Обична 2020!

Обична 2020!

Обична 2020!

 

Какво искам?

Искам доверие.

Искам да стигна до себе си.

Искам да се свържа.

Искам толкова много неща.

Искам да се чуя с вътрешния си глас, онзи, който ми казва истината право в очите, без да се извръща нерешително поклащайки се и търсейки спасение от конфузния момент да ти я съобщи, някъде далече от тук и сега.

Искам силата да чуя, разбера и приема, без да треперя от ужас, какво ще чуя, какво значи това и какво още по-страшно ще последва за мен, с което да изпадам в още по-голям ужас, какво още по-страшно, неизвестно и смаляващо ме ще последва…

Имате ли такива моменти, в които да изпадате и понесени от вълните на страха да се отнасяте в нескончаеми монолози способни да ви отведат отвъд всяка реалност, до удавяне?

А имате ли онзи кураж неподвластен на нищо, който да ви крепи въпреки всичко, дори въпреки вас самите и който неуморно бди и ви спасява точно когато най-малко предполагате, че може да се прояви у вас?

Аз да. Имам от всичко. И най-интересното е, че го обичам. Обичам го като себе си.

Да, аз обичам себе си! Всеки друг също се обича. Може би не така, като мен, но по някакъв си негов начин. Може би дори не подозира, колко много всъщност се обича. Обича се странно, превратно, спонтанно или дресирано, но се обича. Обича се и в най-лошите си моменти, най-позорните, най-болните, най-бездушните, най-виновните, най-смелите и най-любовните… Обича се! Просто не всякога го разбира, знае или чувства осъзнато. Но да, обича се! И точно тази тиха обич, скромна, но силна, ни води във всяко наше решение, намерение, реакция, анализ, действие/бездействие.

Толкова много обичам моментите, когато някой от вас, отнесен във вътрешния си свят в обятията на клиентския ми фотьойл, насред потока от информация изливащ се от мъглявините на несъзнаваното, току разбере за тази своя присъща неотменима обич към себе си! Изведнъж разцъфва, като осенен от велика идея, която ще спаси човечеството ей сега, и веднага с това усеща комфорта на новородено в обятията на мама.

Не отричайте обичта в себе си! Ако сте загубили усещането за нея, ровете, търсете, открийте я отново и я възкресете. Тя е там и ви обича.

А аз отново ще ви съдействам в това велико приключение.

Обична 2020 ви желая!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.