Отворено!

08. март 2018 Събития 0
Отворено!

ОТВОРЕНО!

Вече мога да ви съобщя това, след кратко отсъствие от страниците на сайта, страницата ми във Fb и всички други места, на които се срещаме виртуално или реално, но бях доста заета напоследък!

Както обикновено се случват неслучайнете случайности, така и този път! Бях изненадана от внезапността и невероятното стечение на обстоятелствата, все в полза на ставащото, за това ще си го нарека „чуденце“!  Толкова ми е мило сега, след стихването на вихъра по, сякаш написаните по невероятен сценарий всякакви дребни и едри обстоятелства на случилото се! Но факта си е факт! Стана прекрасно. По-хубаво отколкото да го бях мислила, гласила, преследвала, дебнала, подреждала, бутала, изисквала… Знаете какво правим ние хората, когато много искаме нещо да се случи и то по определен начин, нетърпящ възражения, нали? За перфекционистите да не споменавам, каква е драмата, сещате се.

Е, това е то!

ОТВОРЕНО!

ОТВОРЕНО!

ОТВОРЕНО!

Отворени са вратите на новото ми студио, на което да ви приема за лична консултация, групова практика и други интересни занимания в сферата на енергийната психология. Добре дошли сте! Надявам се да ви е приятно, предразполагащо за споделяне, потупване и справяне с препятствията по житейския ви път! Аз отново ще съм близо до вас, до болките и радостите ви, до въпросите и отговорите им, с целия ми набор от знания, умения, внимание и желание да постигнем оптималното за вас и вашата житейска ситуация.

Пораснала още малко и окрилена още много, от чудното реализиране на това студио за енергийна психология, отново искам да благодаря на всяко нещо случило се в живота ми, довело до този момент, до тези прекрасни хора, които ми съдействаха, и до вас, моите настоящи клиенти, съмишленици, приятели!

Пожелавам си студиото да е богато на хора, на успешни разрешения на кое да е житейско предизвикателство, на много смях,  щастливо сърцебиене и светнали очи! Пожелавам си да сте здрави, доволни и да ви е приятно всяко пристъпване в сферата на енергийната психология, обгърнала това ново, мое и ваше, пространство за успехи!

Заповядайте да се обадите и запишете час, винаги когато почувствате нужда или желание да работим с методите на енергийната психология заедно, за вашия живот, за вашата радост, за вашето добруване, а с това и на всеки свързан с вас!

Дарина Гаврилова консултант енергийна психология


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.