Обучение по Емоционална терапия Рене Мей

17. октомври 2016 Събития 1
Обучение по Емоционална терапия Рене Мей

Радвам се да съобщя на всички интересуващи се за предстоящото безплатно обучение по

Емоционална терапия Рене Мей  за нови доброволци

За гр. София

20 ноември 2016 г. от 10:00 до 18:00 ч.

София Интер Експо Център, зала Витоша, бул. „Цариградско шосе“ 147, България

Има възможност инструкторката по „Емоционална терапия Рене Мей“ Анилу Физ да дойде до още 2-3 града между 17 и 23 ноември! Ако желаете на доброволни начала да организирате обучение във вашия град, моля свържете се с Йорданка Янкулова на тел. 0878223472 https://www.facebook.com/dani4kaivanova или на лично съобщение в профила й.

 

14729343_616031578599393_690792309122619173_n

„Подробности

През февруари тази година бе проведено обучение на терапевти, които да прилагат терапии на Рене Мей в България.
Сертифициран международен инструктор на Рене Мей е Анилу Физ. Една жена с ангелско излъчване, която ни плени и обгрижи всички желаещи да се включат, общо 515 човека от цяла България. Отново ще имаме възможността да се докоснем до истинската безусловна любов, с която работи Анилу Физ.От 17-ти до 23-ти ноември 2016 г. Анилу Физ ще обучи нови желаещи доброволци, които също ще имат възможността да асистират на Рене Мей при предстоящето му посещението в България 30 юни – 2 юли2017 г. Необходимо е само да имате желание, предварителни познания не са необходими.

Обучението е в две части. Първата е напълно безплатна и включва Доброволци на съзнанието и обучение в „Регенеративна терапия на клетката“ (може да прочете по долу за нея)

Втората част включва три платени терапии за самопомощ Експресивна клетъчна терапия Арте ритмо и Любов-Живот, цената на които и е с цел да бъдат поети разходите по пътуването на Анилу, тъй като цялата енергия, която тя влага е изцяло на доброволни начала, изпълнена с енергия на любов и подкрепа към другите, което е в основата на философията на лечението на Рене Мей.

Цената за Експресивната клетъчна терапия е 95 лв.
Цената за 3-те терапии е 190 лв.
При двама или повече членове от едно семейство е:
Експресивна клетъчна терапия 72лв. на човек от семейство
Трите терапии 145 лв. на човек от семейство

Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетката за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли.
Всичко, което има клетка може да се регенерира, стига да се даде подходяща среда, условия и енергия на клетката. Всичките терапии работят в посока да създадат необходимата настройка, за да се даде възможност да клетките да се самообновят и излекуват.
Обучението на терапиите е дарение от Рене Мей и Анилу Физ към доброволци, които също искат да помагат и да даряват терапии на другите. По този начин развиваме и увеличаваме безусловната любов в себе си и другите. Даряването и приемането на терапии спомага да се събуди любовта в нас. Към това ни водят и трите основни принципа, които Доброволците на съзнанието приемат да следват, а именно:
– Да не съдим
– Да не критикуваме
– Да се обърнем към себе си със състрадание

Платените терапии ни помагат да помогнем на себе си, да увеличаваме и развиваме любовта към себе си. Ако не можем да обичаме и да се грижим за себе си, как ще можем да помагаме на другите? Ако не знаем как да обичаме себе си, как ще знаем как да обичаме друг. Те ни дават инструменти, с които да можем ежедневно да се подобряваме, да подобряваме живота си и да излъчваме себе си с любов към света.

Безплатната терапия е
Емоционалната Регереративна Терапия
лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб и други части на тялото. Терапията помага за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания. Приложението на терапията отнема между 5-10 минути всяка. Което я прави лесна за приложение и дарение

Платените терапии са:

Изразителна Клетъчна терапия
техника композирана от Рене Мей, която реорганизира метаболитната енергия в тялото. Чрез осъзнати, точни и координирани движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и оксигинацията им. Тази техника позволява на тялото да отвори всички циркулаторни пътища, за да може да се насочва енергията където е най-необходима. Помага на органите да са здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето.

Арте Ритмо и Любов-Живот
Са две самотерапии, които се прилагат при медитация. Представляват комплекс от упражнения – семпли, лесни, леки и бавни. Правенето на упражненията с всички сетива има силно въздействие върху благополучието и здравето на човека, психическия баланс, забавя стареенето, редуцира стреса, и възстановяват здравето в организма на всички нива. Ползи: помагат за оксигинацията на клетките, циркулацията на кръвта и енергията, храносмиланет, болки в гърба, главоболие и мигрена и др.

Знайно е, че:
– само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени
– около 3% са обусловени от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме
– а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и „Емоционална терапия на Рене Мей“.

Как протича обучението?

– За Рене Мей и идеята на фондацията- накратко
– За хуманитарните центрове- накратко
– Как и защо се регенерират клетките – части на клетката – химична, енергийна и емоционална
– Ще отговаря на въпроси ( обикновенно са много) преди да се премине на практически упражнения
– Обучение и демонстрация на терапиите – Емоционална Регенеративна терапия – стъпка по стъпка
– обедна почивка 1 час
– Обучение в терапиите Експресивна клетъчна терапия, Арте Ритмо и Любов – Живот

Какво е необходимо да носите?

– Своето намерение за развитие, помощ и самопомощ
– Листа за писане и химикалка
– Удобно облекло, особено за обучението на терапиите Арте ритмо и Любов-Живот
– постелки за земя – по желание – ако предпочитате да се настаните удобно на пода

Тъй като основната част на обучението е безплатно, Ви молим да се записвате когато сте си сигурни, че може да присъствате, за да не се заемат „празни“ места. Нека дадем възможност на повече хора да се възползват от това обучение. Или ако се запишете и ви изникне нещо по-важно за вас в този момент, моля предупредете ни, че освобождавате мястото.

За да си запазите място на обучението е необходимо да попълните следната електронна форма https://docs.google.com/forms/d/1fGTy-655cHoM4r_3dRlrY22-zQ75hajunFg3PFlCf_A/edit?usp=sharing

Организатор доброволец
Йорданка Янкулова 0878223472

БЛАГОДАРЯ“

Последвайте събитието във Фб на https://www.facebook.com/events/1613446002289552/
Страница на доброволците за България във Фб https://www.facebook.com/Rene-Mey-Volunteers-Bulgaria-470188723183680/


1 thought on “Обучение по Емоционална терапия Рене Мей”

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.