними, усмивката естествено ведра.

Успешна нова седмица след качествен сън ви желая, такъв, като на клиентката ми, с която заедно се справихме!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net

НАРИСУВАЙ МИ… Справяне с „Нищо не ми се прави“!

 

Аааа, пак ли те мързи?
Може би си просто изморена?
Или говорим за нещо по-дълбоко, леко депресивно!?
Каквото и да е, ако се чувстваш именно така, то знай, че има начин да се справиш. При това красиво.

Рисувай с НАРИСУВАЙ МИ… за своята добра цел!
И тогава от „Нищо не ми се прави“ може и ти да стигнеш до „Чувствам се силна“.

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика
jivnali.net


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.