Нещо като проклятие

Нещо като проклятие

Нещо като проклятие

 

Нещо като проклятие, това боязливо се промъква в живота и разговора ни с клиентката. Да видим защо и как се е стигнало до това и така ли е!

С.  започва  с конкретното оплакване, което  обаче, води до любовни разочарования:

Няма я истинската любов.

Загубих най-любимия ми мъж.

Това отвежда към разочарование от първия ѝ  мъж, а от там и до спомени на тормоз и разочарование от свекървата. Също и до изпитване на мъка от това че е разочаровала баща си.

След поетапно изчистване заряда на емоциите от тези случки С. изведнъж споменава, че изпитва опасение, че усеща цял живот „нещо като магия, проклятие” (даже я е страх да го изрече и го прави с множество уговорки и колебание, сякаш самото изричане предизвиква лошото). Много я е страх, че това влияе на родителите ѝ за това те са изпитвали много мъка в живота си; влияе на нея, за това няма истинска любов; влияе на децата ѝ и за това я е страх, че и те „нямат и няма да имат любов и добро бъдеще“.

cdnet.myxer.com

 

След сваляне на заряда на всички страхове в тази идея, С. вижда в съзнанието си като картина на  бъдещето малки дечица, светлина и любов – знак за изчистен проблем.

Последвалият страх е, че няма да се сбъдне резултата от промяната. След освобождаване и от този страх, идва убеждението ѝ: „Ако не е едно, ще е друго”. Последва изчистване на заряда и на това убеждение и хармоничното усещане за любов и светлина.

В края на сесията С. вече няма усещане за спънки оттук нататък в бъдещето. Чувства се усмихната, облекчена от тежкия си емоционален товар и заредена с надежди, ентусиазъм и нови разбирания.

 

 

655-402-svetlina-slynce-liato-shtastie

 

Години след сесията ни, С. Вече има внуци от щастливо задомените си деца.

Не се оставяйте на страховете си, опознайте ги и ги освободете живота си!

 

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.