Панически атаки при лошо време.

Панически атаки  при лошо време.

Панически атаки при лошо време

 

При силен град и дъжд, вятър, Г., жена на 32 г., изпада в неконтролируеми панически атаки.

Тя изпитва ужас, паника, съпроводена с втрисане на тялото, плач.

Най- искреното ѝ желание е, да се освободи от тази паника.

В ситуация на много силен порой, придружен с изобилна градушка и ураганен вятър, когато е сама, Г. изпада в паника от ситуацията, макар да е на закрито и да не е пряко уязвима.

В процеса на работа с метод от енергийната психология, се установява , че Г. има нужда да контролира всичко ставащо около нея, иначе се чувства виновна, че не е направила нищо. Това я кара да осъзнае, че сякаш се опитва да изземе грижата за близките си от тяхно име, за самите тях. При задълбочаване на изследването, Г. си спомня за свой чичо, който е починал след депресия и самоубийство. Тя разбира, че се е почувствала виновна, че не му е обърнала достатъчно внимание и за жалост е приела себе си за виновна за смъртта му. След осъзнаване на това нейно убеждение, Г. се освобождава от чувството за вина, от там и от желанието за контрол на ставащото в заобикалящия я свят, с което отпада и паниката ѝ, че „не владее ситуацията”.

В следствие на работата с методи от енергийната психология, Г. започва да живее  много по- спокойно, вече не се чувства под стрес, кой и кога къде е, какво прави, какво му се случва. Няма никакво притеснение от по- изявени, като сила, природни явления. По- ведра и жизнерадостна е.

 

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация

https://jivnali.net/%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%b8-%d0%b8-%d1%86%d0%b5%d0%bd%d0%b8/%d0%b8%d0%bd%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d1%83%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%81%d1%83%d0%bb%d1%82%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f/


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.