Сертификационен семинар по Пренареждане на матрицата с ТЕС

18. ноември 2015 Uncategorized 0
Сертификационен семинар по Пренареждане на матрицата с ТЕС

Карл Досън отново в България с втори сертификационен семинар на техниката Пренареждане на матрицата с ТЕС, чиито автор е.

 

 

Това е и втора възможност за желаещите професионалисти от помагащите професии, като лекари, психиатри и други медицински специалности,  психолози, психотерапевти, кинезитерапевти, педагози, треньори, консултанти, масажисти и много други, както и силно желаещите да го направят своя професия или просто да са високо квалифицирани във владеенето на техниката, да го направят.

Удобството  Сертификационният семинар да се случва в България и да не трябва да се откъсвате от ежедневието си, задачите си, да пътувате на далече, да нямате всички  разходи за това, плюс разходите за хотел и престой във Великобритания. За сметка на това получавате обучение от самия автор и на световно ниво с международно признание на обучението.

Допринасяте изключително много за професионалното и личното си развитие.

Имате и удобството последващата супервизия и тренинги за усъвършенстване на новите ви знания, също да бъдат проведени тук в България, вместо във Великобритания, което са още спестени ресурси и спечелено удобство. Ставате и част от една общност от колеги, мислещи и работещи в една посока, с общата цел за по-добър живот на всички ни и в крак с най-новото от света на високо ефективните и хуманни холистични подходи, не само у нас но и с всички други от цял свят.

Наградете се с този семинар!

А ето и видео от представянето на книгата му и техниката описана в нея при гостуването му 2014 г.

 

Като лично преминала обучението 2014 г. от първото идване на Карл Досън в България, по покана на БАРЕП, смятам че си струва и го препоръчвам.

Повече подробности, записване и плащане ще намерите на страницата на БАРЕП тук.

Живот За На Пред На Ли!?


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.