Раздяла по взаимно съгласие?

28. януари 2016 Uncategorized 0
Раздяла по взаимно съгласие?

Как да се случи раздяла по взаимно съгласие, без другият да участва?

Има ли вариант? Аз мисля, че винаги има нещо весело, което да се измисли и опита.

 

Г.С.

На няколко пъти опитвам да изляза от връзка, понеже освен взаимна зависимост, няма любов. Тръгвам си, минава месец и малко и пак се връщам, като всеки път уж слагам точката. Знам че човекът не е за мен, но някак си не мога да го пусна. Уж всеки път съм категорична и го блокирам и режа отвсякъде… после пак старата песен на нов глас. И двамата сме наясно (или поне аз със сигурност), че нямаме нищо общо. Реших че с драми няма да стане, нито с говорене, и търся алтернатива. Щом аз не мога да си тръгна, как да го отдалеча от мен? Да го накарам да обърне в друга посока, всеки да тръгне по своя си път и да няма желание да ме търси. Или аз да спра да си фантазирам за хубавото у него и в крайна сметка да не се заблуждавам. Да започна най-накрая да обичам себе си първо.
Как да манифестирам раздяла по взаимно съгласие и той да ме остави на мира, за да не му се връзвам всеки път?

 

раздялапо взаимно съгласие, jivnali.net

 

 

Дарина

Взимаш обща ваша снимка. Късаш по средата, съшиваш, режеш конците, късаш всяка половинка на хиляди парченца, на 2 отделни купчинки и всяка 1 купчинка посаждаш в отделна саксия заедно с цветни семенца, за да поникне във всяка нов живот/връзка.

Раздяла по взаимно съгласие, Живот За На Пред На Ли

 

Забавен вариант, нали!? Във всеки случай по-забавен от стандартните. Ако не опитате, ще знаете ли дали работи? Но ако все пак държите на новата класика, добре, приложете ТЕС – Техниките за Емоционална свобода!

 

Живот За На Пред На Ли!?


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.