Необичайно е

08. април 2015 Uncategorized 0

Клиентка, с която свършихме толкова много работа заедно, А. 39 г. по повод на конкретна сесия с мен написа:

Необичайно е. Тръгваш да работиш по проблем и влизаш в някаква дълбочина… от тъмно отидох в светло и после всичко стана едно цяло, сля се като два потока вода в едно и няма как да го разделиш!? Чувството е приятно – че си в някаква сигурност без да разсъждаваш дали е добро или лошо, просто го чувстваш. Бях толкова радостна, доволна, щастлива да се усещам в тази безтегловност на съществуването като цяло с него, част от него. Едновременно с това чувствах хем лекота, хем здравина, хем прозрачност, хем плътност и няма сила която да ги раздели. Такава сигурност, здравина… 100% сигурност!

Сега чувствам, че  това ще е полезно и добро за живота ми и че ще живея по-успешно, по-уверено, даже с кеф! Животът ми е променен в посока по-качествени резултати. Сякаш съм пораснала на ниво съзнание, по-комплексна, завършена, цялостна!

Нека всеки поиска, дори да не знае от къде и какво, нека започне да търси, пък то ще излезе само, като при мен. Аз не знаех че ще правя това, бях чувала за ПЕАТ, но не го търсех специално, знаех, че когато трябва той ще ме намери. И ето, така се случи и съм много доволна.

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.