Сънуване, сънища и ТЕС

Сънуване, сънища и ТЕС

Сънуване, сънища и ТЕС

Сънуването и сънищата са явление, което винаги буди любопитство. От къде се вземат, какво значат, защо сънуваме толкова много, често, или рядко, защо някои са цветни, а други не, защо някои ни плашат или разплакват, а други ни оставят в радост или блаженство, защо някои сънища се повтарят? И всякакви подобни въпроси, които възникват в нас, след събуждане, след впечатляващ сън или при разговор с приятел. Сравняваме, коментираме, търсим, четем. Но дали готовите отговори, чуждото мнение, съновниците и цялата налична вече информация е онова, което осветлява, задоволява и успокоява, ума и душата ни?
Нека днес е денят, в който да разгледаме сънуването и сънищата с ТЕС! Няма да е поредната теория, нека е практика!
Вие сещали ли сте се да подложите сънищата си на ТЕС?
В личния ми опит се случи, когато още съвсем в началото на практиката ми с ТЕС, при силно вълнуващ сън, в самия сън си помислих „ТЕС” и сънят ми моментално смени посоката и нивото на вълнение. После пък, се вълнувах от това явление, но… това е друга тема! Друг път, събуждайки се рязко от сънуваното, моментално започвах да прилагам ТЕС за онова, което е останало в мен, като емоции, впечатление от образи и действия, въпроси, звуци, думи, които тресяха мислите и сърцето ми и на яве. Трети път, прилагах ТЕС, за да си доизясня някаква неясна идея или емоция, която ме е оставила в недоумение, откъде се е взела и какво значи? Винаги, прилагайки ТЕС за какво да е свързано със сънищата ми, получавах яснота, лекота и енергия. Правила съм и ТЕС, за това, че сънувам твърде много или че изобщо не сънувам, за да стигна до желаното – дълбок сън или запомняне на сън.
Сега помагам и на клиентите си, като опита ми се е разширил и обогатил и с техните въпроси и получени през ТЕС отговори, при съвместната ни работа за техните вълнуващи сънища.
А резултатите са много интересни всякога. Нали с ТЕС успяваме да стигнем до неподозирани източници на опит и памет, съхранени в информационното ни поле!?
Е, развълнувахте ли се от идеята да приложите ТЕС за сънищата си? Разбрахте ли какво и как да направите? Вече имате ли собствен ТЕС отговор на въпросите си, който напълно да ви удовлетворява и носи качествен сън?
Споделете опит и вълнения, задайте въпросите си! Нека спим сладко и отморяващо, доиде ли време за сън!
А сега хубав и енергичен ден, от мен!

Дарина Гаврилова вашият консултант Енергийна психология и специалист Неврографика

jivnali.net

Записване за Индивидуална консултация


Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.