СЕМИНАР

СЕМИНАР

Източник: Развиваме се | Go Beyond

 

Техника за емоционална свобода – ТЕС
Базово ниво

 

ТЕС е съвременният инструмент за извличане на най-доброто от нас, освобождаване от излишния стрес – за физически, психически и ментален комфорт и житейски просперитет във всяка област от живота ни.
А знаете ли, че се намира „на върха на пръстите ни”?

Вече 30 години ТЕС остава най-резултатната базова техника от цялата поредица ново поколение практики за само-помощ, наречено енергийна психология – ЕП.

Все още оспорвана, но само от тези които не са опитали, ТЕС става любима техника на все повече хора, решили свой проблем или постигнали желан успех в мечтана от тях област.

Учени от големия континент и Европа вече безспорно доказват и публикуват изследвания и доклади за резултатите от употребата на ТЕС.
За ТЕС вече се споменава в игралните филми, реалити програмите, в тематични ТВ и радио предавания както по света, така и у нас. Дори ВВС има материали посветени на ТЕС!

Екипи от специално подготвени ТЕС-терапевти участват в акции за подпомагане пострадалите при тайфуна на Филипините, войниците завърнали се от войната в Афганистан, хората преживели военните сблъсъци в Югославия и Косово…

ТЕС се прилага в затвори, социални заведения, при лични терапии на психотерапевти и медицински служители с пациенти, от треньори на състезателни отбори при подготовка за състезания, при артисти и изпълнители изживяващи сценична треска…

Дарина Гаврилова е консултант-терапевт с енергийна психология – ЕП.
С ЕП, в лицето на ТЕС/EFT, тя се среща за първи път през 2010 г. по „една случайност” и е силно впечатлена от бързия ефект постигнат по един простичък, а за мнозина странен, начин. Но за кого е от значение това щом има трайно и бързо облекчение на нелеки емоционални или физически състояния и блокиращи живота ни мисли!?
Вече пет години Дарина Гаврилова продължава да изследва, учи и употребява както за себе си така и в полза на другите, своя опит и знания. Среща се с още много техники – меридианни, визуални, дихателни, игрови, вербални… и всички те са практично ориентирани така, че всеки да може, без специални условия или помощни средства, да прилага сам.

Дарина е сертифицирана  в ТЕС I и  II ниво и ПМ –пренареждане на матрицата от Карл Досън (един от само 29-имата сертифицирани ученици в света на автора на ТЕС – Гари Крейг и автор на ПМ) и ПЕАТ– базов ПЕАТ, ДП-2, ДП-4, дълбок ПЕАТ  от Иван Петърнишки (обучен и сертифициран от автора на техниката Живорад Славински).
Асоцииран член на БАРЕП – българска асоциация за развитие на енергийната психология.

Това, което ще Ви даде този практически семинар е:

  • Усвояване и прилагане на ТЕС
  • Познание за принципите на които се основава ТЕС
  • Подход към проблемите, които ви касаят, така че да имате траен резултат
  • Да прилагате техниката успешно и за друг
  • Сериозната и веселата страна в употребата на техниката
  • И още….

Заедно с Дарина Гаврилова – сертифициран консултант ТЕС I и II ниво
На 16.05.2015 г. – събота
От 14.00 до 18.00 ч.- с предварително записване

Запишете се още сега!

Групата не е ограничена като брой.
Семинарът ще се състои при записани 7 души.

Цена 60.00 лв
В нея е включен и преподавания на семинара материал, за Ваше удобство и улеснение.

Запишете се за обучението сега на:

gobeyondcenter@gmail.com
или на тел. номера: 0895959007, 0897884904


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.