Склерозата не прощава!

Склерозата не прощава!

 

Притеснена жена на около 45 г. Р.– сесия с ТЕС – техника за емоционална свобода.

Забравила съм фурната включена и тя е гряла цяла нощ! Губя си акъла! Поредното забравяне, толкова съм разсеяна. Толкова ме е страх! Свършено е с мен! Страх ме е, мъчно ми е, объркана съм… Така и леля Янка, ходеше из двора, говореше несвързано, пищеше като малко дете за някаква кифла. Беше толкова отнесена, чорлава, нещастна…”Склерозата не прощава!”- Чух някой възрастен да казва. ”Склерозата не прощава!”, ”Склерозата не прощава!”, ”Склерозата не прощава!”… Свършено е с мен, ужас, изгубих си акъла. Толкова ми е мъчно за нея, страх ме е, говори така странно, държи се странно, плаче сякаш е малко и нещастно момиченце (за тази кифла). Страх ме е за мен. Толкова е объркана и нещастна. Мъчно ми е за нея. „Склерозата на никого не прощава!” Обречена съм! Ужас!

Ъм!? Че защо!? – Страх ме е от нея – от реакциите ѝ, от отнесеното ѝ и несвързано говорене,  звука на скимтенето ѝ…

Хм! Вече всичко е наред. – Спомням си мига в който реших да не завъртя до край копчето за изключване – „Да видим какво ще стане” – сякаш друго мое аз.

Благодаря ти че ми отвори очите за това, благодаря ти че ме научи! – Виждам как се прегръщаме с моето аз, но толкова ме е страх! Страх ме е да успея.

Виждам сцена в която съм успяла и се разтрепервам – страх ме е! Страшно е да успееш, успяват добрите и умните хора, интелектуалците – тях ги малтретират, бутат в затворите и концлагерите, бият ги, подлагат ги на непосилен физически труд, изтезават ги, „разкатават им фамилията”…Изниква спомен за чути разговори от  времето на комунизма и сталинизма. Такъв ужас от представата за несправедливо отношение, такова възмущение, огромна мъка с идеята за „разкатаване на фамилията” – ами какво става с всички, с децата!? – Оставам сираче! Оставам сираче! Оставам сираче! Отново ужас – „свършено е с мен”!  Отнасям го към себе си – и двамата ми родители са творци, добри хора, значи мога да остана без тях…сираче. Страх, мъка, възмущение… успокояване, освобождаване, лекота. Усмивка.

Пак сцената в която успявам – толкова добре се справям, с три различни проблема едновременно и се получава, как няма да ме харесат!?. Доволна съм, вътрешно уверена. Фурна!? Изобщо не се стига до там, просто няма почва за случване на такова нещо.

Успявам, Живот За На Пред На Ли

За да освободите и вашето съзнание от несъзнавани страхове, може да се обърнете към мен, Дарина Гаврилова, консултант с методите на енергийната психология.

Живот За На Пред На Ли!?

 


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.