След ТЕС за котка

След ТЕС за котка, по повод на семинар, за работа с ТЕС при проблеми с домашни любимци, със загрижените им стопани, ето какво написа Аглика, стопанка на котката Тити:

 

Оф, да, ето какъв беше случаят: Тити, млада котка на около 2 години неистово върви по петите ми и е вманиачена да е с мен. Чувствам се преследвана от нея, защото колкото и внимание да й обръщам, тя все иска още и още. Хвърля се по стъклата на прозорците, за да я пусна вътре, като я пусна все е в краката ми и трябва много да внимавам да не я настъпя. Вчера след ТЕС сесията беше видимо по-спокойна. Нямаше я тази вманиаченост да не ме изпуска от поглед и да върви по петите ми.

Веднага след семинара, след ТЕС за котка :

Aglika Huczala

Много ми беше полезно да изговоря пред група чувствата си. Да споделя как се държеше Тити като се прибрах: не дойде веднага при мен, остреше си ноктите на един пън. После се разсейваше, влезе много бавно вътре без да се втурва, каза ми „мяу“ и пак излезе. После я виках за вечеря-не дойде. Дойде по-късно и беше все така спокойна. Дано и занапред да се освободи от натрапчивото поведение.

Aglika Huczala

Седмица по-късно, след ТЕС за котка:

Aglika Huczala

Тити продължава да е много спокойна и просто не мога да й се нарадвам. Като омагьосана е!

Повече за ТЕС може да прочетете от ТУК.

Как да работим заедно, прочетете ТУК.


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.