Създадена е БАРЕП

02. февруари 2015 Uncategorized 0
Създадена е БАРЕП
Създадена  е  БАРЕП
10844422_10205584448112661_511508228_o
Скъпи  последователи и приятели на психо-енергийните практики, с  радост, надежди и още много вълнения, споделям с Вас новината: създадена е Българска Асоциация за Развитие на Енергийната Психология!
Първото събитие, в надявам се перспективното и общополезно бъдеще на асоциацията, е обучителен курс на професионално ниво, от автора на Пренареждане на Матрицата, Карл Досън. Тук в България, специално по покана на председателката на БАРЕП и негова ученичка Ирена Рельовска-Бартън.
Заповядайте, запознайте се и елате! Поканете привърженици и приятели на това обновено изкуство в боравенето с личната ни енергия в полза на хармонията на дух, ум и тяло, за пълноценен живот и лично сбъдване.

Особено щастливи ще сме, ако повече специалисти в областта на здравеопазването, физиотерапията, психотерапията, хомеопатията, обучението, треньори, социални работници и още много хуманно ориентирани професионалисти уважат това ценно събитие не само с присъствието си, но и с активното си участие. Надяваме се на все по- осъзнато разбиране на холистичната идея и нейното бъдеще в човешкото ни ежедневие!

Разковничето е във всеки един от Нас – да го приемем!
Живот За На Пред На Ли!?


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.