Открито писмо на автора на EFT/ТЕС Гари Крейг

02. септември 2015 Събития 0
Открито писмо на автора на EFT/ТЕС Гари Крейг

Открито писмо на автора на EFT/ТЕС Гари Крейг до Робърт смит автор на Fastter EFT/ Бърз ЕФТ– емоционално фокусирани техники  в общността на Fastter EFT.

faster-eft-vs.-eft-gary-craig-robert-smith

В писмото си Гари Крейг отново призовава Робърт Смит да смени името на техниката си, като некоректно употребено с цел да се възползва от марката EFT създадена от Гари Крейг, защото са две напълно различни по смисъл, качество и бързина на постигнатия резултат техники.Че „бързата“ техника на Робърт Смит, съвсем не е по-бърза от ТЕС, даже обратното. Че точките не са достатъчно за силен резултат като при ТЕС. Освен това Гари Крейг уточнява, че Робърт Смит не е негов ученик обучен на Златния стандарт на ТЕС/ EFT, нито е негов приятел – заради умишлено погрешно създаване на това подвеждащо впечатление в публиката, чрез снимки и фотошоп.

Другото което Гари Крейг отново напомня е, че все още е актуална обявената награда от 25 000 $ за онзи, който създаде техника и докаже, че е по-бърза и ефективна от ТЕС/EFT, но Робър Смит не е  доказал това претендирайки „бърза“ и „по-ефективна“ техника!!!

Преразказ на съдържанието Живот За На Пред На Ли!?

 

This is a courtesy letter and its purposes are (1) to respond to the many erroneous rumors that I endorse Robert Smith or FasterEFT and (2) a request to change the FasterEFT name to avoid its misleading nature.

Източник: The Dangers of FasterEFT: An Open Letter to the FasterEFT Community from Gary Craig