Даряване на Емоционална терапия Рене Мей

14. октомври 2016 Събития 0
Даряване на Емоционална терапия Рене Мей

Даряване на Емоционална терапия Рене Мей

неделя 23 октомври 2016 г. от 12:00 до 14:00 ч.

записване на телефон 0878223472 Йорданка Янкулова

Скъпи съмишленици, това е следващото събитие, където ще даряваме терапии. Летният сезон отмина. Вече се прибрахме в София и е време да се захванем за работа. Ще сме благодарни на всеки, който реши да се включи. Предстоят нови обучения на доброволци 17-23 ноември. Ще се радваме на подкрепата и участието ви отново. Съвсем скоро ще пуснем още информация по събитията.

https://www.facebook.com/groups/642778425863572/?ref=bookmarks

„През февруари тази година бе проведено обучение на терапевти по „Емоционална терапия на Рене Мей“ в България от инструктор Анилу Физ. То включваше две терапии „Регенеративна терапия на клетката“ и „Експресивна терапия“. Както и две терапии за самопомощ.
Целта на този вид терапии е стимулиране потенциала на клетката за регенерация, чрез освобождаване на енергийни блокажи на ниво клетка, тъкани, органи, системи. При провеждането на терапиите се постига освобождаване на потискани емоции, физическо напрежение, гнетящи мисли.

Емоционалната Терапия е лечебна техника, при която се стимулират клетките и нервната система чрез леки докосвания по гръбначния стълб. Терапията помага за изцелението на заболявания причинени от емоционални травми, тревожност, болка, хипертония и дори дегенеративни заболявания.

Изразителна Клетъчна терапия е техника композирана от Рене Мей, която реорганизира метаболитната енергия в тялото. Чрез осъзнати, точни и координирани движения се позволява увеличаване на енергията в клетките, както и оксигинацията им. Тази техника позволява на тялото да отвори всички циркулаторни пътища, за да може да се насочва енергията където е най-необходима. Помага на органите да са здрави, подобрява имунната система и забавя стареенето.

Знайно е, че:
– само около 1% от заболяванията ни са генетично обусловени
– около 3% са обусловени от околната среда, храните, напитките и веществата, които поемаме
– а около 96% са обусловени от емоциите ни.
На това залага и „Емоционална терапия на Рене Мей“.

Терапията се прилага от обучени терапевти-доброволци.
Подходяща е за всички над 12 г. възраст, желаещи да получат точно този вид терапия.

Терапията отнема между 5-10 минути всяка.
Количеството и вида на терапията е по преценка на Терапевта, съобразно заявените от Желаещия обстоятелства.

СЪБИТИЕТО ВАЖИ както за желаещи да получат терапия, така и за ТЕРАПЕВТИ които желаят да дарят терапия! Събитието е дарение от терапевтите към всички.
Очакваме Ви!

За да може да сме добре организирани, молим всички желаещи да се включат в събитието, да заявят участие. Това може да стане тук в самото събитие, на лично съобщение в профила ми Jordanka Yankulova https://www.facebook.com/dani4kaivanova или на телефон 0878223472
Йорданка Янкулова

Предстоят нови събития и обучения на терапевти, през Ноември, както и за предстоящото идване на Рене Мей в България края на юни 2017 г. За повече информация може да следите в страницата тукhttps://www.facebook.com/Rene-Mey-Volunteers-Bulgaria-470188723183680/?fref=ts


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.